Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 3 November

Det väntar en monsterjackpott på vårt Stryktipsförslag 3 november. Hela 15 miljoner kronor extra finns att hämta för lyckliga spelare. Kupongen bjuder på en del svårlösta nötter där spikarna inte är glasklara. Everton och Bristol City är trots allt bra förslag.

Arsenal – Liverpool 2

Senast såg det inte bra ut för Arsenal i deras möte med Crystal Palace. Dessförinnan hade de elva fullpoängare i rad. Men nu möter de Liverpool med Mohamed Salah i spetsen. The Reds har fortfarande ingen förlust i Premier League den här säsongen. Mot Cardiff ägde de matchen totalt. Svårt att gå emot Liverpool den här säsongen. Tvåa.

Cardiff – Leicester 2

Kanske är det mest anmärkningsvärda angående Leicester just nu att deras ägare omkom i en helikopterolycka nu i helgen. Hur det påverkar truppen är oklart, men det går att anta att deras uppladdning varit allt annat än optimal. Cardiff bjuder dock på ganska beskedligt motstånd och vi utgår från tvåa, trots allt.

Everton – Brighton 1

När Everton mötte Man United skapade laget chanser, som de var dåliga att kapitalisera på. Truppen är mer eller mindre intakt, efter skadebekymmer stora delar av säsongen. Brighton har inte släppt in ett enda mål de tre senaste matcherna. Däremot ger de bort möjligheter för enkelt. Det håller inte mot Everton. Etta.

Newcastle – Watford 2

Fortfarande har Newcastle inte bärgat sin första trepoängare för säsongen. Det är en den värsta säsongsöppningen på över hundra år för den forna storklubben. Noll poäng på hemmaplan säger det mesta. Watford imponerar inte nämnvärt men vi måste ändå börja med en tvåa.

West Ham – Burnley 1

Senast kryssade West Ham mot Leicester, i en match där de fick en spelare utvisad tidigt. Då storspelade Fabianski i mål, vilket säkrade en poäng för laget. Har en del spelare borta ur startelvan även fortsatt. Burnley har problem både framåt och bakåt. Vi ger hemmalaget tipset.

Blackburn – Queens PR 2

När Blackburn spelade mot W Bromwich gjorde de en heroisk insats, enligt egna tränaren Mowbray. Huruvida det är sant eller inte går att diskutera. Queens Park Rangers har spelat fem matcher utan förlust och har hållit nollan de sista tre matcherna. Det här blir jämnt, men vi utgår från tvåan.

Brentford – Millwall X

De här lagen är uttalat svåra när de har hemmafördel. Just nu har Brentford en tuff period, som resulterat i åtta matcher utan seger. De tre senaste har de tre nollpoängare i rad, samma antal matcher sedan Dean Smith fick lämna skeppet. Millwall har spelat hyfsat det sista, men är inte samma djur på bortaplan. Här bör de ändå ha bra chans. Krysset känns allra bäst.

Ipswich – Preston 2

Den här säsongen har Ipswich haft en usel början. Nu har Lambert tagit över skutan, vilket var behövligt. Preston gjorde en bra insats mot Rotherham senast, även om det verkade som luften gick ur laget något i slutskedet av matchen. Har trots allt fem matcher i rad utan nollpoängare. Gardera men utgå från tvåa.

Nottingham – Sheffield U 2

Just nu är Sheffield United seriens hetaste lag. Mot Wigan såg spelet långt ifrån perfekt ut, men det räckte ändå till sist. Nottingham stod emot bra mot Leeds nyligen, även om de blev av med segern på grund utav en hands. Börjar med tvåa.

Sheffield W – Norwich 2

Sheffield Wednesday har problem bakåt vilket varit den största orsaken till de negativa resultaten den här säsongen. Norwich har en hel del vinster med ett mål den här säsongen. Nu är viktiga Pukki åter i startelvan. Vi chansspikar tvåan.

Stoke – Middlesbrough 1

Det senaste har Stoke uppvisat ett motiverat, defensivt hårdarbetande lag. Det har resulterat i enbart två mål bakåt de fem senaste matcherna. Nu möter de Middlesbrough som haft det kämpigt det senaste, efter en mycket stark säsongsöppning. Är ett hyfsat bortalag men formen just nu ger en hel del mer att önska.

Derby – Birmingham 1

Derby lyckades inte avgöra mot ”Boro” trots ett markant spelövertag. Spelade en svår match mot Chelsea i Cupen nyligen, vilket eventuellt fortfarande kan kännas i benen. De har fem matcher utan förlust, mot starka motståndare. Birmingham har spelat hela elva matcher utan att förlora. Den här matchen är öppen, garderas!

Reading – Bristol City 2

Sist ut på dagens kupong är Reading, som lämnar en del mer att önska. De har skapat möjligheter framåt, men defensivt är det långt ifrån godkänt. Bristol City är täta bakåt och mot Stoke skapades det massvis av lägen framåt. Sista matchen på kupongen och vi väljer att spika tvåan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!