Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Tips 14 Juli

De är Lördag och då står vårt Stryktipsförslag Tips 14 Juli på schemat. Kupongen utgörs av matcher från Allsvenskan samt Division 1 Södra och Norra. Vi tror på flera matcher i Allsvenskan. Läs vår analys för mer info.

1. Brommapojkarna – IK Sirius 1

Både Brommapojkarna och IK Sirius hade en ganska mager avslutning innan säsongsuppehållet. Inför detta mötet är det oklart vem som kommer stå som segrare. Vårt tips går till BP som har fördel av hemmaplan och ett allmänt mer kvalitativt lag, när de får till spelet.

2. Dalkurd FF – Trelleborg 1

Hemmalaget kommer från en välbehövlig vinst mot BP, med tre mål mot noll. Trelleborg föll hårt mot topplaget AIK, med hela fyra mål mot ett. Nu är motståndet lättare och de lär vara revanschsuga. Men vi tror inte det räcker. Hemmafördel ger en etta.

3. Malmö FF – Östersunds FK X

Östersund kommer från en stark insats mot Hammarby på bortaplan. Speciellt med tanke på den storm som rätt kring lagets organisation det senaste. Malmö spelar bra fotboll och är stora favoriter i det här mötet, men räkna inte ut ÖFK helt, de kan hota. Vi tror på kryss.

4. IFK Göteborg – Örebro SK 1

Blåvitt föll tungt i premiären efter uppehållet. Det gjorde motståndet för idag också. ÖSK har två stycken ordinarie spelare borta på grund utav skada. Göteborg saknar viktiga Tobias Hysén vilket har negativ påverkan offensiven. IFK Göteborg får tipset till slut.

5. FK Karlskrona – Husqvarna X

De här två lagen behöver få med sig tre poäng för vända sina negativa trender. Hemmalaget har förvisso många kryss, men väldigt få vinster. Husqvarna kämpar för att få till spelet. De kan bättre än vad de visat, men frågan är om det kommer visa sig idag.

6. Ljungskile – Mjällby 2

Matchen är en kopia från förra omgången för de två lagen. I det mötet fick Mjällby med sig tre poäng efter en uddamålsvinst. Mjällby leder serien och har totalt dubbelt så många pinnar som motståndet idag. Tvåan känns allra troligast, oavsett om Mjällby har bortaplan eller inte.

7. Tvååkers IF – Oskarshamns AIK 2

Två lag som krigar för viktiga poäng i toppen av ligan. OAIK leder serien och spelar imponerande fotboll. Tvååkers IF spelar också bra, med en formkurva som är ökande. Vi garderar men ger bortalaget tipset. Tvåa.
Två topplag, som båda faktiskt trivts bättre på bortaplan än hemmavid så här långt. Oskarshamn bäst av samtliga lag i serien. Tvååker verkar dock vara på uppgång och det innebär att vi använder ettan som utgångstips. Tidig gardering känns ändå som ett måste här.

8. Karlslunds IF – Rynninge IK X

Karlslund hotar inte ens på hemmaplan och Rynninge spelar uselt på resande fot. Det blev ett kryss när de här två lagen ställde upp mot varandra senast. Inte mycket har ändrats sen dess och det känns troligt med ett liknande resultat idag.

9. Västerås SK FK – Syrianska 1

VSK krigar om topplaceringar, men har två sura förluster i rad. Syrianska har också höga ambitioner och har flera trepoängare i rad, även om de kommit med liten marginal. Västerås kommer ta vara på möjligheten att vända sin negativa trend snabbt, nu när Syrianska kommer på besök, etta.

10. Assyriska – BK Forward 1

Assyriska har förlorat tre matcher, detsamma gäller för bortalaget. I tabellen ligger BK Forward tre poäng före Assyriska. Hemmalaget verkar dock ha bäst form och det som känns troligast är en etta, så den spelar vi, med gardering.

11. Ängelholms FF – Eskilsminne IF 1

Ängelholms FF har spelat väldigt dåligt. Eskilsminne har ojämna prestationer i bagaget och ligger alltjämt i botten av serien. När de här två lagen möttes vann Eskilsminne. Nu har Ängelholm hemmafördel och de får även tipset. Etta.

12. Kalmar FF – Djurgården 1

Kalmar stod för en kalasstart efter uppehållet när de besegrade IFK Göteborg på bortaplan. Nu väntar ytterligare en tuff match när Djurgården kommer på besök. De har spelat bra men saknar Kadewre, som är viktig längst fram, han blir borta i runt två månader till på grund utav skada. Kalmar känns troligast.

13. IFK Norrköping – BK Häcken 1

IFK Norrköping spelar stabil fotboll med en hög lägstanivå. Häcken har haft en svajig säsong med stor skillnad mellan topp och botten. De saknar en mittfältspjäs, men är i övrigt intakta. Norrköping har visat klass länge och får tipset, speciellt med hemmaplan.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!