Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Analys Topptipset 2 december 2018

Helgen avslutas med en intressant analys Topptipset 2 December. Matcher från Europa är det som gäller, där PL bjuder på en seriös toppmatch som lär bli sevärd.

Det går bra för Arsenal som inte åkt på en förlust sedan i augusti. De är svaga favoriter i derbyt mot Tottenham, som har bra form. Lacazette är eventuellt inte med den här matchen. Hotspurs har sex vinster i rad, varav den senaste mot Inter i Champions League. Trippier inte med från start. Sällan de vinner det här mötet, så vi utgår från etta.

I Champions League räckte det inte till för Liverpool som tappad poäng mot PSG. Ligger två poäng efter City i PL vilket lär innebära stor motivation här. Henderson borta på grund utav avstängning. Everton skall inte räknas bort på förhand, den här säsongen har de bland annat spelat lika med tunga Chelsea. Ettan är solklar, men gardering är sunt.

Roma är inne i en svacka. En vinst på fem matcher är inte okej för det storsatsande laget. Mot Real Madrid saknades Dzeko och där hade de inte mycket att göra för att rädda ett bra resultat. Inter förlorade sin match i CL i veckan även om de spelade väl mot Frosinone i ligan dessförinnan.

Systemförslag Topptipset 2/12

  1. Arsenal – Tottenham 1X2
  2. Liverpool – Everton 1X
  3. Alavés – Sevilla X2
  4. Girona – Atlético Madrid X2
  5. Chievo – Lazio 2
  6. Roma – Inter 2
  7. Sassuolo – Udinese 1X
  8. Torino – Genoa 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!