Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 18 Augusti

Detta Stryktipsförslag Lördag 18 augusti har förmåga att bli mer värdefullt än vanligt. En monsterjackpott på 14 miljoner kronor är tillagd i omgången. Första matchen ut är ett derby från Premier League. Chelsea tar emot Arsenal i en match det lär spraka om.

Chelsea – Arsenal 1

Bägge lagen har ny tränare inför den här säsongen. Den första matchen i ligan vann Chelsea bekvämt mot Huddersfield. Som dock inte håller samma kvalitet som dagens motstånd. Arsenal hade en tuff uppgift första matchen för säsongen. Man City rådde de inte på, men det säger inte så mycket. Vi ger ändå Chelsea fördel. Utgångsetta.

Everton – Southampton 1

Den första matchen för säsongen fick Everton en man utvisad i slutet av den första halvleken. Trots de lyckades de få med sig en poäng från Wolves i en match som slutade två – två. Southampton håller normalt inte samma klass och imponerade inte mot Burnley i premiären. Etta.

Leicester – Wolverhampton X

Dagens hemmalag hade en tuff uppgift första matchen för säsongen. Manchester United rådde de inte på, även om de inte var helt borta i matchen. Wolverhampton tog klivit upp i PL i år och är ett intressant lag som lyckade sknipa en viktig poäng i deras premiär. Kryss inte otänkbart här.

Tottenham – Fulham 1

Topplaget Tottenham hamnade på tredje plats förra året och har mer eller mindre samma laguppställning som då. De vann sin första match med två – ett mot tufft motstånd, vilket visar att den fina formen fortsätter. Fulham har haft mycket byten i sommar och den oprövade truppen väcker en del frågetecken. Klar etta.

West Ham – Bournemouth 1

West Ham har varit ett bottenlag de senaste säsongerna och var aldrig när att hota Liverpool i deras premiärmatch. Svårt motstånd så det oroar inte särskilt. Bournemouth vann sin första match mot Cardiff, ett annat bottengäng. West Ham är svåra hemma och de får tipset.

Bristol C – Middlesbrough 2

Boro började svalt men har nu två vinster i rad där de inte släppt in ett mål. Det visar att Middlesbrough håller bra standard. Bristol C har spelat lika två matcher i rad. De skall verkligen inte räknas bort i dagens möte, men vi ger utgångstvåan till Middlesbrough.

Hull – Blackburn X

Hull har spelat bra i två matcher men har ändå inte lyckats få med sig några poäng. Laget satsar hårt och de värvar nya talanger i skrivande stund, Blackburn är nykomlingar och har haft en godkänd start i ligan med två kryss i protokollet. Ett tredje idag är inte otänkbart.

Ipswich – Aston Villa 2

Trots att Ipswich har haft relativt lätt motstånd i inledningen av säsongen har de fortfarande inte vunnit en match. Formkurvan visar rakt nedåt. För Aston Villa är situationen en annan. Två fullpoängare i rad med hela sex mål på rätt sida säger en hel del. Tvåan känns väldigt bra.

Leeds – Rotherham 1

Leeds har nytt blod på tränarposition och har börjat säsongens starkt med två raka segrar. Med tanke på att det var förväntat svårt motstånd och att de lyckats få in hela sju mål ger mersmak för resten av säsongen. Leeds blir svåra på hemmaplan.

Millwall – Derby 1

Millwall är som bäst ett mittengäng som börjat säsongen med tre kryss. Trots att de inte vunnit än har de ändå spelat sund fotboll och inte varit bortgjorda. Derby förlorade stort mot Leeds förra omgången och trots att de inte är ett dåligt lag på pappret har de en väg kvar innan de kan hota på allvar.

Reading – Bolton 1

Reading vann efterlängtat i cupen nyligen. Innan det har det sett svalar ut i ligaspelet. Bolton har inte vikit sig på de två inledande matcherna vilket är positivt. De lär bli ett bottengäng i år, men vi vill inte räkna ut de mot Reading, som trots alls känns som favoriter.

Sheffield U – Norwich 1

Sheffield United hade svåra matcher i inledningen av säsongen som de förlorade. Sist vannde dock mot Queens Park Rangers, vilket var ett positivt besked. Nu tar de emot Norwich på hemmaplan. De har förvisso producerat en del framåt, men släppt in lika mycket bakåt. Det håller inte om man skall bli framgångsrik.

West Bromwich – Queens PR 1

Första matchen förlorade West Bromwich överraskande men har efter det radat upp fina prestationer, bland annat mot Norwich. QPR håller normalt inte samma klass och bör kunna besegras ganska bekvämt.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!