Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Speltips för Topptipset 4 Maj Fredag

Topptipset idag fredag består av åtta matcher från lika många olika fotbollsligor. Det är viktigt att dina fotbollskunskaper är breda nog, om du vill lyckas vinna pengar på speltips den 4 maj. Braga är en stark spik som vår Topptipset expert gillar mest.

Manchester United är laget som lyser upp på spelkupongen idag. Kustlaget Brighton väntar borta. Här bjuds inga gratis poäng. Nykomlingen har bara förlorat i 4 av PL-säsongens arton hemmamatcher. Brightons form har förvisso planat ut under våren 2018. Senaste vinsten ligger så långt tillbaka i tiden som i början av våren. PL-spel nästa säsong är inte säkrat och Brighton måste fortsätta att spela bra och kamma hem poäng. Allt detta gör att vi är osäkra på tre poäng för United idag.

Bästa spiken på Topptipset finns den här gången i Portugal. Här har tabellfyran Braga för första gången sedan 2012 chans på en topp tre-placering. Klubben ligger 3 poäng bakom både 2:an Benfica och 3:an Sporting Lissabon. Dessa två lag möts nu. Vinner Braga idag plockar de in viktiga poäng på minst ett av dessa två klubbar. Då finns alltså bronspengen i siktet inför slutomgången som väntar en vecka senare. Boavista har inget att spela om ikväll och den här uppgiften ska Braga lösa galant.

Det känns dessutom upplagt för tre poäng för Clermont i franska andraligan. De ligger sexa med bara två omgångar kvar. Till femteplats och playoff är det bara en poäng, vilket gör de extra motiverade att spela offensivt och vinna idag. Motståndaren Sochaux har också kämpat för playoff under våren, men tre matcher i följd utan seger har släckt alla hopp.

Topptipset Fredag: Systemförslag på 72 rader

Frej Täby – Eskilstuna        2

Frej Täby ledde med 2-0 efter tjugo spelade minuter senast, men tappade till förlust. Målskytten Nsima Peter blev utvisad och är avstängd nu. Vår Topptipset expert tippar tvåa i denna söndagsmatch.

Brighton – Manchester United              1X2

Brighton har svårt att vinna i PL nu. Kontraktet är inte säkrat. United avgjorde på stopptid senast genom belgaren Fellaini och formen är helt okej. Helgardering rekommenderas som speltips.

Gent – Charleroi                           1

Kampen om en plats i Europa League är det som gäller för dessa två belgiska fotbollsklubbar idag. Charleroi har fyra förluster i rad på bortaplan. Gent får tipset av vår Topptips expert.

Horsens – Aalborg                       1X2

Två danska lag som kämpar endast om att undvika sistaplatsen i gruppen. Det är ungefär likvärdig form hos både Horsens och Aalborg. Svårtippat. Helgarderingen väljs.

Braga – Boavista                   1

Braga som är ständig fyra i ligan i Portugal, har faktiskt chans på tredjeplatsen och det vore en fjäder i hatten.

Partick Thistle – Ross County     1X2

Jumbomatch där mycket står på spel. Båda kan fortfarande rädda nytt ligakontrakt. Partick Thistle har visat lite mer på slutet och är knappa favoriter

Sevilla – Real Sociedad                1X2

Klen utdelning för Sevilla i helgen. Nu jagar både Sevilla och Real Sociedad topp-sju i La Liga. Öppen match.

Sochaux – Clermont                         2

Förlusten senast gjorde att Sochaux definitivt är borta från playoff-striden. Det är däremot inte Clermont. Tvåa tippas i söndagens sista match på spelkupongen.