Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Tips 6 Januari

PL Fotboll Burton Speltips Stryktipset

Första Stryktipset 2018 och FA-cupen dundrar in på veckans spelkupong! 13 sköna cupmatcher att lösa och vi hittar gott om roliga idéer. Ettkrysstvå tror på Chelsea, Aston Villa, Wigan, Fulham och Wolves både på den stora lördagskupongen och på Lången idag. Våra stryktipsförslag hittar du nedan. Dessutom hittar du en del nyheter om matcherna som är med på Svenska Spels kupong i vår dagens Topptipset tips. Där täcker vi första åtta matcher på Stryktipset kupongen.

 1. Norwich – Chelsea 2

Derbyt mot Arsenal var en urladdning men vi räknar ändå kallt med att Chelsea hittar tillräckligt med glöd för att smidigt avancera här. Brukar vara bra i cuperna. Norwich har visat lite bättring på slutet men är på det stora hela en tydlig besvikelse i The Championship. Stark tvåa.

 1. Aston Villa – Peterborough 1

Aston Villa kommer från en av säsongens bästa insatser och jagar Premier League. Är givetvis det bättre laget här men Peterborough har i flera år varit en småfarlig motståndare för lag från högre divisioner. Håller bra League One-nivå och slarvar Villa med inställningen kan detta bli jämnt. Garderingen är inte fel.

 1. Birmingham – Burton 1

Cupmatch mellan två bottenlag i The Championship. Jätteviktiga segrar för Birmingham på sistone. Även Burton har haft en bra period den senaste tiden och man brukar trivas mot motståndet. Hård match att vänta, knappast något målkalas.

 1. Blackburn – Hull 1

Blackburn har inte förlorat sedan mitten av oktober och kan vara på väg mot en snabb comeback till The Championship. Kanske byter man plats med Hull i seriesystemet – dessa får ju ingen ordning och är nära bottenstrecket. Tveksamt om man kan hitta full glöd för denna cupmatch. Bra etta?!

 1. Bolton – Huddersfield 2

Bolton har krigat på bra i The Championships bottenstrid den senaste tiden. Huddersfield gör det fortsatt helt okej i Premier League men det täta programmet på sistone lär ha kostat kraft. Tippas ändå här men inte med någon större marginal.

 1. Bournemouth – Wigan 2

Premier League mot League One men vi är fräcka och börjar med skrällen! Bournemouth har gått flera svettiga Premier League-matcher på sistone och kan absolut vara slitet. Wigan går urstarkt i League One, toppar tabellen, och får chansen att verkligen bekänna färg här. Utmanar!

 1. Fulham – Southampton 1

Även här tippas laget från den lägre divisionen. Fulham har jobbat upp formen och har en offensiv av hög klass. Rejäl urladdning efter paus senast. Nattsvart för Southampton på sistone och den luriga cupuppgift kommer olägligt. Kul etta!

 1. Ipswich – Sheffield U X

Två lag som har det tufft i The Championship just nu. Ipswich är på väg att tappa kontakten med kvalstrecket och även Sheffield United har fallit tillbaka. Svårtippad match där helgarderingen ligger nära till hands.

 1. Manchester C  – Burnley 1

Inte lika gnistrande på slutet för Manchester City och att Burnley gillar att störa storlagen är ju ingen nyhet. Ändå har vi väldigt svårt att spekulera i favoritfall här. City har bredden för att ta cupen på allvar och det bör bli en enkel resa. Har du fortfarande inte hämtat ut din bonus på nya spelbolag 2018, kan det vara dags att göra det för att satsa på Manchester.

 1. Millwall – Barnsley 1

Två lag som till vardags håller till en bit ovanför bottenstrecket i The Championship. Barnsley skrällde här tidigt på säsongen men vi har stor respekt för Millwall i hemmaspelet och utgår från revansch.

 1. Queens PR – MK Dons X

Efter en tuff period bröt QPR trenden mot Cardiff senast men vi sätter fortfarande frågetecken för formen. MK Dons är en stor besvikelse i League One men har ett hyggligt lag på pappret – vi är inne på att man utmanar rätt rejält här.

 1. Watford – Bristol City 1

Plötsligt två raka förluster för Bristol City, som ju annars gjort det strålande bra och slagit ut fyra Premier League-lag ur Ligacupen, bland annat Watford. Nytt cupmöte nu och vi räknar med att Watford återställer ordningen. Bristols negativa trend tas på allvar och det blir tufft att studsa upp här.

 1. Wolverhampton – Swansea 1

Väldigt mycket talar för att dessa lag byter plats i seriesystemet till hösten: Wolves går ju fram som en ångvält i The Championship, medan Swansea får väldigt svårt att krångla sig över strecket i Premier League. Wolves är bättre redan nu?!