Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 29/9

Helgen börjar med ett hett Stryktipsförslag 29/9. Matcher från England dominerar kupongen som dock bjuder på en del bra spelmöjligheter. Manchester City är stryktipsets mest streckade match, vilket det finns reson för.

Chelsea – Liverpool 2

De här två lagen möttes i ett cup-möte nu i veckan. Första mötet gick på The Reds hemmaarena. Chelsea har förvisso ny tränare men i det här mötet måste Liverpool ses som favoriter. De har en bredare trupp med vass spetskompetens i form utav målsprutan Mohamed Salah. Räkna inte ut Eden Hazard och övriga spelare i Chelsea på förhand. Vi utgår från tvåan men garderar friskt.

Arsenal – Watford 1

Fina insatser från Arsenal det sista ger självförtroende. De spelade halvdant mot Poltava nyligen. Laget saknar eventuellt Mchitarjan det här mötet. Det kommer inte spela så stor roll, Watford håller inte i närheten samma nivå. De har förvisso spelat bättre än de flesta förutspått, men mot Arsenal räcker det inte. Etta.

Everton – Fulham 1

Den här matchen är svår att förutspå få förhand. Fulham är inget dåligt lag men på bortaplan presterar de sällan särskilt väl. Everton har något högra kvalitet i grunden, men problem med skador ställer till det i truppen. Nu är i alla fall Richarlison tillbaka. Vi börjar med ettan men garderar friskt.

Huddersfield – Tottenham 2

Gardering krävs inte i den här matchen. Tottenham har spelat helt okej även om stabiliteten saknats något inledningsvis. Trots halvdana insatser i vissa matcher är laget ändå med i toppen av PL. Huddersfield har inte vunnit än i år och det lär de få vänta med ett tag till. Tvåa.

Manchester City – Brighton 1

Kanske den största missmatchningen den här omgången. Man City krossade allt motstånd i PL i fjol, vilket resulterade i nytt poängrekord. Den här säsongen har laget öppnat bra både i CL och i ligan. Brighton avverkas utan bekymmer de allra flesta gångerna. Vi spikar ettan, ett kryss hade rensat kupongen rejält, men svårt att se hur det skulle bli resultatet.

Newcastle – Leicester 2

En intressant match i de nedre regionerna av serien. Newcastle är fortfarande segerlösa och spelmässigt har de inte heller imponerat. Leicester vann äver Wolves nyligen i en match som gick till övertid. Vi utgår från tvåa.

Wolverhampton – Southampton 1

Wolverhampton har en stark trupp som spelat stabilt hittills. De spelade bra mot Man United i en match där de inte alls blev bortgjorda. Southampton hade en tuff kväll mot Liverpool och troligtvis blir det ytterligare en förlust här. Vi tippar för det.

Birmingham – Ipswich 1

Det har inte gått bra för Ipswich. Mot Bolton hade laget en man mer under stora delar av matchen men lyckades ändå inte skapa något mål. Birmingham har gjort det bra såhär långt. Inga förluster med hemmafördel och en seger mot förmodade topplaget Leeds imponerar. De får vårt tips enkelt.

Blackburn – Nottingham 1

Blackburn lyckades nästa hota Bournemouth i den engelska cupen, som dock lyckades avgöra matchen i slutminuterna. De har spelat bra hemma och är våra favoriter. Nottingham spelar dock bra just nu och skal inte räknas bort helt. Vi tippar ett – två men utgår från ettan.

Brentford – Reading 1

Brentford är bra på hemmaplan, där de inte åkt på en förlust ännu. Utropstecken för Reading som stått för kämpainsatser sina matcher där de trots allt gjort det bra. Första förlusten hemma kommer någon gång och vi garderar kraftigt.

Millwall – Sheffield United 2

Londonlaget Millwall har det kämpigt just nu vilket syns på resultatet. Nu har de en svår uppgift framför sig via Sheffield United. Bortalaget spelar bra just nu och vi utgår från tvåan, även om Millwall ofta är tuffa på hemmaplan.

Norwich – Wigan 1

Den här säsongen har Norwich startat lysande. Idel vinster, även om de alla vunnits med liten marginal. Wigan är nykomlingar och även om de inte skall räknas bort helt, de har gjort det bra sähår långt. Med det sagt får Norwich vårt utgångstips.

Sirius – IFK Norrköping 2

IK Sirius har ett tufft år. Hemmastatistiken är sämst i ligan i år. Nu saknas även Arviddsson och Saied för Uppsala-laget. IFK Norrköping imponerar i år. De har visat sig kunnat hota även de bästa motståndare, bland annat gav de AIK sin första förlust för säsongen nyligen. Vi spikar ettan.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!