Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 11 Augusti Lördag

Denna helgen är det äntligen dags för Premier League-premiären. Stryktipsförslag 11 Augusti Lördag tror detta blir en intressant spelomgång. Noterbart är att Svenska Spel har skjutit till 8 miljoner konor i en jackpott inför omgången!

Bournemouth – Cardiff 1

Bournemouth slutade på plats tolv i tabellen i fjol vilket var ett bra resultat för den lilla klubben. Spelmässigt har det fungerat bra. Gästerna idag är nykomlingar som kommer från Wales. Klubbens ägare Neil Warnock hoppas säkerligen på vinst. Men vi ger utgångsettan till Bournemouth.

Fulham – Crystal P 1

Det tog ett tag för Fulham att återta sin plats i Premier League. The Championship var deras hemvist under fyra säsonger. Laget är i princip detsamma som när de tog sig vidare i play off, vilket kommer betyda en ganska jobbig säsong. Crystal Palace har förvisso fått ny luft via Roy Hodgsons tillkomst i laget. Knapp etta.

Huddersfield – Chelsea 2

Chelsea är på väg tillbaks mot bra form och med Sarris som ny manager lär det bli ett bättre fokus framåt. I bästa fall är de med och slåss om fina placeringar till slut. Huddersfield var ett bottenlag i fjol och lär inte nå bättre utsikter detta året. Klar tvåa.

Watford – Brighton X

I tabellen slutade de här två lagen efter varandra. Det är något missvisande där Watford hade en svacka i slutet av säsongen där det tappade många placeringar. I Grunden är de ett bättre fotbollslag än Brighton närt spelet sitter. Krysset känns inte otänkbart.

Wolverhampton – Everton 2

En svårbedömd match. Wolverhampton kammade hem the Championship förra året och med några tillskott i truppen kan de mycket väl göra en bra säsong i PL. Everton slutade på åttonde plats i Premier League men har högre ambitioner. De har en ny tränare och vi ger de en svag tvåa.

Aston Villa – Wigan 1

Aston Villa stod för ett styrkebesked när de öppnade säsongen med en klar vinst mot Hull, på bortaplan. Wigan är nykomlingar och hamnar som bästa någonstans i mitten av tabellen. Klasskillnad på lagen och vi tycker ettan inte är ett dumt alternativ.

Blackburn – Millwall 2

Millwall förlorade knappt i premiären mot Middlesbrough, där de spelade bra. Blackburn tog sig vidare från League 1 inför den här säsongen och har spelat bra. Samma spelare mer eller mindre. Vi ger Millwall en knapp fördel.

Derby – Leeds 1

Derby har förstärkt med Frank Lampard som ny manager och det är inget tvivel om att det är avancemang som är målsättningen. Gjorde en stark insats när de hämtade hem ett underläge till seger mot Reading i premiären. Vi ger de ettan.

Middlesbrough – Birmingham 1

”Boro” gjorde en sval insats i premiären men körde över Sheffield United med tre mål mot noll nu senast. Gästerna idag hade väldiga bekymmer förra säsongen och deras värvningsförbud innebär att det är samma lag denna säsongen. Tuff kväll mot
Middlesbrough med andra ord.

Nottingham – Reading 1

Denna säsongen satsar Nottingham stort och det är inget tvivel om att uppflyttning är målsättningen. De har inte förlorat på de två första matcherna, men heller inte knipit en vinst. Nu lär de gå för trepoängare när Reading kommer på besök. Vi tror de klarar uppgiften.

Queens PR – Sheffield U 1

Queens Park Rangers är en anrik klubb som haft en jobbig period under flera år. Nytt fräscht blod i klubben gör att hyfsade placeringar i mitten inte är otänkbart. Sheffield United gjorde en bra säsong förra säsongen men får de antagligen något tuffare i år.

Dalkurd FF – Malmö FF 2

Matchen mellan Dalkurd FF och Malmö FF kommer lottas. Fördelningen är på 2 -2 – 12. Siffran är hämtad från resultaten av tio tid tidningars tips. Bra utdelning om lottning blir en skräll.

Örebro SK – Brommapojkarna 1

ÖSK har förvisso haft en tuff period resultatmässigt men spelet har ändå visat att det finns kvalitet i laget. Brommapojkarna ligger på nästjumboplats, men de slog sin bottenkollega Dalkurd senast vilket trots allt var positivt. Örebro klara favoriter.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!