Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset: Tips Vecka 49

Stryktipset Tips Vecka 49 Newcastle Arena Bild

Vecka 49 är rätt hett för er som gillar Stryktipset. Dags att publicera våra tips som förhoppningsvis höjer dina chanser att vinna 13 miljoner. Ja, du läste rätt. Så mycket går att vinna på Stryktipset idag, lördag. Dags att slåss om på Stryktipset och det är i The Championship som vi lämnar våra tydliga ”klartecken”: Villa, Derby, Fulham och Leeds levererar, enligt våra tips i alla fall. Nedan hittar du Ettkrysstvå analys och spelförslag för varje Premier League match som väntar samt för andra divisionen matcher som är med på veckans Stryktipset-kupongen. Allt handlar om engelsk fotboll idag, precis som vi älskar det.

 1. Newcastle – Leicester 2

Stor skillnad på trenderna här och vi tvivlar på att Newcastle lyckas fixa trendbrottet. Laget är för trubbigt och mot ett Leicester som hittat flytet och fortfarande kan mycket lever man farligt igen. Vi är lugna med X2 som spelförslag.

 1. Burnley – Watford 1

En av lördagens Stryktipset spikar. Väldigt positivt möte mellan sjuan och åttan. Det är Burnleys stabilitet mot Watfords trevliga offensiv – på Turf Moor ska Burnley ses med bäst chans att få prägla matchbilden men visst finns respekten för Watford där. Ettan ska räcka, tycker vår expert på betting. Flera andra som finns med på Tio Tidningars Tips garderar dock här.

 1. Crystal Palace – Bournemouth 1

Poäng i fyra raka för Crystal Palace och även om schemat varit ganska tacksamt kan vi definitivt snacka om nya krafter. Bournemouth har dippat igen efter en het period. Fint läge för Palace att fixa en riktig nyckelseger!

 1. Huddersfield – Brighton 2

Lördagens speltips fortsätter med ett hett nykomlingsmöte. Det är väldigt tuffa tider för ”Hudds” och känslan är att man kommer få svårt att stoppa raset. Ingen vidare status på Brighton heller men trots att man sprack mot Liverpool senast tycker vi ändå att laget har en annan stabilitet. Får ett knappt tips, trots bortaplan.

 1. Swansea – West Bromwich X

Jätteviktig match, inte minst för jumbon Swansea som inte ser kul ut. Har bara orkat med fyra mål på sju hemmamatcher. West Bromwich har det också tufft men har ändå stått upp skapligt på sistone. Tre raka kryss för deras del kan mycket väl bli ett fjärde.

 1. Tottenham – Stoke 1

Hastigt och mindre lustigt har Tottenham hela tio poäng upp till andraplatsen och man är i desperat behov av ett trendbrott. Stoke vann väldigt viktigt senast men här är svårighetsgraden en helt annan och det känns som ”taskig tajming” – Tottenham laddar och levererar.

 1. Aston Villa – Millwall 1

Vi har en längre tid räknat med att Aston Villa ska bli ett lag för den absoluta toppen och formen ser fortsatt bra ut. Bara en hemmaförlust – nu gästar ett Millwall som fortfarande inte vunnit borta. Fin hemmaseger senast men detta blir värre och vi litar på hemmaleveransen.

 1. Barnsley – Derby 2

Blytung period för Barnsley, med 1-9 på de fyra senaste. Kan snart vara indraget i den absoluta bottenstriden. Rakt motsatt trend för Derby och att man kämpar kring kvalstrecket är inte alls förvånande sett till lagets kapacitet. Sund formtvåa som Stryktipset spelförslag här!

 1. Fulham – Birmingham 1

Vi har fortsatt stor respekt för Fulham men ska säsongen kunna bli riktigt rolig måste tabellplaceringen börja förbättras inom kort. Birmingham fortsätter att vara ofarligt, snittar bara ett halvt mål per match… Stark etta!

 1. Hull – Brentford 2

Sju raka utan seger för Hull, som nu har bytt tränare. Kan knappast bli mycket sämre men här lever laget farligt igen. Brentford kan en hel del och formen är spännande, har börjat få utdelning framåt. Tippas!

 1. Middlesbrough – Ipswich 1

Nej, det vill inte lossna för ”Boro”. Nya förluster på sistone och laget börjar se ut som en besvikelse. Ipswich har däremot hittat nya krafter igen. Är före i Championship tabellen och i dagsläget ska lagets ses med hygglig chans att utmana. Snabb kryssgardering, minst.

 1. Queens PR – Leeds 2

Väldigt tuffa tider för QPR och särskilt förvånade är vi inte, laget är begränsat. Leeds har börjat se bättre ut igen efter en rörig period. Behöver vinna för att ta rygg uppåt och visst är det bra chans mot detta problemmotstånd. Återigen väljer vi bortalaget som spelförslag i lördagens näst sista Stryktipset match.

 1. Wolverhampton – Sunderland 1

Engelsk fotbollskupong avslutas med matchen mellan Wolves och Sunderland. Gästerna vann störtskönt näst senast men föll snabbt tillbaka, svag hemmaförlust senast. Wolverhampton bara vinner och vinner. Har nu 10 poängs marginal ner till strecket och ett snedsteg här skulle onekligen förvåna.