Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset CL Tips 3 Oktober

Det här tiden på året betyder Onsdagar allt som oftast aktivitet i Champions League. Vårt Topptipset CL Tips 3 oktober ser starka spikar i PSG och Atletico Madrid., bägge med hemmafördel och lämpliga uppgifter framför sig. Det är lika intressant med fotboll idag som med V64 tips tisdag.

Litet utropstecken för att många spelare spikar matcherna, vilket kan innebära bra utdelning vid skräll. Övriga matcher är dock svårlösta så vi väljer att gardera oss där.

Tottenham har hemmafördel när Barcelona FC kommer på besök. Det spanska topplaget skall aldrig underskattas även om deras spel inte imponerar som för ett par år sedan. Hemmalaget har gjort det hyfsat bra inledningsvis i Premier League och skall inte underskattas. Det här kans luta hur som hest. Tvingas vi börjar vi med ett kryss.

Tyska Borussia Dortmund övertygar i Bundesliga. Detsamma kan inte sägas om AS Monaco och Ligue 1. Den här ettan är inte tveksam. Vi spikar. Det är vi benägna att göra även med Liverpool. Det anfallsglada laget möter ett Napoli som måste framåt för att jaga poäng. Vi tar med kryss men börjar med tvåan.

Paris Saint German har börjat bra i Ligue 1 och med deras farliga anfallstrio går de aldrig att underskatta. Mot Crvena Zvezda bjuder de på en av de bästa spikarna på kupongen.

Systemförslag för Champions League Topptipset 3/10

  1. Atlético Madrid – Club Brugge 1
  2. Borussia Dortmund – Monaco 1
  3. PSV Eindhoven – Inter 12
  4. Tottenham – Barcelona 1X2
  5. Paris SG – FK Crvena Zvezda 1
  6. Napoli – Liverpool X2
  7. Lokomotiv Moskva – Schalke 1X2
  8. Porto – Galatasaray 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!