Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 5 Maj

Lördagen är den dagen som vår tipsexpert väntar på mest. Då är det ju dags att presentera veckans Stryktipsförslag där vi försöker bli bäst i Sverige på att tippa 13 fotbollsmatcher utvalda av Svenska Spel. Så är fallet även denna lördag, den 5 maj. Välkommen till ettkrysstva.com och låt oss hjälpa dig med rekar inför spelstopp.

Everton – Southampton 2

Äntligen en vinst för Southampton i helgen. Det var den första för klubben i PL sen i februari. Idag är det bortalaget som har motivation, medan Everton inte har något att spela för alls. Hemmalaget har spelat bra på slutet. Southampton är inte på något sätt bättre än Everton, men vinner i första matchen på Stryktipsförslag tack vare sin motivation.

Bournemouth – Swansea X

Två riktigt svaga PL-lag som båda behöver poäng. Swansea befinner sig i ett utsatt läge i ligatabellen. Mot storklubben Chelsea skapade Swansea tillräckligt för en kvittering. Både Bournemouth och Swansea har fått möta tuffast tänkbara motståndare i slutet av Premier League-säsongen. Nu tror vi att det blir ett kryss.

Leicester City – West Ham 2

Säsongen fortsätter för ett helt omotiverat Leicester City. West Ham har inte säkrat PL-kontraktet ännu och är högst taggat att vinna idag. De har haft tufft motstånd i senaste omgångar. Defensiven har gett West Ham huvudvärk hela säsongen. Albrighton saknas för hemmalaget. Tvåa, men här kan det vara dags att sätta din första gardering på veckans Stryktipsförslag.

Watford – Newcastle 1X2

Watford har problem med skador och resultat. Laget trivs mot Newcastle som nu spelar rejält bättre än i början av säsongen. Helgardering är det bästa alternativet här.

West Bromwich Albion – Spurs 2

West Bromwich Albion har ryckt upp sig i ligan, men det är för sent. De ligger fortfarande sist i PL-tabellen och får spela i Championship om tre-fyra månader. Spurs satsar på att avsluta ligan i topp-fyra och gör allt för att säkra en CL-plats.

Blackburn – Oxford United 1

Rovers har chans till seriesegern trots noll poäng i senaste matchen. Hemmalaget dominerade stort mot Charlton Athletic. Oxford straffade Rochdale senast, men nu får det svår. De har inget att spela för. Blackburn är obesegrat hemma i de 19 senaste matcherna, har motivation och vinner. Det här är en av våra spikar och säkraste bets på dagens Stryktipskupong! Spel på nätet med oddsbonus rekommenderas.

Doncaster – Wigan 2

Wigan satsar på seriesegern. Doncaster vill hitta målet igen efter fyra matcher i rad utan mål. Wigans styrka väger över. Laget var klart bättre än ett desperat AFC Wimbledon senast. Wigan är 39 poäng bättre och tvåan känns stark. Vi testar Leovegas bonus på odds för att satsa en hundring på detta Stryktipset spel.

Fleetwood – Walsall 1X2

Walsall har tagit poäng i senaste matcher i ligan, vilket betyder att kontraktet nu har säkrats. Fleetwood är ett sämre lag. Svårtippat och 1X2 känns som det enda tänkbara alternativet här.

Gillingham – Plymouth 2

Bortalaget har ett svårt läge i tabellen inför slutomgången. Endast seger som gäller. Men inte nog med det… Samtidigt så behöver laget även hjälp av Rochdale. Plymouths motivation och hemmalagets problem med att vinna matcher gör att tvåan tippas på Stryktipset här.

Portsmouth – Peterborough 1X2

Tipskupongen fortsätter med matchen mellan två jämna lag. Bortalaget har en något bättre offensiv. Vi tror på ett kryss, men helgarderar även här.

Rochdale – Charlton 1

Båda lag är högmotiverade, men vi tror att Rochdale vinner.

Scunthorpe – Bradford 1

Scunthorpe har nu klarat en playoff-plats. Formen är mycket bra. För Bradford är situationen inte densamma. Etta.

Östersunds FK – IFK Norrköping 1

Sist ut i våra Stryktipsförslag är Sverige. I Allsvenskan möter Östersund Norrköping. Hemmalaget fick äntligen utdelning senast. Det som är viktigt är att både Ghoddos och Nouri fick göra mål. Det höjer självförtroendet för ÖFK. IFK Norrköping måste höja sig och börja spela bättre. Jordan Larsson saknas. Experten lämnar matchen utan gardering och tror på hemmaseger.