Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset: Tips 16 December

Stryktipsförslag Fotboll Vecka 50 Premier League spel

En av årets mest intressanta omgångar i Premier League denna helg. Vecka 50 bjuder på hela 13 miljoner i jackpot på Stryktipset – Burnley, West Ham, Watford och Fulham är några av lagen som ska dra upp julstämningen rejält. Nedan hittar du våra tips på samtliga PL-matcher som spelas på lördag samt andra fotbollsmatcher som är med på helgens Stryktipskupong.

 1. Manchester City – Tottenham 1

Det är ju bara att konstatera att Manchester City helt enkelt är bäst denna säsong. Vi har givetvis respekt för Tottenham, som dessutom klarat sig bra mot City på senare år – men nej, i dagsläget är ettan helt enkelt väldigt stark som speltips.

 1. Arsenal – Newcastle 1

Arsenal har dippat igen och känslan är att den snöpliga förlusten mot Manchester United tog hårt. Behöver nu verkligen trepoängaren och mot ett Newcastle i kraftig motvind är det förstås toppchans. Newcastle lär snart vara under strecket. De är säkert ett steg närmare Championship efter detta lördagsspel.

 1. Brighton – Burnley 2

Snart halvvägs in i säsongen är Burnley före Arsenal och på samma poäng som Tottenham och Liverpool – extremt imponerande! Här väntar en kampfylld historia och det passar ju Burnley perfekt. Brighton har det jobbigt ut och tipset går absolut till Burnley-maskinen. PAF bjuder dig på riskfritt spel på denna Stryktips match idag. Tippa Brighton mot Burnley utan att förlora något!

 1. Chelsea – Southampton 1

Förlusten mot West Ham sved men i veckan gjorde Chelsea en beslutsam insats mot Huddersfield. Ingen toppform men ändå tillräckligt för att ses med toppchans hemma mot ett Southampton som kraschade i veckan och inte brukar trivas mot detta motstånd.

 1. Stoke – West Ham 2

Viktigt i botten. Tuff förlust för Stoke i veckan och vi har sällan blivit imponerade av laget denna säsong. West Ham kommer från starka nollor bakåt mot både Chelsea och Arsenal! Fin trend och snart kommer laget vara på rätt sida strecket – klättrar över redan här?!

 1. Watford – Huddersfield 1

Bittra förluster för Watford på sistone. Laget har på det stora hela verkligen charmat och formen finns nog fortfarande där. Är nu rejält segersuget och vi gillar chansen till utdelning mot ett Hudds med negativ trend.

 1. Birmingham – Queens PR X

10 gjorda mål på 21 matcher – det är inte direkt konstigt att Birmingham ligger under strecket. Ett kallt QPR på hemmaplan är förstås en vettig uppgift men nja, svårt att ”skrika ut” Birmingham. Ingen fotbollsfest på gång, direkt.

 1. Bristol City – Nottingham 1

Oj så imponerande av Bristol City! Avgjorde sent borta Sheffield U senast (med en man mer, förvisso) och Premier League-drömmen känns inte helt orealistisk… Nottingham fortsätter att svänga, har fortfarande inte kryssat. Bristol dippar knappast här.

 1. Derby – Aston Villa X

Intressant match mellan två toppjägare i The Championship i England. Derby har vunnit fyra av fem på slutet medan Aston Villa bara torskat en av de nio senaste. Villa imponerade dock inte förra helgen och löser man en pinne här är det bra gjort.

 1. Leeds – Norwich 1

Stigande kurva igen för Leeds som fortfarande har bra kontakt uppåt. Besvikelsen Norwich vände störtskönt senast och kan mycket. Måste dock visa mer innan vi kan tro på skräll i en match som denna.

 1. Millwall – Middlesbrough X

Millwall är svårforcerat för dagen och hemma på The Den finns alltid respekten för laget. ”Boro” har varit en besvikelse i våra ögon men senast blev det seger och vi räknar fortfarande med klättring. Här blir det dock stenhårt och 0-0 hela vägen skulle inte förvåna.

 1. Preston – Sheffield U 1

Nya krafter hos Preston igen, med fem raka utan förlust – dock på ett ganska tacksamt schema. Värre för Sheffield United och det är väl inte helt oväntat att nykomlingen börjar tappa den absoluta tätkänningen. 1X är veckans mest solklara gardering på vårt systemförslag. Denna vecka satsar vi på enkla spelförslag för Stryktipset. Nästa lördag kan du räkna med ett fint system igen.

 1. Sunderland – Fulham 2

Sunderland har spelat 21 tävlingsmatcher på hemmaplan under 2017. Facit: NOLL segrar! När ett kapabelt Fulham på uppgång gästar blir det onekligen svårt att göra någonting åt den statistiken.