Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Stryktipset 17 Februari

Lördag Tips Stryktipset Bild

Dags för nya tips på Stryktipset matcher. Idag lördag väntar en rolig men svårlöst engelsk mix på spelkupongen. Det är läge för tuffa spikar, där vi i våra experttips från Ettkrysstvå lyfter fram Southampton och Plymouth. Nedan listar vi tips på samtliga matcher som också går att tippa på Topptipset. Det blir säkert en spännande jakt på 13 rätt. Å andra sidan är det cupfotboll för det mesta, vilket sänker intresset för Stryktipset tips idag. Med största sannolikhet blir det färre svenska bettingfans som följer fotbollsresultat på kupongmatcher idag, den 17 februari. Lycka till, hur som helst och vi hoppas att vår tipsexpert har gjort ett bra jobb för er idag.

 1. Huddersfield – Manchester United X

Ganska lurig cupuppgift för Manchester United och dålig tajming: Champions League borta mot Sevilla till veckan, utöver den viktiga Premier League-striden. United föll här i höstas och visst kan ”Hudds” bjuda upp. Rysare på Stryktipsets första match.

 1. Brighton – Coventry 1

Brighton har plockat viktiga Premier League-poäng på sistone men är fortfarande indraget i bottenstriden – visst är det huvudfokus men denna cupuppgift ska ändå lösas. Coventry spelar trots i League Two där man dessutom inte visar någon vidare form. Sund etta här är expertens Stryktipset tips.

 1. West Brom – Southampton 2

Cupmatch mellan två pressade Premier League-lag. Allra värst är ju laget för jumbon West Bromwich och vi tvivlar på att man kan kosta på sig hundraprocentig cupglöd. Bättring av Southampton på sistone och visst ska laget rankas högre. Bortavinst tippas här!

 1. Birmingham – Millwall 1

Derbyförlusten mot Aston Villa sved förstås men överlag klar uppryckning av Birmingham. Fortfarande är det ju dock skarpt läge i botten och seger här vore nyttigt. Millwall har funkat bra en längre tid och även fått fason på bortaspelet – men max en pinne här.

 1. Cardiff – Middlesbrough 1

Cardiff har lyft ur svackan och är i allra högsta grad med i kampen om direktuppflyttning. ”Boro” är en stor besvikelse, vilket vi slagit fast flera gånger. Känns ganska ofarligt och visst blir det svårt att vinna i Wales.

 1. Fulham – Aston Villa X

Hett och viktigt möte mellan två mycket formstarka lag. Fulham är fortfarande en bit bakom det översta strecket och det offensiva laget lär ställa in siktet på seger. Blir dock tufft att få hål på ett stadigt Aston Villa, som i första hand kommer hit för att lösa en pinne.

 1. Preston – Wolverhampton X

Man ska inte ropa hej men precis allt talar ju för att Wolverhampton spelar Premier League till hösten. Formen har lyft igen efter minisvackan. Blir dock bökigt att vinna här, mot ett väldigt svårslaget Preston som är med i topp-6-racet. Luktar kryss och 1-1 rekommenderas på Oddset Matchen, om ni gillar betting på resultat!

 1. Queens PR – Bolton X

Ingen märkvärdig form hos QPR men laget har ändå hittat några viktiga segrar och har fortsatt lucka ner till strecket. Tightare marginaler för Bolton men laget har varit svårknäckt en längre tid. Siktar på en poäng och visst är det en jämn och målsnål match på gång.

 1. Burton – Nottingham 1

Jobbigt för jumbon Burton men fortfarande lever hoppet och de senaste insatserna har varit okej. Nottingham är iskallt, 0-7 på de tre senaste. Har tveksam ”skalle” och här kan Burton spänna bågen och gå för seger. Lyckas?!

 1. Sunderland – Brentford 2

Upphämtningen mot Bristol City var onekligen svettig och en skön ”boost” för Sunderland – men statusen som krisgäng kvarstår. Vi brukar plussa för Brentford men laget har börjat hacka. Är snudd på piskat att vinna för att få topp-6-känning igen. Bra chans!

 1. Oxford – Plymouth 2

Efter det att vi är klara med lördagens PL-matcher, Championship spel och V75 lopp, är det dags för League One på Stryktipsförslag. Här blir det lätt att lyfta fram Plymouth som en spännande ”formvinnare”. Laget har fyra raka segrar, varav några riktigt vassa skalper, och jagar uppåt i tabellen. Motsatt trend för Oxford och det blir knappast ”dubbla trendbrott” i denna match.

 1. Shrewsbury – Rotherham 2

Toppmöte där vi ger Rotherham ett chanstips: laget har fem raka segrar och tolv raka utan förlust! Nu handlar det om serieledarna på bortaplan men Shrewsbury har fått slita en del på sistone och lever farligt mot detta stekheta motstånd.

 1. Southend – Portsmouth 1

Efter tio poäng på de fyra senaste har Southend skaffat sig arbetsro i jakten på nytt kontrakt. Pigg insats på gång här! Portsmouth har fortfarande kontakt med kvalplatsen men formen är inget vidare och bortasiffrorna är sega. Vinner knappast här.