Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Tips 15 September

Den här veckan ligger det runt tio miljoner kronor extra i potten. Vårt Stryktipset tips 15 september ser en hel del intressanta möjligheter på denna kupongen, speciellt i större system.

Watford – Manchester United 2

Det är inget tvivel om att Man United är favoriter det här mötet. Watford har dock överraskat kraftigt hittills och är fortfarande obesegrade. Speciellt är vinsten mot storlaget Tottenham. Kan de få bita i gräset kan United också hotas. Vi garderar för skräll men utgår från tvåan.

Bournemouth – Leicester 1

När Bournemouth mötte Chelsea blev det föga förvånande förlust. Nu väntar Leicester som motstånd och då blir situationen annorlunda. Hemmalaget har spelat sund fotboll och de bör ha bra chans att få med sig tre poäng.

Chelsea – Cardiff 1

Fyra raka segrar för Chelsea som fått en lysande start på säsongen. Nu väntar Cardiff och ytterligare tre poäng vid mötets slut. Bortalaget har problem framåt och med klasskillnad i grunden finns det inte mycket för laget att göra i det här mötet. Spik.

Huddersfield – Crystal P 2

Dagens hemmalag har problem i truppen och inför det här mötet saknas fortsatt Hamer och Hogg. Anmärkningsvärt är att de inte gjort mål hemma hittills. Crystal Palace har spelat bättre än motståndet för dagen och vi utgår från tvåan.

Manchester City – Fulham 1

Kupongens andra spik. Manchester City satte poängrekord i PL i fjol och det här året lär se liknande ut. Fulham är ett mittengäng som bäst och deras insatser det sista imponerar inte. De släppte en tvåmålsledning mot Brighton senaste omgången. Etta.

Newcastle – Arsenal 2

Londonlaget Arsenal har haft en svajig inledning såhär långt. Newcastle har haft tuffa matchningar hittills och denna blir inget undantag. Arsenal lär göra sitt yttersta för att vända den negativa trenden. Vi börjar med tvåan.

Blackburn – Aston Villa 1

Den här matchen är klurig. Bägge lagen har åkt på stora förluster nyligen vilket kan märkas i självförtroendet. Aston Villa har utöver tveksam form även del ordinarie spelare borta. Blackburn får tillbaks giftiga anfallaren Bradley Dack denna matchen. Vi börjar med ettan, men slutar inte där.

Brentford – Wigan X

Det här är en öppen match Brentford har spelat bra fotboll de sista och formen verkar infunnit sig tidigt. Wigan har inte heller spelat dåligt även om kvalitén på motståndet höjs något nu. Ett kryss är inte otänkbart.

Bristol City – Sheffield United 2

Sheffield United får ses som favoriter det här mötet trots att båda lagen har tre vinster i rad. Bristol City är ett defensivt inriktad lag. Sheffield spelar ofta bra i Bristol varför vi börjar med tvåan.

Hull – Ipswich 1

Två lag som troligen kommer hålla till i den nedre regionen av tabellen. Ipswich har inte vunnit än vilket är klart oroande. Hull har inte heller skinit inledningsvis men spelade ändå hyfsat mot Derby senast. Vi börjar med ettan.

Millwall – Leeds 2

Millwall är starka hemma varför vi inte räknar ut laget helt. Leeds har dock spelat starkt det sista och att Londonlaget skall klara av att rubba gästerna känns inte troligt. Vi garderar med kryss men utgår från tvåan.

Örebro SK – GIF Sundsvall 2

Giffarna har spelat bra det sista vilket ingjuter förtroende. De har varit en av säsongen mest positiva upplyft. ÖSK har en turbulent säsong där de sällan får resultaten med sig. GIF Sundsvall får vårt utgångstips.

Östersunds FK – Malmö FF 2

Östersund har förlorat stora delar av sin talangpool. Resultaten skvallrar om att det påverkat laget klart negativt. Tre förluster i rad och en tuff uppgift mot Malmö FF väntar. Skånelaget har haft positiva resultat i Europa nyligen och är klara favoriter detta mötet. Vi spikar tvåan.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!