Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 2 Juni

Det är uppvärmning inför VM på gång, något som märks i vårt Stryktipsförslag 2 juni. Sverige tar sig an våra grannar i söder. Vi har svårt att se att matchen mot de rödvita slutar med något annat än en etta. Vi spikar matchen i ett tips gjort med hjärtat.

Sverige – Danmark 1

Sverige har visat ett stort lugn i laget inför det första VM på 12 år. De blågula har haft ganska svaga insatser mot Chile och Rumänien, nu är det dags att vässa formen när Danmark står för motståndet. Danmark har spelat bra även om de inte kommer spela VM. Vi tippar ettan med reservation.

England – Nigeria 1

England gör sig klara för VM. Laget hade en relativt enkel väg till VM men känns obeprövade mot motstånd i toppklass. Bortalaget har fler starka spelare men bör få stora problem mot ett guldsuget England. En etta.

Belgien – Portugal 1

Ett lag som haft stora uppsving de senaste åren är Belgien. De har stigit i rankingen med hjälp av en defensiv i världsklass. Detta mötet står Portugal för motståndet. De är nuvarande EM-mästare och har ett av världens vassaste anfall, lett av giganten Ronaldo. De har dock inte mycket att spela för och lär inte döda sig för att få med sig vinsten. Vi tror på en etta.

Irland – USA 2

En miserabel insats för Irland mot Danmark då de förlorade med 1 – 5. USA missade VM och lär vara taggade att ta tillbaks lite av sin ära. De stod för en katastrofal insats i kvalet och gav bland annat Panama plats före sig i det nordamerikanska kvalet. Vi tror bortalaget tar hem det här.

Island – Norge 2

Lagerbäck guidar sitt Norge mot bättre och bättre prestationer. Nu står hans förra arbetsgivare Island för motståndet. Ett land där Norges nuvarande tränare har en legendarisk status efter lagets starka insats i EM. Island har spelat bra och vann sin grupp, före bland annat Kroatien.

Österrike – Tyskland 2

Den starkaste spiken i dagens Stryktipset förslag kommer i denna matchen. Tyskland är en av VM-s seriösa guldfavoriter och skall inte få problem mot Österrike, som inte håller samma nivå. De stod för en bra insats mot Ryssland. När Tyskland står för motståndet räcker det dock inte till. En klar tvåa.

Norrby – Brage 2

Norrby har det kämpigt. En bra inledning på säsongen har följts av ett sedvanligt kämpande. Senast blev de överkörda med 4 -0 mot Eskilstuna. Brage å andra sidan har stått för imponerande prestationer. De vann mot ÖIS sist, som leder serien. Vi tror att bortalaget nyper med sig en tvåa.

Varberg – Halmstad 2

Ytterligare ett Derby för Varberg. De förlorade det förra mot Falkenberg, efter att de tappat en uddamålsledning. Nu står Halmstad för motståndet, vilket på pappret säger att det kommer bli svårt för hemmalaget. Tvåan känns nära till hands.

Degerfors – Värnamo 1

Degerfors har spelat bra och stabil fotboll. De kommer från en vinst mot Varberg nu i veckan. Värnamo har riktigt usel målstatistik. 6 – 21 är otroligt dåligt. Det bör bli en klar hemmavinst här.

Frej – Öster 1

I förlusten mot Halmstad spelade öster trots allt kvalitativ fotboll. Frej är svagare på pappret men har spelat bra på hemmaplan. Med viss reservation säger vårt Stryktipset förslag att det blir en etta idag. Någon gång släpper det.

Västerås – Team Thorengruppen 1

Västerås har spelat otroligt bra. De har bara en förlust så här långt, samt sju segrar. TT har spelat svagt och inte visat några mästartakter. De har exempelvis släppt in hela åtta mål på tre matcher, vilket är långt ifrån godkänt. En klar etta!

Mjällby – Oddevold X

Mjäll by är storfavoriter till serieseger i år. De är dock inte i ensamt majestät i toppen än. Oddevold är ett av lagen som hakat på i toppen. Mjällby har inte tappat poäng på hemmaplan detta året. Det tror vi kommer ikväll, där krysset känns nära till hands.

Ängelholm – Utsikten X

Två förluster i rad för Ängelholm inför den hör matchen. Bortalaget har också en kämpig period. De har alltför mycket mål insläppta. Rehn som ny tränare har mycket göra. Vi tror de får med sig en poäng från dagens möte.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!