Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Tips 12 Maj Lördag

Burnley – Bournemouth 1

Veckans Stryktipset inleds med matchen mellan Burnley och Bournemouth i England. Inget av dessa Premier League-lagen har att spela för här. Burnley förnedrades senast. Nu vill man avsluta snyggt inför hemmafansen. Bournemouth är svagt borta. Det gör att Burnley tippas men med tidig gardering. Målskyttarna Barnes och Wood är tveksamma till spel idag, lördag.

Crystal Palace – West Bromwich 1

West Bromwich avgjorde på stopptid och chansen till nytt kontrakt levde. Southampton förstörde hoppet i tisdags. Gick luften ur? Båda lagen har annars en mycket fin form och vill avsluta snyggt. Försvararen Joel Ward utgick senast för Palace. Etta med reservation.

Huddersfield – Arsenal X

Huddersfield tog den poäng som behövdes mot Chelsea. Ett starkt försvarsspel var receptet. Skador stör i ett omotiverat Arsenal. Huddersfield lär inte vara spelförande här och får lita till sitt försvarsspel. Arsenal imponerar inte på bortaplan. X2 bör räcka.

Liverpool – Brighton 1

Det är full motivation hos Liverpool. Topp-4 ska säkras. Deras tre senaste matcher i ligan har gett klen utdelning men bra chans här. Lallana är åter i träning och i övrig ser skadeläget oförändrat ut. Brighton har inget att spela för. Ettan känns stark.

Manchester United – Watford 1

Manchester Uniteds förlust mot Brighton var onödig. Laget matchar tätt i avslutningen. Lukaku är osäker till spel men det ska gå ändå. Watford har trots en diger skadelista gjort en okej säsong. Formen på slutet kunde ha varit bättre. Blir tufft här.

Newcastle – Chelsea 2

Chelsea borde ha avgjort mot ett kämpande Huddersfield och nu skiljer två poäng till Liverpool. Seger är det enda som räknas. Målvakten Courtois är osäker. Newcastle var inte dåligt mot Tottenham och kan störa här. Har frågetecken för några spelare. Tvåan föreslås.

Southampton – Manchester City X

Southamptons seger var hyperviktig senast. Nu räcker det med en poäng för nytt kontrakt. Tufft motstånd väntar i avslutningen. Man City kan rotera och spela avslappnat igen. Aguëro saknas och Silva är tveksam. Hemmalagets Bednarek, Yoshida och Lemina är osäkra.

Swansea – Stoke 1

Swanseas förlust senast kan bli kostsam. En seger här räcker inte utan laget är också beroende av andra resultat. Formen är svag. Motivationen gör ändå att laget får tipset då Stoke redan är ute ur ligan, men fyra mållösa matcher och förluster på rad ger inget självförtroende.

Tottenham – Leicester 1

Tottenham löste Champions League-platsen efter lite möda och nu kan laget slappna av. Dembele och Dier är osäkra. Skador stör i Leicester. Laget har varit poängsvagt men skrällde mot Arsenal. Kan störa igen. Ettan föreslås men är inte stark.

West Ham – Everton X

Everton kvitterade sent senast och har endast en förlust på åtta omgångar. West Ham var starkt mot Leicester. Skador stör i båda lagen. Rooney och Walcott är osäkra till spel. West Ham väntar in målskytten Arnautovics status. Ovisst och öppet. Krysset är närmast.

GIF Sundsvall – Brommapojkarna 1

Vilken moral av GIF Sundsvall senast. Det var ytterst nära en kvittering mot serieledarna. Romain Gall är stekhet. Vinner här i stället. BP vann mot Djurgården och uppträdde mer som ett lag än tidigare. Trivs inte mot GIF Sundsvall. Bra etta.

AFC Eskilstuna – Varbergs BoIS 1

AFC ser starkt ut och skapar mycket. Dessutom är defensiven ramstark. Det blir svårt för Varberg att skapa lägen här. AFC har en klasspelare i Ousmane Camara som är i målform. Varberg har visserligen två raka segrar men väger lätt här. Singelstreck förordas på AFC.

IK Brage – Falkenbergs FF 1

Brage är ett svårforcerat lag. Hade bra kontroll mot J-Södra i en chansfattig match. Kommer fortsätta prestera på hög nivå. Får åter Alexander Zetterström här. Falkenberg får se upp nu. Laget såg inte bra ut mot Öster. Enock Kwakwa är avstängd. Ettan testas.