Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 7 Juli

Vi gläds åt att Allsvenskan är tillbaks på veckans Stryktipsförslag 7 Juli lördag. IFK Göteborg tar emot Kalmar FF hemma, med viktiga poäng på spel. AIK hakar på i toppstriden och de lär vara taggade när de reser för att möta Trelleborg.

1: IK Sirius – Malmö FF 2

Denna matchen är inställd och kommer att lottas enligt Tio Tidngars Tips. Det är fördel Malmö med tolv mot två på de andra resultaten. Enkel tvåa.

2: Dalkurd FF – Brommapojkarna X

Dalkurd har haft en kämpig säsong och är pressade att vinna. Brommapojkarna ligger före i tabellen på nära dubbelt så många poäng. De har presterat dåligt på sina bortamatcher. Kryss känns troligt.

3: BK Häcken – GIF Sundsvall 1

Hisingslaget har haft det besvärligt att få till de offensiva stabilt. De har dock spelat mycket bra bitvis och talangen finns där. Sundsvall spelar bra och har en säsong över förväntan. De öppnade höstsäsongen med en övertygande vinst mot Sirus. Hemmalaget får tipset.

4: Trelleborg – AIK 2

AIK ligger i toppen av tabellen två poäng efter serieledande Hammarby. Nu när de kommer utvilade till detta mötet får motståndet vika sig. Trelleborg spelar bra för att vara nykomlingar, men ett fokuserat AIK slår de inte, en klar tvåa.

5: Rynninge IK – Sollentuna FK 1

Viss klasskillnad mellan hemmalaget med bra offensiva kvaliteter och Sollentuna, som normalt inte skall kunna hota. Nu saknas även en nyckelspelare i deras anfallare Ramsell, som är avstängd. Hemmalaget tar hem det här.

6: Lunds BK – Ängelholms FF 1

Bortalaget har fyra förluster i rad och lär få sin femte detta mötet. Lunds spelar bra fotboll och blir sällan bortgjorda. Med tanke på den dåliga formen hos besökarna får hemmalaget strecket.

7: Mjällby – Ljungskile 1

Mjällby hade en tuff start men har efter ett tränarbyte radat upp två vinster i rad. Ljungskile är i en nedåtgående spiral och har inte presterat som förväntat. Mjällby kan mycket väl ta hem det här mötet och utöka sin positiva statistik.

8: Utsiktens BK – Kristianstad FC 1

Utsiktens BK kan mer än vad de visat hittills. Frågan är om deras kryss mot Karlskrona i senaste matchen var en böljan på något nytt. Kristianstad har två förluster i rad och det finns risk för att det kommer en tredje detta mötet.

9: IFK Göteborg – Kalmar FF 1

Göteborg hade en skakig avslutning innan säsongsuppehållet. Med utvilad trupp på hemmaplan är det troligt att de öppnar den nya starkt. Kalmar har en sämre formkurva och bör få en tuff kväll i Göteborg.

10: Djurgården – IFK Norrköping 1

Djurgården avslutade extremt starkt och är ett lag att hålla koll när höstsäsongen drar igång. Fyra segrar blir troligen fem efter denna matchen. Norrköping skall inte räknas ut helt, med ett par nyförvärv är de säkerligen sugna på tre poäng. Hemmalaget får tipset trots allt.

11: Örebro SK – Elfsborg 1

Elfsborg har varit ojämna men avslutade iallafall säsongen med två segrar. De lär spela på ungefär samma nivå i höst. ÖSK ångar på som ett lag och är alltid starka hemma. De får vårt Stryktipset förslag.

12: Carlstad United – Assyriska 1

Bortalaget når inte upp till förväntningarna. Assyriskas största problem är bakåt, där de rutinmässigt släpper in mer än ett mål. Nu möter de Carlstad som har seriens bästa anfall, på hemmaplan. Det blir tre poäng till Carlstad.

13: FC Linköping City – Västerås SK FK 2

VSK skall normalt ta hem det här. Deras kross över Syrianska är självklart positiva besked. Men räkna inte bort Linköping helt. Deras säsong är bättre än förväntat. Västerås får tipset till slut. Kan garderas.

HÄMTA 200 KR I GRATISSPEL HOS ROYAL PANDA!