Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 24 Mars

Veckans Stryktipsförslag Lördag

Landslagsfotboll på Stryktipsförslag idag, den 24 mars. Sverige spelar äntligen sin match mot Chile och den finns självklart med på lördagens Stryktipset. Vårt landslag fungerar mycket väl under Janne Anderssons ledning. Att hålla nollan i 180 minuter mot Italien var riktigt imponerande. Förstemålvakten för Sverige Olsen samt mittfältarna Johansson, Ekdal och Rohdén missar alla kommande landskamperna mot Chile idag och mot Rumänien nästa vecka.

Chile tog noll poäng och noll mål i tre av de fyra avslutande kvalmatcherna till VM i Ryssland. Därmed missar de sommarens stora fotbollsturnering. En oerhört stor besvikelse för landslaget som nådde finalen i Confederations Cup 2017.

Men det mesta på veckans Stryktipset handlar inte alls om landslag. Tolv av tretton matcher på lördagskupong är faktiskt klubbfotboll i England. Konstigt nog valde Svenska Spel bort alla andra landskamper och har satsat på spel i lägre divisionerna.

I League 1 är det tabelltvåan Shrewsbury som får förtroende av oss på Ettkrysstva.com. Wimbledon har gjort endast 18 mål på 19 matcher på bortaplan denna säsong och hade turen på sin sida, när de lyckades rädda en poäng mot jumbolaget Rochdale.

Veckans Stryktipsförslag Lördag

Sverige – Chile

Vi tippar etta och hemmavinst på Friends arena för Sverige. Mer behöver vi inte säga, förutom en sak: första matchen på veckans Stryktipsförslag är den enda som vi egentligen tycker är kul.

Fleetwood – Northampton

Det är Fleetwood som har varit ett betydligt bättre lag än Northampton under de senaste veckorna. Etta är vårt förslag även för denna Stryktipset match. Hemmalaget tog en efterlängtad trepoängare i tisdags. Northampton försvarade sig förvisso rätt bra mot Shrewsbury senast. De kommer till spel utan avstängda Crooks och O’Toole idag.

Milton Keynes Dons – Blackpool

Även här har inte vår Stryktips expert några problem med att välja favorit. Det blir hemmavinst. Milton Keynes Dons har fortfarande problem med målgörare, men en förbättrad defensiv har gjort att man närmat sig lagen ovanför nedflyttnings strecket. Blackpool har haft en del otur med skador denna säsong och saknar sin bästa anfallare Delfouneso.

Oldham – Walsall

Resultatet i denna Stryktipsmatch bestäms av lottningen. Fördelningen inför lottning är satt som: 12–2–2. Visst är det logiskt att sätta en etta här. Notera att reglerna vid lottning är samma som för andra Svenska Spels kuponger vid inställda spel.

Peterborough – Bristol

Hemmalaget var en besvikelse senast mot Oxford, men stod för ett antal bra matcher före det. Svårtippat för dagens Stryktipsförslag. Det som är svårt är att avgöra om en gardering behövs. Vi tar risken och satsar på en etta. Peterborough kommer till spel utan Jack Baldwin idag. Bristol har varit bättre efter årsskiftet, men övertygar sällan borta. Rovers tappade en ledning mot Plymouth senast och lär inte klara ett kryss.

Scunthorpe – Rochdale

Stryktipsförslag fortsätter med fler matcher i Englands lägre divisioner. Scunthorpe är på rätt väg och förtjänade poäng mot Shrewsbury i förra omgången. De är i stort behov av tre poäng här, efter endast en seger på de tolv senaste matcherna. Rochdale är illa ute och stod för en dålig insats mot Fleetwood senast. Etta tippas.

Shrewsbury – Wimbledon

Shrewsbury ligger på andra plats i ligatabellen. De har ett förbättrat skadeläge nu, men får ändå klara sig utan mittfältaren Ogogo i denna Stryktipsmatch. Wimbledon är alltid dåliga på bortaplan och får max en poäng här. Fast vi tror inte att de ens är nära. Spiketta.

Southend – Rotherham

Southend brukar vara bra hemma, men är dåligt i offensiven generellt sett. Mittfältarna Demetriou och Kyprianou är på landslagsuppdrag och saknas idag. Efter två bleka matcher stod Rotherham för en bättre insats mot Northampton och vi tror på bortavinst och en skräll i veckans Stryktipset här.

Bradford – Gillingham

Hemmalaget fortsätter prestera sämre än väntat. Utan seger på elva senaste matcher blir det svårt att säga annat än en tvåa i Stryktipsförslag. Endast seger gäller här, i jakten på playoff. Då förra veckans möte med Blackburn blev uppskjutet har Gillingham har haft spelledigt i två veckor. Har varit defensivt stabilt och svårslaget efter årsskiftet. Vi satsar på X2.

Bury – Wigan

Bury är lite bättre nu än för några veckor sedan och nu lär de börja vinna matcher. Wigans cupäventyr är nu över. Fullt fokus på att ta sig tillbaka till The Championship. Lagkaptenen Morsy är borta på landslagsuppdrag, men bäste målskytten Powell är nu tillbaka i startelvan. Vi riskerar här igen och vårt Stryktipsförslag är en etta.

Charlton – Plymouth

Viktig match för hemmalaget. Charlton lyckats vinna en av sina åtta senaste. Inget bra resultat. De har dock potential och dominerade mötet mot Fleetwood. Stephy Mavididi är aktuell för spel efter skada. Plymouth är nummer ett i League 1 med en förlust på de 17 senaste matcherna. Vi tippar X2 i denna Stryktipset match.

Exeter – Swindon

Näst sista match i våra förslag för lördagens bästa tipskupong är Exeter mot Swindon. Hemmalaget reste sig direkt efter besvikelsen mot Morecambe och vann mot Port Vale. Lagkaptenen Moore-Taylor är skadad. Swindon tog tre poäng i första matchen under nye tränaren Brown.

Wycombe – Port Vale

Wycombes skadeläge börjar äntligen se lite bättre ut, vilket gör att vi har etta i denna sista match för dagen i Stryktipsförslag. Wycombe är ett fysiskt starkt lag och har flera målfarliga spelare med i truppen. De tog andra raka vinsten i ligan, när de bortabesegrade Crawley tidigare i veckan. Samtidigt så går det fortsatt tungt för Port Vale som har noll vinster i ligan under 2018.

Stryktipset Systemförslag

Vi lämnar in en kupong på 32 rader. Veckans systemförslag för Stryktipset som avgörs idag, lördag följer nedan:

 1. Sverige-Chile                                             1
 2. Fleetwood-Northampton                       1X
 3. Milton Keynes Dons-Blackpool             1
 4. Oldham-Walsall                                       1
 5. Peterborough-Bristol                             1
 6. Scunthorpe-Rochdale                            1
 7. Shrewsbury-AFC Wimbledon                1X
 8. Southend-Rotherham                              2
 9. Bradford-Gillingham                              X2
 10. Bury-Wigan                                             1
 11. Charlton-Plymouth                                X2
 12. Exeter-Swindon                                   1X
 13. Wycombe-Port Vale                            1