Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Spelförslag Topptipset 17 November

Dagens Topptipset spelförslag - Borussia Dortmund fotbollslag

Dags för ett nytt spelförslag för en av våra favoriter bland alla Svenska Spels produkter, nämligen Topptipset. Storligorna är tillbaka efter landslagsuppehållet – på fredagens Topptips litar vi på bjässarna tyska Dortmund och franska Monaco, trots bortaplan. Nedan går vi igenom dagens spelkupong och bjuder på lite bra tips inför matcher som är på gång ikväll, den 17 november.

Inga bets idag känns som riskfria bets. Vi anser att det absolut går att gardera i varenda match på fotbollskupongen. Uppehållet kom lägligt för Borussia Dortmund, som rivstartade säsongen men sedan kom av sig riktigt rejält. Tog stryk av Bayern innan uppehållet. Nu har man fått ladda batterierna och ett rejält förbättrat Dortmund skulle inte förvåna. Stuttgart har gjort det okej som nykomling men om Dortmund ”träffar” tar klasskillnaden ut sin rätt här.

Monaco kommer knappast kunna försvara titeln i Frankrike, PSG är ju helt enkelt för bra. Monaco har ändå gjort det väldigt bra och offensiven är het även denna säsong. Har gjort 34 mål – det ska jämföras med fredagens motståndare Amiens som har gjort 7… Monaco gör tillräckligt för att vinna här.

I The Championship har Sheffield United gjort det otroligt bra som nykomling. Man är dock tydligt starkare hemma än borta och det skulle inte förvåna om det kommer en reaktion ganska snart. Burton vann viktigt mot Millwall innan uppehållet och kan absolut bjuda upp till kamp på hemmaplan. Rolig helgardering att rekommendera.

Ettkrysstva.com tips expert lämnar in följande 96 rader i vårt spelförslag idag:

Stuttgart – Dortmund 2

Stuttgart sköter sig helt ok tycker vi och laget borde kunna avancera en del i tabellen. Dortmund har inte vunnit på fyra omgångar.

Charleroi – Mechelen 1X

Mechelen går det tungt för och hemmavinsten över bottenkollegan Kortrijk senast imponerar inte. Det är en väldig skillnad på Mechelen nu jämfört med glansdagarna.

Amiens – Monaco 2

Monaco känns aldrig som en trygg favorit, helst inte borta. Nu har det visserligen sett stabilt ut i några matcher. Amiens har klättrat över de nedre strecken och ses med viss poängchans även här.

Lille – St Etienne 1X

Lille har bara skrapat ihop hälften så många poäng som St.Etienne men likväl så tycker vi att Lille är en vettig hemmavinnare här. St.Etienne åkte på storstryk på hemmaplan senast och sånt tar.

Wisla Krakow – Pogon 1X

Polska Wisla brukar vara favorit i matcher mot Pogon, men denna gång är vi något osäkra på vinst.

Girona – Sociedad X2

Real Sociedad vann på hemmaplan mot hemskt bortasvaga Eibar i den förra omgången men i övrigt har laget inte varit till sin fördel den senaste tiden. Svår uppgift mot formtoppat motstånd.

Burton – Sheffield U 1X2

Sheffield United studsade tillbaka kraftigt efter missen mot Queens PR. Laget är i toppstriden för att stanna. Burton tog en efterlängtad fullpoängare senast men här blir det knepigare.

Preston – Bolton 1X

Preston har tappat många placeringar. Inte konstigt, med fyra nederlag på raken. Det är först och främst det defensiva spelet som svikit. Just nu har vi svårt att tro på laget överhuvudtaget.