Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa Topptipset Tips 24 Maj

Ett intressant möte i bästa Topptipset tips 24 maj är Elfsborg mot Dalkurd. Bägge lagen har haft en tuff inledning på säsongen, med enbart en match vunna vardera. Boråslaget spelade bra mot Göteborg senast, vilket lär höja moralen en del. Hemmalaget får antagligen vika sig i detta mötet. Vi spikar tvåan i vårt Topptipset förslag.

En match med uppenbar klasskillnad är Eskilstuna, som tar sig an Gefle IF, på hemmaplan. Skadeläget i Eskilstuna är okej, även om de saknar Törnros och Ljungberg i kvällen drabbning. Enkel etta i bästa Topptipset tips.

IFK Göteborg får besök av Djurgården. Blåvitt har spelar hyfsat inledningsvis och känns som knappa favoriter när Stockholmslaget kommer på besök. DIF har dock haft bra perioder under säsongens gång och skall inte räknas bort. Läs vår analys för varje match här nedanför.

Topptipset System Torsdag

Systemförslag 108 rader 24 maj torsdag:

1. Dalkurd – Elfsborg 2

Elfsborg har haft en ovanligt dålig start på säsongen med enbart sex poäng hittills. Det är efter nio omgångar långt från godkänt, i nuläget ligger de på kvalplats. Laget har högre ambitioner. När Dalkurd på Jumboplats står för motståndet är det en måste-vinst. Vi spikar tvåan.

2. IFK Göteborg – Djurgården 1X2

Göteborg på hemmaplan är en svårt match. Djurgården har spelat bra försvar och med duon Philana Tinotend Kadewere och Kerim Mrabti i högform är de en farlig motståndare. Vi tippar att det blir bra tryck från start. Intressant är att backlinjen i Göteborg haft träningar separat. En öppen match som vi helgarderar i vårt Topptipset system.

3. Trelleborg – Brommapojkarna 1X

Hemmalaget har haft bra prestationer det senaste även om de mot Sirius inte såg särskilt bra ut. Både Trelleborg och Brommapojkarna är nykomlingar. Vi ger en knapp fördel till Trelleborg, men garderar med kryss.

4. Eskilstuna – Gefle IF 1

Bästa spelare i Eskilstuna är enligt tränaren Miljanovic anfallaren Toure. Han är borta för spel i Burkina Fasos landslag, i anknytning till VM och missar två matcher. Gefle IF är skadedrabbat och ett i övrigt blekt lag som inte imponerat. Det bör sluta med en klar hemmaseger ikväll.

5. Norrby IF – Helsingborgs IF 1X2

HIF vann enkelt e´sin sista match och har spelat stabilt hela säsongen. Boråslaget knep en viktig poäng i senaste och börjar hitta till rätt spel. Norrby ligger fem poäng under Helsingborg och lär försöka ta möjligheten att minska den summan på hemmaplan ikväll. En öppen match vi helgarderar i Topptipset tips.

6. Nosaby IF – Sölvesborgs GoIF 1

Nosaby IF har en minst sagt imponerande statistik. De hade inte förlorat på nära ett års tid, innan förlusten senast mot Dalstorp. De lär dyka upp på hemmaplan redo för revansch. Sölvesborg räcker inte till, en klar etta.

7. Djurgården – IF Limhamn Bunkeflo 1

En klar etta där få tror att Limhamn skall ha en chans. Djurgården har bra självförtroende och bör inte ha problem att konvertera hemmaövertag till tre poäng.

8. Hammarby IF – Linköpings FC 1X2

Linköping spelar ojämnt och har inte hittat till spelet som bärgade titel i fjol, även om det såg hyfsat ut mot Bunkeflo senast. Hammarby saknar sin fixstjärna Banusic, som är avstängd efter rött kort. Öppet.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!