Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Dagens Fotbollsmatcher Tipsförslag

speltips Topptipset idag 23 nov

Torsdagens Topptipset består av Europa League-matcher. Vi ringar snabbt in Östersund som spik på dagens Topptipsförslag. Utöver det satsar vi också på Plzen. Vi tycker även att Arsenal absolut kan bränna. 0-1-förlusten i Bilbao var sannerligen ingenting att skämmas över och fortfarande sitter Östersund på leken: seger hemma mot Zorya på torsdagen och avancemanget är säkrat.

Östersund inledde turneringen med 2-0-seger i mötet i Ukraina och även om respekten för Zorya har stigit en del sedan dess säger vi mycket bra chans för ÖFK att fullfölja bragden. Har imponerat stort, inte minst i hemmaspelet, och visar inga tecken på svaga nerver. Levererar!

Arsenal kommer att vinna sin grupp och kan kosta på sig en reservbetonad elva när man på torsdagen gästar Köln. Tyskarna har krisat hårt under hösten men här lever ändå ett litet hopp om avancemang – kan absolut visa bäst glöd i denna match och det kan absolut räcka till skräll och kan vara ett spel att köra bonustrading på.

Salzburg ser ut att bli kupongens största favorit hemma mot Guimaraes och visst är det bra segerchans. Värt att notera är dock att oavgjort inte vore någon katastrof för Salzburg och vi vill ha med krysset. 1-1 i mötet i Portugal och Guimaraes är inte så tokigt.

Våra Topptipset-speltips och senaste nyheter om fotbollsmatcher

Idag spelar vi 96 Topptipset rader enligt nedan:

  1. Östersund – Zorya                                  1

Enkla och ytterst stimulerande förutsättningar för Östersund: tre poäng och det sensationella avancemanget är säkrat! Vissa svenska bettingsajter har stoppat spel på Östersund. Vi har fått in flera klagomål på att det inte längre går att betta på klubbens vinster. Det är bara logiskt, med tanke på hur bra det går. Det är svårt att sätta odds på Östersunds matcher. Respekten för Zorya har hoppat upp under turneringens gång men gör Östersund en liknande prestation som tidigare vinner man detta. Spik!

Nouri tonar ned favoritskapet

Lagkaptenen Brwa Nouri vill inte prata om något favoritskap för gruppledande Östersund inför hemmamötet mot Zorja i Europa League på torsdagen –trots att ÖFK besegrade det ukrainska laget med 2–0 på bortaplan.

Jag tror att vi aldrig kommer att känna oss som favoriter i den här typen av turnering mot den här typen av lag. Däremot kommer vi att vara väl förberedda. Det kommer att bli väldigt tufft imorgon och det måste vi vara ödmjuka inför, säger Nouri på presskonferensen.

Tränare Graham Potter tror också på en tuff match,samtidigt som det är en utmaning han ser fram emot.

Vi ser verkligen fram emot i morgon kväll och vi hoppas det blir ännu en väldigt speciell kväll i Östersund, säger han.

Förutom skadade duon Hosam Aiesh och Johan Bertilsson har ÖFK alla spelare tillgängliga. Vid seger harÖstersund säkrat avancemang från gruppen. Oavgjort kan ge samma utfall om Athletic Club och Hertha Berlinockså spelar oavgjort i sin match.

  1. Athletic Bilbao – Hertha Berlin                        1X

Hertha Berlin hemmabesegrade Zorya senast men som gruppjumbo behöver laget fylla på med ytterligare vinster. Vi ställer oss dock lite tveksamma till kapaciteten.

  1. Braga – Hoffenheim                               1 2

På något högre grundstyrka blir tyska Hoffenheim favorit här. En sårbar sådan vill vi dock påstå. Laget har bara vunnit en match hittills här och vinner inte ofta i Bundesliga heller numer.

  1. Viktoria Plzen – Steaua Bukarest         1

Bukarest knep en poäng hemma mot Beer Sheeva i förra omgången och är i.o.m. det resultatet redan klart för slutspel. Det blir nog besvärligt att hitta full energi i spelet här.

  1. Köln – Arsenal                                         1X2

Arsenal är ett annat lag som säkrat en plats i slutspelet, tack vare det oavgjorda resultatet i hemmamötet mot Röda Stjärnan. Det lär roteras en del i truppen för att spara på krutet.

  1. Konyaspor – Marseille                             X2

Marseille har vunnit på hemmaplan och förlorat bortamatcherna så här långt. Konyaspor har hållit ihop spelet fint rakt igenom egentligen men ligger ändå sist i gruppen. Ser ut att bli jämnt.

  1. Salzburg – Guimaraes                            1X

Salzburg är formstarkt och har gjort jobbet på ett bra sätt i denna grupp, bara ett insläppt på fyra omgångar. Guimaraes skrällde hemma mot Marseille men skrämmer inte oss nämnvärt. Trolig etta – men delad pott är ingen katastrof för Salzburg så kryssgarderingen kan vara bra att ha.

  1. Rosenborg – Sociedad                            1 2

En poäng här räcker för att Real Sociedad ska bli klart för nästa steg. Krysset borde ligga nära till hands i den här matchen kan man tycka men Sociedad fortsätter nog att ösa på som tidigare.