Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Veckans Stryktipset Speltips Vecka 3

Stryktipset Experttips Premier League

Vecka 3 är en helt rätt vecka för att tippa Stryktipset. Hela 10 miljoner att fightas om på spelkupongen som gäller lördag, den 20 januari. Flera roliga idéer hittar du nedan i Ettkrysstvå redaktionens Stryktipset speltips. Bland annat får du spännande tipsförslag och nyheter om lagen Man City, West Bromwich, Sheffield United och Brentford. Det blir tufft att få 13 rätt på tipskupongen denna vecka, men vinstutdelningen lär bli riktigt hög. Ni som gillar system– och andelsspel får inte missa veckans Stryktipset! Det gör inte vi och lämnar även in en hemlig kupong med en massa garderingar.

1. Man City – Newcastle 1

Vi flaggade för första Man City-förlusten senast och så blev det ju – men det var borta mot ett hett Liverpool och fortfarande har man ju minst sagt koll på läget i toppen. Helt okej period för Newcastle på sistone men helt annan nivå här jämfört med på sistone… Dunderetta.

2. Arsenal – Crystal Palace 1

Definitivt läge att varna i veckans andra match på Stryktipset! Arsenal torskade mot Bournemouth senast och det är allt annat än harmoniskt kring klubben. Wenger är en pressad man, det är tydligt. Palace har varit svårslaget en längre tid och har visat att man kan störa de bästa – kryssgardering, minst!

3. Burnley – Manchester United X

2-2 när dessa möttes på annandagen och vi spekulerar definitivt i en jämn match på nytt, även om Burnleys form har kommit av sig en del. United senaste segrar har varit ganska enkla men tuffare här och vi räknar med full huggning.

4. Everton – West Brom 2

Extremt skön seger för West Brom senast, den första sedan augusti! Kan absolut ge en rejäl ”boost” och vi tycker att skrällen blir intressant här, mot ett Everton som kommit av sig igen. Lät det rinna iväg mot Tottenham senast och är nu en favorit i uppenbar fara. Flera spelsajter har höjt oddsen på Evertons vinst, vilket gör att även vår Stryktipset expert tippar en tvåa.

5. Leicester – Watford 1

Vi gillar trenden för Leicester, som var riktigt bra borta mot Chelsea förra helgen. För Watford har formpilen däremot pekat i fel riktning – enda seger på de tio senaste kom faktiskt mot just Leicester… Revansch!

6. Stoke – Huddersfield 1

0-9 på de tre senaste och nu är Stoke, inte helt ologiskt, under strecket. Flera lag finns ju dock inom räckhåll, bland annat detta ”Hudds” som rasat ihop oroväckande i de två senaste. Stoke krigar till sig detta?!

7. West Ham – Bournemouth 1

West Ham fick slita onödigt hårt i veckans cupmatch men har ju överlag spelat upp sig både ett och två snäpp. Helt annat självförtroende nu. Även Bournemouth har spelat upp sig och veckans cupförlust ska man nog inte dra för stora växlar av. 3-3 i mötet på annandagen – roligt att vänta igen och fördel West Ham denna gång.

8. Bolton – Ipswich 1

Bolton tog flera viktiga segrar kring storhelgerna och ska ha stort beröm för hur man kommit tillbaka efter mardrömsstarten. Tråkigare trend för Ipswich som är på väg att fastna i det odramatiska mittenriket. Bolton vill mest här?!

9. Leeds – Millwall X

Måltorka och ny svacka för Leeds, som inte visar tillräcklig stabilitet för att kännas som en het Premier League-kandidat. Millwall är fortfarande segerlöst borta men formen är bra och man vann hemmamötet mot Leeds i höstas på ett övertygande vis. Favoritfall på gång!

10. Norwich – Sheffield U 2

Norwich har absolut spelat upp sig – men oj så tungt att torska på straffar borta mot Chelsea i veckan… Den insatsen lär ha kostat kraft och det kan bli en reaktion här. Ett fräschare Sheffield United får tipset, gästerna börjar visa bättre form igen.

11. Queens PR – Middlesbrough X

Viktiga segrar för QPR på sistone och plötsligt är det ganska stor lucka ner till botten. ”Boro” har varit på gång men föll kostsamt mot Fulham senast och är helt enkelt inte att lita på. Gör för få mål. Tight match att vänta i denna Stryktipset fotbollsmatch.

12. Reading – Brentford 2

Att Brentford har klättrat rejält i tabellen förvånar inte oss – har nu bra kontakt med kvalstrecket! Reading har däremot väldigt svårt att vinna matcher och har dessutom matchat tätt i och med cupen. Fin tvåa!

13. Sunderland – Hull X

Detta var ett Premier League-möte förra säsongen – nu är det ett riktigt krismöte i botten av The Championship. Sunderland har raden 1-5-7 här hemma – och Hull har faktiskt raden 1-5-7 borta. Mycket kamp att vänta och krysset är ett logiskt utgångstips.