Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bästa Fotbollstips: Topptipset

Dagens Bästa Fotbollstips: Topptipset

Inte så mycket händer idag inom sport. Så är fallet i princip varje måndag. Vi på Ettkrysstvå har dock hittat några fotbollsmatcher som går att betta på tack vare dagens Topptipset. Måndagen den 29 januari bjuder bland annat på matcher i Spanien och Tyskland. Här kommer våra bästa fotbollstips för idag: vi stormvarnar för tyska Arminia Bielefeld och spikar dubbelt på iberiska halvön. Nedan hittar du kort analys av samtliga matcher på dagens spelkupong samt våra tips för Topptipset måndag. Lycka till nu.

Inför Kvällens Fotbollsmatcher på Topptipset

Vi nöjer oss med två spikar på Topptipset i kväll och båda känns mycket bra. Precis som vi brukar göra börjar vi våra tips med analys inför möten som spelas senare under dagen. I Spanien har Celta Vigo kommit igång på allvar men vi har gillat lagets spel en längre tid. Lagen framför i tabellen får passa sig och nu är uppgiften passande. Real Betis blixtrar till emellanåt och gör en hel del mål. Försvarsspelet är ofta tveksamt och det är ingen bra sak att ha med sig när man reser till Vigo.

Benfica känns ännu starkare då man gästar ett Belenenses som har tappat det mesta efter en hygglig inledning i höstas. Benfica har inte råd att tappa poäng med tanke på den täta toppstriden. Det är bara tre pinnar som gäller och vi tror på komfortabel bortavinst.

I garderingsmatcherna ser det starkt ut med halvgarderingar på flera arenor. I tyska andraligan vill vi dock ha med samtliga tecken. Vi är aningen tveksamma till att Bochum blir favorit på hemmaplan då Arminia Bielefeld blir en hård nöt att knäcka. Bochum hamnade i 2-0-underläge i omstarten efter uppehållet och kom sedan aldrig närmare. Nu är det hemmamatch igen men det är bara topplagen Nürnberg och Holstein Kiel som har gjort fler bortamål än Bielefeld.

Gästerna har bara gått mållöst ifrån en av 19 bortamatcher i ligan det senaste året. Vi räknar med nya mål nu och en bortavinst i match 8 får upp utdelningen en bit. Bra match att tippa på Måltipset. Det blir säkert minst fyra mål här idag.

Våra Bästa Tips för Dagens Spelkupong

Idag väljer Ettkrysstvå-gänget att lämna in en spelkupong på sammanlagt 48 rader. Nedan hittar du bästa tips från oss.

  1. Celta – Real Betis                                    1

Celta är inne i säsongens bästa period just nu. Kommer från en tung trepoängare borta mot Real Sociedad. Betis stretade emot länge mot Barcelona senast, men sprack till slut.

  1. Belenenses – Benfica                                 2

Belenenses gnuggar på skapligt och har god marginal till nedflyttning och det är klart viktigast. Benfica jagar i toppen och där finns inget utrymme för onödiga poängtapp.

  1. P Ferreira – Feirense                              1X

Ferreira kommer från en fin seger borta mot Aves och formen har varit riktigt fin på slutet. Har bara två poäng upp till Feirense och kan alltså passera. Ettan tippas.

  1. Portimonense – Rio Ave                        1X

Portimonese har två raka förluster och ingen seger sedan slutet av november och formen är inget vidare. Rio Ave visar klart mer för dagen och har vunnit tre av sina fyra senaste.

  1. Reims – Lorient                                       1X

Reims har gjort ett jätteryck i den franska andraligan. Har sju segrar i följd och det mesta talar för att laget kommer att ta klivet upp. Lorient har stadig form och förlorar väldigt sällan.

  1. Jong PSV Eindhoven – FC Eindhoven   1X

  2. Ternana – Salernitana                            1X

Ternana har två raka förluster, men det har varit i svåra bortamatcher och formen ska inte sågas. På hemmaplan har laget bara en förlust på hela säsongen.

  1. Bochum – A Bielefeld                             1X2

Bochum började 2018 med förlust mot Duisburg. Spelmässigt var det inte så tokigt. Bielefeld ligger tre poäng före i tabellen och det är marginell skillnad mellan lagen.