Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag VM 24 Juni

Vårt Stryktipsförslag 24 Juni är extra värdefullt, då det är en jackpottomgång med över 10 miljoner extra som sockrar vinsterna. Eftersom det är Midsommar denna helgen har kupongen tidigt spelstopp 14:59. Två matcher i VM finns med på kupongen, såväl som flera intressanta matcher i de lägre svenska divisionerna. Läs vår analys för fullständig koll på omgången.

Japan – Senegal 2

Att Colombia besegrades av Japan var en stor överraskning. I matchen fick då sydamerikanerna en utvisning tidigt i matchen, som tveklöst påverkade deras spel. Japan spelade bra fotboll och visade att de har kvalitet på flera positioner. Senegal, som gör sitt första VM på 16 år spelade också förvånansvärt väl i sin premiärmatch mot Polen, som slutade med tre poäng för det afrikanska laget. När Japan är motståndarlag är Senegal svaga favoriter.

Polen – Colombia 2

Polen föll platt mot Senegal i sin öppningsmatch. Deras stora stjärna Lewandowski fick inte till spelet ordentligt och kom ofta fel in i situationer. De kan tveklöst spela bättre fotboll, frågan är om de kommer göra det under detta VM. Colombia förlorade sin match med, men hade till försvar en man mindre under större delen av matchen. Colombia får tipset.

IK Frej Täby – Gefle IF FF 1

Till kontrast mot högprofils-matcher i VM finns det många matcher i svenska ligor att ta ställning till i vårt Stryktipset förslag. Gefle möter Frej Täby på bortaplan. Laget från Dalarna har stora problem och ligger i botten av tabellen. De har nio matcher utan vinst, vilket är långt ifrån godkänt. IK Frej Täby vann sin förra match, trots att de spelade med en man mindre. Hemmalaget får tipset.

Helsingborgs IF – IFK Värnamo 1

HIF har som öppen målsättning att snabbt ta sig tillbaka till Sveriges främsta liga. Värnamo ligger i toppen av tabellen och lyckades inte kapitalisera förra matchen, då Frej fick en man utvisad tidigt. Helsingborg skall vinna det här tio gånger av tio.

Norrby IF – Landskrona BoIS X

Boråslaget har stått för blandade prestationer hittills. De fick med sig tre poäng mot Örgryte senast, vilket bör skänka självförtroende. Landskrona BoIS har också gett och tagit hittills i säsongen. Krysset känns nära till hands, även om man kan gardera med en etta.

Varbergs BoIS – Gais 2

Varberg har haft bekymmer att få till ett effektivt spel. Senast fick de dock spelet att fungera, när de fick med sig en poäng mot Helsingborg. Gais har haft en relativt stabil säsong, även om de kämpar med att få med sig tre poäng de sista omgångarna. Detta mötet bör Göteborgarna ta hem bekvämt.

Östers IF – AFC Eskilstuna 1

ÖIF har nu vunnit två raka matcher och det verkar som att de äntligen hittat hem till sitt spel. Eskilstuna krigar om platser i den övre delen av tabellen. De förlorade sin förra match mot Halmstad. Innan dess har dock laget haft starka prestationer överlag. Frågan är om det räcker idag. Vi ger Öster ettan på grund utav hemmafördel.

Akropolis – Syrianska 2

Akropolis tar emot Syrianska på hemmaplan. Två lag som har stora målsättningar detta året. Hemmalaget har vunnit två raka och har en till synes stigande form. Syrianska har haft det motigt att hitta rätt spel, även om laget är kvalitativt och kan mycket på sina bästa dagar. Räkna med en jämn drabbning. Svag tvåa.

Assyriska – Umeå FC X

Bägge lagen har mycket att arbeta på om denna säsongen skall bli framgångsrik. Assyriska har släppt alldeles för många mål och det defensiva spelet är långt ifrån godkänt. Umeå är stabila bakåt men lyckas inte få till någon effektivitet framåt.

Team Thorengruppen FF – Sandvikens IF 2

Två lag som åkt på sura förluster det senaste. Thorengruppen föll mot Umeå i derbyt senast. Sandvikens IF fick vika sig mot Carlstad senast, ett möte där de blev utspelade totalt. De har annars haft godkända prestationer och vi ger Stryktipset förslag till bortalaget. Tvåa.

Grebbestads IF – Kristianstad FC 2

Grebbestad förlorade västkustmötet mot Falkenberg. Trots det har de spelat bättre på slutet. Motståndarlaget kommer från två trepoängare på raken, även om det varit mot enklare motstånd och med hemmaövertag. Det lutar ändå åt änu en seger för bortalaget.

Husqvarna – Eskilsminne IF 1

Husqvarna har trots två raka förluster på bortaplan stark form. De matcherna var motståndet hårt och laget stod ändå för jämna matcher. Eskilsminne har spelat bra men lär inte kunna hålla samma tempo hela säsongen igenom. Vi tror på hemmaseger.

Ängelholms FF – Oskarshamns AIK 2

Ängelholm har hemmaövertag, men det är nästan det enda som ger laget fördel när nu Oskarshamn AIK är motståndare. Oskarshamn skiner på bortaplan och har tabellens starkaste statistik på resande fot. Ikväll lär de bättra på den statistiken ytterligare.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!