Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 4 Augusti

Det är tacksamt dags för ligorna i England att dra igång på allvar. Vårt Stryktipsförslag lördag 4 Augusti tar ställning till drabbningarna i The Championship. Men först ut på kupongen är matcher i Allsvenskan, där flera hemmalag har lämpliga uppgifter.

Brommapojkarna – Dalkurd FF 2

Ett bottenmöte där viktiga tre poäng skall hitta nya ägare. Brommapojkarna har verkligt haft en tuff period. Fyra nollpoängare på rad och ett målfacit på tolv insläppta och bara ett skapat framåt säger det mesta. En av de matcherna var dagens bortalag motstånd. Den slutade 3 – 0. Sådana siffror blir det troligtvis inte idag, men de känns som svaga favoriter trots allt.

Kalmar FF – IFK Göteborg 2

Kalmar FF har ett bra lag som dock haft en del svårigheter det senaste. Dock har motståndet varit tufft. I matchen mot förlustlösa AIK stod de för en bra arbetsinsats även om det inte räckte hela vägen. När dessa två lag möttes senast var det blåvitt som tog hem seger. Ett jämnt möte på förhand, vi ger utgångsstrecket till IFK Göteborg.

Degerfors IF – Jönköpings Södra 2

Två lag som kommer från förluster, dock med bra insatser av bägge. J Södra förlorade mot HIF i en match där de inte var chanslösa och Degerfors fick med sig noll poäng efter mötet mot Halmstad. Nu är motståndet jämnare för bägge lagen. Vi tror att Jönköping fortsätter visa bra takter i sin resa uppåt i tabellen.

Östers IF – Varbergs BoIS 1

ÖIF kommer från seger i premiären och deras spel kan mycket väl räcka till fina placeringar i slutändan. Nu väntar Varberg BoIS på hemmaplan, en uppgift de normalt skall klara av utan krångel. Varberg föll i derbyt mot Falkenberg och lär få en fortsatt svår säsongsinledning. Etta.

Birmingham – Norwich X

Två lag som inte hör hemma i toppen av the Championship. Förra året var Birmingham nära att tappa sin plats i ligan. En ny manager och krissatsning klarade kontraktet med en hårsmån. Detta året är det troligt att de hamnar på en stabil mittenplats. Motståndet för dagen hamnade ett par placeringar över Birmingham förra säsongen.

Brentford – Rotherham 1

En spik. Brentford hör hemma i toppen av tabellen i år igen. Även om det inte räckt för avancemang är kvalitén i laget på nivå av de bästa lagen i ligan. Rotherham är nya för året och har mycket att bevisa. Det blir för svårt denna omgången och vi spikar ettan.

Bristol C – Nottingham 2

Det är inget tvivel om att Nottingham har höga förhoppningar på årets säsong. Laget har rekordvärvat Carvalho och förstärkt ytterligare med kunniga Grabban på toppen. Bristol hamnade runt mittenplats förra året. En jämn match där vi ger svag fördel till gästerna.

Ipswich – Blackburn 1

När dessa två lag möts brukar det betyda svårigheter för Blackburn. På Ipswisch hemmaplan har de inte knipit tre poäng på nästan 20 år. Bortalaget är nya för säsongen. Hemmalaget hamnade på en stabil mittenplats i fjol, vilket var en besvikelse. De får tipset den här gången.

Millwall – Middlesbrough 2

Klassiska Millwall var nya i serien förra säsongen men lyckades nästan ta sig til play off oavsett. Det är tveklöst målsättningen nu när den nya säsongen har sin inledning. Nu står Middlesbrough för motståndet. De lyckades ta sig till play off, även om de där åkte på pisk av Aston Villa. De är favoriter.

Preston – Queens PR 1

Queens Park Rangers är ett kunnigt lag med hög målsättning. Det har dock inte hjälpt då tafatt spel och besvärande ekonomi inte låter klubben ifred. De hamnar troligtvis någonstans i mitten av tabellen när säsongen lidit mot sitt slut. Preston är kunniga och klara favoriter.

Sheffield U – Swansea 2

Swansea lyckades inte hålla sig kvar i PL. Nu har laget värvat tränare från Östersund som en del i deras nya satsning. Sheffield gjorde bra ifrån sig förra året men har drabbats av en del spelarbortfall. Bortalaget får tipset.

West Bromwich – Bolton 1

Precis som laget ovanför fick West Bromwich lämna Englands finaste liga förra säsongen. Det är mycket möjligt att laget bara är nere och vänder en vända, för kärnan i truppen är intakt. Bolton kämpade i botten av tabellen och blev räddade i sista stund av en sen seger. Vi tippar ettan.

Wigan – Sheffield W 1

Förra året hamnade Sheffield Wednesday på en trygg plats i mitten av tabellen. Wigan är nykomlingar. De tog hem League 1 bekvämt förra året och kan mycket väl vara med och hota om fina placeringar även i the Championship. Vi tippar en utgångsetta.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!