Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

VM-Tipset 23 Juni Tips

Det är dags för VM-Tipset 23 Juni, som har spelstopp klockan 13:59 på lördag. Sverige har en tuff uppgift mot Tyskland, som lär vara revanschsugna efter sin förlust mot Mexiko i öppningsmatchen. Sverige har nu chans att slå ut guldfavoriterna Tyskland tidigt i turneringen.

1. Belgien – Tunisien 1

Belgien gjorde en bra första insats mot Panama, som besegrades tämligen enkelt. Tunisien är ett något starkare lag, men det finns lite som tyder på att de skulle klara av ett av världens spelskickligaste lag, med De Bruyne i storform,

2. Sydkorea – Mexiko 2

Om Sydkorea vinner mötet mot Mexiko skulle Sverige ha en enklare väg mot åttondelsfinal. Det är tyvärr långsökt att tro att landet kan rå på Mexiko, som skrällde med en vinst mot Tyskland första matchen. Klar tvåa.

3. Tyskland – Sverige 1

Man vill gärna tippa den här matchen med hjärtat. Tyskland föll mot Mexiko och skulle Sverige ta poäng från Tyskland kan deras VM-drömmer spricka tidigt. Sverige har haft uppseendeväckande prestationer mot Tyskland i turneringar innan. Ettan tippas med hjärnan även om krysset känns klart möjligt med hjärtat.

4. England – Panama 1

Englands förmodade skyttekung Harry Kane fick igång målskyttet redan i första matchen mot Tunisien. Panama gör sin första VM-turnering och håller inte samma klass som det ganska unga engelska laget. Panama förlorade stort mot Belgien och lär få et liknande resultat även denna omgången.

5. Japan – Senegal 2

Colombia hade en man utvisad när Japan vann den första matchen i VM. Senegal spelade bra mot Polen och vann mötet rättvist. Sett till spelprestationer under första matchen ser Senegal ut att ha en viss udd mot Japan. De har ett på pappret stabilt lag och om de får spelet att sitta är ett av Afrikas farligaste landslag en fara för de flesta motståndare.

6. Polen – Colombia 1

Polen stod för en plattmatch när de besegrades av Senegal i den fösta matchen. Lewandowski hade en ovanligt blek insats och övriga laget fick inte heller spelet att stämma.. De har en mycket högre nivå normalt sett. Vi tror de får till det mot Falcaos Colombia.

7. Uruguay – Ryssland 2

Uruguay är favoriter till gruppseger. Ryssland har haft två starka prestationer sina första två matcher. Grupptvåan i denna grupp möter förmodligen Spanien i åttondelsfinal, varför det är troligt att bägge lagen går ut för att vinna. Uruguay är ett bättre fotbollslag men vi tror Ryssland blir lyfta av hemmapubliken.

8. Saudiarabien – Egypten 2

Saudiarabien är gruppens stora outsider. Egypten har fått mycket uppmärksamhet på grund utav glödheta Salah som är stor stjärna i Liverpool. Han missade den första matchen på grund utav skada. Ingen av dessa två lagen har chans att gå vidare från gruppen. Egypten bör ta hem det här bekvämt.

9. Spanien – Marocko 1

Spanien går vidare om de kniper minst en poäng mot Marocko. Efter den första Drabbningen mot Portugal där laget gav upp två poäng lär nu spanjorerna gå ut hårt för vinst. Marocko har fortfarande inte knipit poäng och de lär de inte göra detta mötet heller.

10. Iran – Portugal 2

Det räcker för Portugal att ta en poäng för att laget skall gå vidare från gruppen. Skulle Iran vinna detta mötet är det istället de som hamnar på andra plats i gruppen. Portugal med sin stora fixstjärna Cristiano Ronaldo i storform måste ses som stora favoriter.

11. Australien – Peru 1

Australien lever fortfarande i denna VM-turneringen, Peru gör inte det. Australien spelade bra mot både Frankrike och Danmark och har gjort en insats över förväntan. Peru har haft dålig effektivitet framåt och spelar inte för någonting. Etta.

12. Danmark – Frankrike 2

Om Frankrike får med sig ett kryss från mötet säkrar de gruppseger. Detsamma gäller för Danmark som då säkrar åttondelsfinal. Frankrike har inte bländat med sitt spel och vi tror de kommer arbeta hårt för att få spelet att sitta i matchen mot Danmark.

13. Nigeria – Argentina 2

Argentina har stått för turneringens största fiasko efter att det stjärnspäckade laget föll de två första matcherna. Messi har varit minst sagt blek. Nigeria är normalt ett sämre lag, men Argentina har sett ovanligt tröga ut. Svårbedömt men vi ger trots allt fördel till Argentina.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!