Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag Lördag 16 Juni

I vårt Stryktipsförslag lördag 16 Juni gläds vi åt att två matcher i VM finns med på kupongen. Kroatien tar emot Nigeria i sin första match i turneringen, en match där de har stor chans att få med sig tre poäng. Danmark hoppar in i elden direkt i mötet med Peru, som har stor betydelse för resten av turneringen.

Kroatien – Nigeria 1

Det är sällan Kroatien ställer upp som favoriter, även om de har ett kraftfullt lag med hög dos av talang. Lagmässigt finns det dock brister, något som har betytt ojämna insatser historiskt sett. Nu väntar Nigeria i öppningsmatchen, en match många förväntar sig att de vinner. Vi vill höja ett varnande ord för Nigeria, även om vi tippar ettan i vårt Stryktipsförslag idag.

Peru – Danmark 2

Matchen mellan Peru och Danmark är viktig för bägge lagen. Förväntad gruppsegrar är Argentina och det är Australien som förväntas hamna längst ner i tabellen. Det betyder att mötet mellan Peru och Danmark kan ha stor betydelse för lagens avancemang i VM. Peru spelade mot Sverige i uppvärmningen inför VM, en match där de spelade bra. Danmark har snabbare offensiv än vårt blågula lag, något som bör betyda att Peru får problem.

Gefle IF – Östers IF 2

Gefle har det fortsatt kämpigt. Efter en bra insats mot Helsingborg trodde många att den negativa trenden var på väg att vändas. Det följdes dock upp av en tremålsförlust mot Falkenberg. Bortalaget vann sin sista match med tre mål och är ett lag som trivs på resande fot. En tvåa.

Landskrona BoIS – IK Brage 2

Både Landskrona och Brage är nykomlingar detta året. Båda lagen har spelat över förväntan och det verkar som att bägge kommer klara sig från att bli nedflyttade igen. Hemmalaget förlorade mot Eskilstuna senast, som dock kämpar i toppen av tabellen. Brage har spelat bra och vann övertygande mot Varberg i den senaste omgången. Vi tror på en bortaseger, även om matchen lutar åt att bli jämn.

IFK Värnamo – IK Frej Täby 2

IFK Värnamo har fem matcher i rad utan poäng. Deras plats allra längst ner i tabellen blir allt mer cementerad. IK Frej Täby spelade lika mot Halmstad senast, en match där de krigade för poängen. Värnamo behöver en vinst, men trots hemmafördel sätter vi en bortaseger i vårt Stryktipsförslag 16 Juni.

Örgryte IS FF – Norrby IF 1

ÖIS hade en eggande inledning på säsongen, som följts av en period med vacklande spel. I derbyt mot Gais släppte de in ett sent mål som betydde poängtapp. De har spelat fem matcher som bara resulterat i en trepoängare. Boråslaget Norrby spelar inte bra och bör få stora problem när Örgryte med revanschlust står för motståndet.

Mjällby – Oskarshamns AIK 1

Det är Mjällby som toppar serien. Därför är två matcher i rad utan vinst förvånande. De har kommit när laget varit på resande fot. På hemmaplan har laget fem raka utan förlust. Oskarshamn AIK spelar inte bra just nu och det lutar åt att de får vika sig ikväll. Etta.

Oddevold – Ängelholms FF 2

Två lag som kämpar för att få till spelet. Ängelholm har spelat ganska dåligt det sista, även om det finns ljuspunkter. Oddevold har det också kämpigt med mindre bra prestationer i bagaget. De får ett litet övertag på grund utav hemmafördel men vi tror ändå bortalaget kniper den här trepoängaren till slut.

Skövde AIK – Eskilsminne IF 2

Det är inget tvivel om att bortalagets kamp i toppen av tabellen kommer som en stor överraskning. Det nya laget i serien har imponerat från start. Det är dock oklar om de kan bita sig kvar i toppen ju längre säsongen fortskrider. Skövde spelar ojämnt och har inte några större förhoppningar på sig detta året. En tvåa.

Åtvidabergs FF – Torns IF 2

Allra sist i tabellen hittar du Åtvidaberg. De vann mot Karlskrona senast de spelade på hemmaplan, vilket höjer deras betyg något. Torns IF är nya i serien men har klamrat sig fast i den övre delen av tabellen. Deras arbete hemåt har varit väldigt stabilt. En bortaseger.

BK Forward – Nyköpings BIS X

Forward har en bra säsong hittills, något som märks i statistiken. De knep poäng i bägge sina derbyn och har stått för ett av årets mest positiva överraskningar. Motståndarna har det tufft och ligger i den nedre delen av tabellen. De spelade bra i den svenska cupen nu senast och kan kanske använda det för att få till spelet i ligan. Vi tror på kryss.

Syrianska – Karlslunds IF 1

Efter en säsongsinledning där de inte fick till spelet som förväntat är nu Syrianska på rätt spår igen. De tippades innan säsongen att kriga i toppen av ligan. Två raka segrar kan betyda att spelet infunnit sig på riktigt. KIF spelar ojämnt, även om de lyckas få med sig poäng lite här och var. Mållöst senast. En stark etta.

Piteå IF Dam – FC Rosengård 2

Toppmatch i damligan. Piteå har spelat väldigt bra och har fortfarande inte åkt på en förlust. FC Rosengård är en kraftfull motståndare. Matchen kommer spelas i Kiruna, där det är midnattssol. Avspark är så sent som 22:00. Räkna med att hela norra Sverige står upp för sitt lag från norr. Oklart om det kommer hålla dock, Rosengård är väldigt starka. Tvåa i vårt Stryktipset förslag.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!