Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 28 Juli

Det är dags för en ny omgång i Superettan och Allsvenskan i vårt Stryktipsförslag lördag 28 Juli. Det innebär en del huvudbry när strecken skall väljas ut. Denna kupong har ett adderat bonusvärde på runt sju miljoner kronor, vilket sitter fint.

IFK Göteborg – Brommapojkarna 1

Blåvitt har haft en kämpig period där spelet inte infunnit sig. Trots allt kommer de till det här mötet med en vinst i ryggen, över Örebro. BP har en mycket tuffare situation än kämpande Örebro, vilket gör att denna spiken känns väldigt trygg, trots att Calisir saknas för IFK Göteborg.

Östersunds FK – Elfsborg 1

Östersund körde över Trelleborg totalt och dödade matchen med fyra mål inom 30 minuter. Utöver det spelar det allmänt bra fotboll och ÖFK detta året är imponerande. Elfsborg har visserligen några vinster i rad som kom för ett tag sen, men i övrigt finns det inte mycket bra att säga. En etta utan gardering är det som gäller.

Dalkurd FF – IK Sirius 2

Dalkurd ligger på allra sista platsen i tabellen. IK Sirius har två vinster det sista, mot ett kämpande IFK Göteborg och Brommapojkarna. Mot Hammarby fanns det inte Dalkurd kunde göra när klasskillnaden gjorde sig gällande. Här motståndet svagare men bortavinsten känns given.

Malmö FF – IFK Norrköping 1

Detta är två formstarka lag som inte blivit slagna på nosen på ett tag. Norrköping spelar väldigt bra detta året och Malmö ligger på samma nivå. På grund utav hemmafördel får Malmö FF tipset, även om vi rekommenderar att gardera kraftigt.

IK Brage – IFK Värnamo 1

IK Brage skall normalt plocka hem det här mötet. Både före och efter uppehållet har de stått för fina prestationer och även om IFK Värnamo börjar få upp ångan lär det inte räcka till idag. Hemmalaget får tipset.

Norrby IF – Östers IF 2

Dessa två lagen ligger nära varandra i tabellen, där Öster leder kampen med några pinnar. Trots närheten i tabellen lär matchbilden vara av en annan art. Bortalaget har spelat bra efter uppehållet och visar mycket bättre tendenser än Norrby, som fortfarande har det svårt. De kan blixtra till och vi garderar för det.

Varbergs BoIS – Falkenbergs FF 2

Falkenberg har stått för en mycket stark säsong. Den andra förlusten totalt kom förra omgången, då det förlorade ett möte i toppstriden mot Helsingborg. BoIS har svårt att få till vinster, vilket betyder att de kämpar i botten av tabellen. Klasskillnad och tvåan är given.

IK Frej Täby – GAIS 2

Med en placering i mitten av tabellen behöver Gais börja med sig fler trepoängare för att ha en chans att avancera mot intressanta placeringar. Samma läge har Frej Täby, även om de kämpar för att hålla nedflyttningsstrecket under sig. En jämn match möjligtvis, där GAIS ändå är knappa favoriter.

AIK – Kalmar FF 1

Kalmar FF kommer från en förlust på hemmaplan mot Sundsvall, där de inte fick in ett enda mål. De lär vara sugna på revansch efter att blivit överkörda på alla fronter. Det räcker dock inte mot AIK, som radar upp klarhet efter klarhet. Enkel etta.

Djurgården – GIF Sundsvall 1

DIF har spelat bra hittills och är ett på pappret något bättre lag än Sundsvall. Nu saknas förvisso Kadewere på grund utav knäskada, vilket lär svida på toppen. De bör ändå ha tillräckligt kunnande för att få med sig tre poäng i detta möte.

BK Häcken – Örebro SK 1

En svårbedömd match. Häcken är det något bättre laget normalt. De har dock spelat matcher i kvalet till Europa League vilket kan göra att de är något tröttkörda. ÖSK spelar bra men saknar två viktiga spelare, som bägge är borta med fotskador. Vi ger ettan till BK Häcken, men garderar.

Landskrona BoIS – Gefle IF FF X

Landskrona var nära flera gånger innan säsongens uppehåll. Nu ligger de trot allt nära strecket och det är nu eller aldrig för skåningarna. Gefle IF innebär ett lag med ungefär samma situation. Vi tror denna match kan bli ganska tillknäppt med viktiga poäng på spel lagen. Börjar med ett kryss.

Jönköpings Södra – Helsingborgs IF 2

En statistik som Jönköping Södra antagligen vill göra något åt är att de är det lag som skapat minst mål hemma i Superettan. De har förvisso spelat bra på bortaplan, men behöver rycka upp sig för att inte tappa toppkänning helt. Helsingborg spelar för uppgång i Allsvenskan och lär komma till det här mötet taggade och utvilade. Bortavinst.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!