Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 24 Februari

Veckans Stryktipsförslag Bild på Everton Spelare

Det är sällan lika spännande med Stryktipsförslag som idag, den 24 februari. Det är nämligen hela elva miljoner i potten på Stryktipset! Det är sällan det är så fördelaktigt att tippa fotboll hos Svenska Spel. Just när en sådan superstor jackpott står på spel, får du faktiskt bättre utdelning på Stryktipset än vad du får när du spelar med odds bonus på nätet. Med andra ord är det mycket som talar för rejäl utdelning för dig som lyckas pricka in alla rätt!

Gott om tighta matcher att vänta bland 13 matcher som är med på Stryktipskupongen denna lördag. Det gäller inte minst i Premier League omgången. Dags att tippa 13 rätt på Sveriges bästa spelkupong denna månad. Så tycker i alla fall vår expert på odds och speltips.

 1. Watford – Everton X

Stryktipsförslagen inleds i England där Watford tar emot Everton idag. Mittenmöte men ändå något olika lägen. Svag säsong för Everton men laget är ändå ”för bra” för att åka ur och mycket talar för en odramatisk vår. Watford får se upp lite mer, inga stora marginaler – men 4-1 mot Chelsea i förra hemmamatchen var ju läckert. Jämn match på gång men 1X räcker?!

 1. Bournemouth – Newcastle X

Fina perioder för båda lagen som har stärkt positionerna. Vi gillar toppnivån hos Bournemouth – men bottennapp borta mot Huddersfield innan uppehållet. Ganska stabil period för Newcastle, som stärkt laget en del. Söker en pinne här och har bra chans att lyckas. Vårt Stryktipsförslag från expert här är dock ett oavgjort resultat.

 1. Brighton – Swansea 1

Spelkupongen fortsätter i kuststaden Brighton. Ytterligare två lag som kämpar för att hålla sig på rätt sida. Imponerade lyft av Swansea – men segrarna har ju plockats på hemmaplan. Även Brighton är klart beroende av hemmaspelet. Ingen målfest på gång i denna Stryktipsmatch, men vår expert har känsla att Brighton krigar in avgörandet i slutminuterna.

 1. Burnley – Southampton 1

”Magin” har försvunnit för Burnley och hugget uppåt har ju försvunnit. Kommer ändå att göra rejäla insatser även framöver. Southampton är under strecket och visst är det skarpt läge men vi har svårt att se annat än klättring i tabellen – och formkurvan är uppåt. Vår expert vågar dock satsa på en etta i sitt Stryktipsförslag för denna Premier League match.

 1. Liverpool – West Ham  1

Liverpool mår väldigt bra nu. De har goda chanser att nå Champions League. Inte minst 5-0 borta mot Porto var mäktigt och sedan dess har man fått skön vila. Vi har respekt för West Ham och dessa har ju spelat upp sig – men på Anfield mot ett hett Liverpool står ”Hammers” inte emot. Klar etta är vårt experttips här.

 1. West Bromwich – Huddersfield 1

Ödesmatch för WBA. Uppryckningen har kommit av sig och nu möter man laget närmast ovanför strecket. Det blir hård segerladdning från West Brom och vi säger bra chans att hålla sig vid liv. ”Hudds” har det jobbigt i bortaspelet och detta blir en rejäl utmaning.

 1. Leeds – Brentford 2

Efter sex Premier League matcher fortsätter Stryktipskupongen med andra divisionen. Klart godkända kryss på sistone – men visst är Leeds en problemklubb! Har inte vunnit sedan annandagen och börjar kännas avsågat. Klart bättre trend hos det offfensiva och kapabla Brentford. Bra chans att straffa ett rörigt Leeds här!

 1. Norwich – Bolton 1

Starkt kryss borta mot Wolves i veckan och visst har Norwich spelat upp sig – men för att få lite kontakt uppåt måste man hitta en segersvit. Bolton är tappert men bortasiffrorna är ju ingenting annat än usla. Sund etta.

 1. Preston – Ipswich 1

Preston fortsätter att vara ruskigt svårslaget och biter sig fast kring kvalstrecket – och man visar inga tecken på att vika ner sig. Är begränsat framåt men ska ändå lyckas avgöra hemma mot ett ganska avslaget Ipswich.

 1. Queens PR – Nottingham X

Två lag som inte direkt glänser men som trots allt har bra marginal ner till strecket. Nottingham är svåra att tycka om i bortaspelet men här söker man tredje raka krysset och det ska man kunna greja mot ett trubbigt QPR. Stryktipsförslag för denna match är ett kryss eller en helgardering.

 1. Reading – Derby 2

Derbys strålande period har kommit av sig – ganska överraskande, måste vi säga. Jätteviktigt att slå tillbaka och mot ett Reading som haft stora hemmaproblem hela säsongen tycker vi att Derby ska passa fint.

 1. Sheffield W  – Aston Villa 2

Kostsamma tapp för Aston Villa den senaste tiden men vi kan inte såga formen. Behöver trepoängaren här och man möter ju ett Sheffield Wednesday som tillhör säsongens floppar. Bra feeling för att Villa löser detta.

 1. Sunderland – Middlesborough 2

Stryktipsförslag avslutas med Sunderland mot Middlesborough. Kommer Sunderland verkligen att greja kontraktet..? Vi tvivlar mer och mer på att lyftet kommer för krisjumbon. ”Boro” är också en besvikelse men något giftigare på slutet och detta ska man greja.