Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 25 Augusti

Detta Stryktipsförslag lördag 25 augusti är extra värdefullt då det är en jackpottomgång med hela fjorton miljoner extra i potten. Först ut är Arsenal som mötet West Ham i ett hett tidigt derby för säsongen. Det är det andra derbyt som Arsenal spelar i år och förlusten mot Chelsea lär innebära ett revanschsuget lag detta mötet.

Arsenal – West Ham 1

Efter tre omgångar letar Arsenal fortfarande sin första vinst och skall det inte bli respass för Emery tidigt är det tre poäng som gäller ikväll. West Ham har varit ett bottenlag de senaste säsongerna och klara de inte vinst där är klart underkänt. Inte glasklart men vi ger ettan till Arsenal.

Bournemouth – Everton 2

Den här matchen har förutsättning att bli en jämn affär. Bournemouth har börjat den nya säsongen godkänt och i Everton har målskyttet äntligen börjat att fungera. Nya anfallaren Richarlison spelar bra och kan bli en avgörande roll. Vi ger de fördel.

Fulham – Burnley X

Burnley har inte imponerat i kvalet till Europa-league. Där spelade de en hård match nyligen och det är möjligt att det påverkar något. Fulham är normalt ett ganska jämnt lag men har problem med bortfall av spelare i truppen. Krysset är inte otänkbart.

Huddersfield – Cardiff 2

Huddersfield har tre förluster i rad om man räknar ett möte i cupen. Motståndet har varit Manchester United, Manchester City samt Chelsea vilket innebär att det inte säger så mycket. De saknar troligtvis Jörgensen och Durm i den här matchen. Cardiff spelar bra mot Huddersfield och vi ger de ett knappt övertag.

Southampton – Leicester 2

Southampton har ett av varje resultat efter att tre omgångar har spelats. Senast mot Everton visade de prov på fin fotboll. Nu saknas eventuellt Elyounoussi vilket kan påverka något. Leicester är ett bra lag men har stora skadeproblem på viktiga spelare vilket påverkar negativt, De får tipset, om än knappt.

Aston Villa – Reading 1

Det här är en spik. Aston Villa har högre ambitioner än i fjol och trots ett kryss mot Ipswisch ger de ett stabilt intryck. Reading är ett bottenlag som står inför ännu en tuff säsong. Mellan de här lagen skiljer det en hel del i grundkapacitet. Enkel etta.

Norwich – Leeds 2

Leeds spelar bra och går över förväntan. Eventuellt spelar inte Liam Cooper som är lagkapten. Hans kunnande på backposition kommer saknas. Norwich spelade en match nyligen och är eventuellt något tröttkörda. Det kombinerat med att de får pisk av Leeds normalt sett ger en stark tvåa.

Swansea – Bristol C 1

Swansea har spelat ganska bra i inledningen av säsongen vilket överraskar. Det finns fortfarande utrymme för förbättring inom klubbens riktmärken men överlag bidrar de med ett positivt intryck.

Bolton – Sheffield U 2

Ett lag som presterar långt över förväntan är Bolton, som ligger på tredje plats när fyra omgångar har spelats. Med tanke på att de förväntades få kriga om överlevnad runt nedflyttningsstrecket är det extremt godkänt resultat. Mot Sheffield United tror vi att de får de svårt. Tvåa.

Derby – Preston 1

Med Frank Lampard i spetsen har Derby höga ambitioner som dock stannats upp av mediokra resultat inledningsvis. Senast vann de dock mot Ipswich, vilket var stormsteg i rätt riktning. Preston skall också vara med i toppen av tabellen normalt sett och skall inte räknas bort, men vi tror Derby klarar den här uppgiften, speciellt med spelare på nyckelpositioner avstängd för Preston.

Queens Park Rangers – Wigan 2

Wigan står för en av kupongens starkaste tvåor. Men det beror främst på motståndet. Queens Park Rangers presterar otroligt illa. Inga poäng hittills och en negativ målskillnad på 11 mål efter fyra matcher är långt ifrån okej. De faller idag också.

Sheffield Wednesday- Ipswich 1

Inledningsvis har Wednesday haft problem med skador i truppen vilket bidragit till de dåliga resultaten. Nu är motståndet Ipswisch och troligtvis blir det säsongen första trepoängare. De har spelat både bra och dålig inledningsvis men har varit tillbakatryckta stor del av flera matcher. Garderar i större system.

Stoke – Hull 1

Stoke lever inte upp till förväntningarna såhär långt. Nu har de fyllt på med lånade spelare och Gary Rowett låter självsäker. Hull håller inte samma klass oavsett och de kommer få det jobbigt mot ett motiverat Stoke. Vi spikar.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!