Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Få en tröja för 13 rätt

Tretton rätt på stryktipset är enligt kampanjen respekt. Vinnare får en specialdesignad tröja man enbart kan få efter att klarat den starka bedriften. Nu när Europas ligor dragit igång igen finns det mycket du kan göra för att öka din chans att bli ägare till en sådan tröja. Ta del av experttips, statistik och viktiga nyheter här hos oss för att alltid ligga steget före.

Såhär gör du får att få en tröja:

Om du spelat på stryktipset och fått alla trätt är du kvalificerad att få den åtråvärda tröjan. Då behöver di kontakta Svenska Spels kundtjänst. Det kan du göra på företagets hemsida via live-chat eller mail. Om du föredrar finns det ett kostnadsfritt nummer att använda: 0770 – 11 11 11.

Viktigt att notera är att de som fått alla rätt behöver uppge sitt kundnummer i samband med att du beställer en tröja. Om du inte kan ditt nummer hittar du det enkelt under din profil. Om du har en gammal vinst med tretton rätt kan du också beställa en tröja, läs i instruktionerna om hur du skall gå till väga då.

Bli en 13-vinnare med oss

Sedan 2014 har alla spel som gjorts hos svenska spel gjorts med spelkort. Därför är det enkelt att se om du är berättigad till en tröja för spel som gjorts efter det. Om du lyckats få alla rätt innan den tidpunkten kan du ändå få en tröja. Då behöver du kunna bevisa att du fått tretton rätt, kan du göra det är inte komplicerat att bli en tröjägare. Viktigt att notera är att tröjan kostar 199 kronor att plocka ut.

Kanske är det allra enklaste att helt enkelt fixa tretton nya rätt. Vi bidrar med analyser inför varje omgång samt tips från expert för att du skall få så bra chanser som möjligt. Kombinerat med nyheter, granskning av erbjudanden och resultattjänst tror vi att du får alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik här hos oss.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!