Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 8 September Lördag

Denna veckan är det dags för Nations League att ha premiär. Eftersom det är en ny turnering är det svårt att förlita sig på statistik i vårt Stryktipsförslag 8 september lördag. Den intressantaste matchen rent fotbollsmatchen står England mot Spanien för.

Schweiz – Island 1

Schweiz tog sig till åttondelsfinal i VM där det blev respass med hjälp av Sverige. De har ett bra lag som inte bör ha problem att besegra Island. Islänningarna har visat en nedåtgående form där de senaste årens fina resultat verkar komma mer och mer sällan. Etta.

England – Spanien 1

England gjorde sitt bästa VM i mannaminne även om det inte räckte hela vägen. De åkte ut mot Kroatien i semifinal, efter tuffa drabbningar mot bland annat Sverige innan det. Den positiva insatsen verkar ha väckt hoppet i den fotbollstokiga nationen. Spanien gjorde ett svagt VM där de blev hemskickade av värdnationen redan i åttondelsfinal.

Finland – Ungern 1

Vårt grannland tog sig inte till VM men spelade fin fotboll i slutet. Krysset mot Kroatien på bortaplan var en stark prestation som visar att det finns kvalitet i laget. Ungern är i en nedåtgående trend som varat flera år och än finns det ingen ljusning i sikte. Vi ger finnarna tipset, speciellt eftersom de spelar hemma.

Estland – Grekland 2

Grekland tog sig inte till VM efter att blivit utslagna i Playoff av Kroatien. De spelade in nitton poäng i samma grupp som dagens motstånd. Estland knåpade ihop elva poäng vilket är avsevärt mindre. Den här matchen skall Grekland säkra normalt sett. Stark tvåa.

Luxemburg – Moldavien 1

Två nationer som trots ringa storlek avancerar i fotbollsvärlden. Luxemburg knep poäng både av Bulgarien och blivande världsmästarna Frankrike i VM-kvalet. Dundelange är det första lag från Luyxemburg att spela i Europa vilket visar att utvecklingen går framåt. De får tipset idag.

Vitryssland – San Marino 1

Vitryssland har ett gyllene tillfälle att knipa tre poäng mot mediokert motstånd. De är inget superlag men jämfört med San Marino råder det stor klasskillnad. De knep en poäng i landslagssammanhang 2014. Sedan dess har det blivit tjugoen nollpoängare i rad. Säker spik med andra ord.

Degerfors IF – AFC Eskilstuna 2

Eskilstuna spelar bättre och bättre och än är inte drömmen om fina placeringar helt borta. Nu möter de Degerfors på resande fot, vilket blir en bra värdemätare. Hemmalaget gjorde en mycket bra insats mot Helsingborg nyligen och skall inte räknas bort, men tvåan känns bäst med ett motiverat Eskilstuna med guldvittring.

Nyköpings BIS – Karlslunds IF 2

En match där viktiga poäng i botten av tabellen finns med i beräkningen. Båda lagen har kvalstrecket tätt under sig. Karlslunds har spelat något bättre det sista även om det inte blev några poäng mot Syrianska. Vi tror på bortaseger men garderar större system.

Utsiktens BK – Oskarshamns AIK 2

Det är svårt att veta vart man har Utsikten som visat både toppar och dalar den här säsongen. Senaste gjorde den svag insats mot Åtvidaberg, vilket inte ingjuter förtroende. OAIK har spelat bra det sista med två vinster på tre försök och toppkänning gör att de får vårt tips.

Accrington Stanley – Burton Albion 1

En klar etta i League One. Burton blev nedflyttade från The Championship i fjol och kraftigt spelarbortfall blev följden. Den nya säsongen har de förlorat fyra av sex försök och det är svårt att hitta någon ljuspunkt med laget. Accrington Stanley spelar sund fotboll med bara en förlust på sex matcher. De får tipset idag.

Blackpool – Bradford X

Blackpool har släppt in mindre en ett mål per match och gjort nära ett framåt. Det har resulterat i en förlust och fyra oavgjorda hittills. Att de sällan förlorar är självklart positivt. Bradford har höga ambitioner som de inte uppfyllt såhär långt. Deras defensiv har klara brister. Vi utgår från krysset.

Charlton – Wycombe 1

Charlton har en ganska bra trupp detta året och deras karismatiska tränare Bowyer har kapacitet för fina resultat även om de inte presenterat sig än. Har en vinst mot Southend i ryggen och nu väntar Wycombe, som normalt är lättare motstånd. De tar chansen och påbörjar en ny positiv trend med hemmaseger.

Doncaster – Luton 1

Doncaster har plocket en poäng i de tre senaste matcherna, varav två var mot topplagen Peterborough och Portsmouth vilket imponerar. Luton har också spelat ganska bra men i det här mötet blir det inga poäng. Klar etta.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!