Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Veckans Stryktipset förslag 8 december

En rolig kupong med engelska matcher står på tur. Veckans stryktipset förslag 8 december litar på Man United, Arsenal och West Ham när vi bygger vårt system.

Förslag 1: Chelsea – Manchester City X

Det har sett fint ut för Chelsea mest hela säsongen och vinsten över Fulham var inget undantag. Defensivt en sund insats. Manchester fick kämpa hårt mot Bournemouth som täppte till bra bakåt. Nu är Agüero antagligen inte med. Krysset inte otänkbart här, men vi helgarderar.

Förslag 2: Arsenal – Huddersfield 1

Det behövs inga slösade streck den här matchen. Arsenal vände underläge till tvåmålsvinst mot Tottenham i ett hett Londonderby och gjorde en bra match mot United efter det. Svårt motstånd för vilket lag som helst. Huddersfield har ingen chans. Superetta.

Förslag 3: Manchester United – Fulham 1

Även om Mourinhos lag hade vissa bekymmer med Southampton förra veckan gjorde de en bra match mot Arsenal efter det. Laget är skadedrabbat men mot bottenlaget Fulham måste de ses som glasklara favoriter.

Förslag 4: Leicester – Tottenham 2

Räkna med ett revanschsuget Tottenham efter derbyförlusten mot Arsenal nyligen. Gjorde en bra match mot Southampton så vi drar inte för stora växlar av det. Leicester har kvalitet men gjorde en ganska dålig insats mot Fulham och dagens motstånd blir för svårt.

Förslag 5: Burnley – Brighton 2

Två lag som behöver poäng. Brighton hade massvis med poängtapp tills de började vinna för två matcher sedan. Mot Palace var de markant det bättre laget. Stephens tillbaka här men Duffy är avstängd. Burnley gjorde en fin match mot The Reds även om det inte räckte hela vägen. Öppen match, vi utgår från tvåa.

Förslag 6: West Ham – Crystal Palace 1

Hemmastarka West Ham skall inte underskattas. De har två trepoängare i rad vilket visar att det inte är något fel på formen. Mot Forest och Cardiff spelade de väl. Palace är inte oävet men imponerade inte mot Brighton nyligen. Etta med gardering.

Förslag 7: Cardiff – Southampton 1

Med hemmafördel har Cardiff gjort det hyfsat den här säsongen. Har tre segrar på fyra matcher. Den senaste mot nykomlingen Wolverhampton, som haft en allmänt bra säsong. Torskade mot West Ham men gjorde ändå en bra insats. Southampton har ny tränare inför den här matchen, tveksamt att det hinner påverka nämnvärt dock. Etta – kryss.

Förslag 8: Leeds – Queens PR X

Just nu gör Leeds det riktigt bra. En fin insats mot Sheffield United där de förtjänade poäng. Salt i såren var att både lagets kapten Cooper och Dallas utgick efter skador. Queens Park Rangers har en del tveksamma resultat bakom sig. Svårt att ge fullt förtroende. Krysset inte otänkbart.

Förslag 9: Millwall – Hull 2

I The Den är Millwall en helt annan best. Nu möter de bortastarka Hull som gjort det riktigt bra på resande fot den här säsongen. Millwall håller sällan hela matcher, med mycket insläppta mål i slutskedet av matcherna. Hull krossade exempelvis Queens Park Rangers på deras hemmaplan. Svårlöst match. Tvåan känns stabilast trots allt.

Förslag 10: Birmingham – Bristol City 1

Birmingham har imponerande siffror på hemmaplan, där de inte åkt på en nollpoängare under hela säsongen. Har fått igång målskyttet ordentligt. Mot Preston ägde de matchbilden fullt ut. Bristol City är bra men för ojämna. Utgångsetta.

Förslag 11: Brentford – Swansea 1

Två lag som inte presterat upp till förväntad nivå. Brentford har bara en vinst de sista åtta omgångarna. Kommer ändå från en bra match mot WB. Swansea har matchats mot tuffa motståndare det sista vilket kan förklara de mediokra resultaten. Chansetta.

Förslag 12: Sheffield Wednesday – Rotherham 2

Wednesday är kanske det kallaste laget just nu. De snittar under en poäng per match de senaste åtta drabbningarna. Rotherham är trögstartade vilket visat sig vara kostsamt. En bra match mot Norwich i ryggen. Blir tvåa här.

Förslag 13: Wigan – Derby 2

Wigan är ett utpräglat hemmalag där de har bland den bästa statistiken av alla lag i serien. Skapade farligheter mot Bolton men klarade bara lika resultat. Derby är snäppet bättre och de dominerade matchbilden mot Swansea nyligen. Har sin kapten avstängd, vi kör tvåa i alla fall.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!