Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 10 Mars

Veckans Stryktipsförslag Tips

Dagens spelkupong kräver sina garderingar. På lördag, den 10 mars, är det allt annat än lättippat. Experten gör sitt bästa och tar dock sig an veckans Stryktipsförslag. Det ser ut att bli bra utdelning för den som prickar in 13 rätt idag. Vi väljer även denna vecka att lita på lagen från Championship som spikförslag, men den här veckans största favorit blir Chelsea.

Det ska mycket till om Londonlaget bränner hemma mot formsvaga Crystal Palace. Fulham har en väldigt fin trend som vi tror håller i sig även under helgen. Det ger cirka 40 procents chans för en Fulhamseger, vilket vi tycker är ett spelvärt Stryktipsförslag.

Ett fotbollslag som är i stort behov av poäng är Sunderland, men laget dras med flera frågetecken i backlinjen. Motståndet Queens PR är just nu starkt på Loftus Road. Därför blir QPR ett av veckans säkra tipstecken också. Leicester, Hull och Millwall ger alla strax under 50 procent på streckfördelningen. På de mindre systemen kan det här lagen utgöra en del av spikarna på kupongen, men på de större systemen bör åtminstone Leicester och Hull garderar vi i våra spel tips. Dags nu att gå igenom samtliga Stryktipsmatcher.

Chelsea – Crystal Palace 1: Spik

Contes elva gjorde en slät figur mot serieledande Manchester City. En seger är ett måste här. Roy Hodgson i Crystal Palace är i ett pressat läge. Palace åkte på en snöplig förlust senast när Man Utd vände 0-2 till 3-2 på stopptid. Palace har fortfarande stora skadebekymmer. Stark hemmavinst, spiketta, är vårt första Stryktipsförslag idag.

Everton – Brighton 1: Rooney gör mål

Starkt av Brighton att slå Arsenal senast. På bortaplan är man dock ett helt annat lag. Everton spelar inte bra för tillfället. Två tunga förluster, men är bättre på hemmaplan. Ashley Williams är avstängd I Everton. Schelotto är tveksam I Brighton efter att utgått senast. Experten tror även på mål från veteranen Rooney.

Huddersfield – Swansea 1X2: Första helgardering

Det skiljer inte mycket mellan lagen i tabellen, men Swanseas form är just nu klart bättre. Kan laget få till det även på bortaplan? Swansea har trots allt gjort mål i senaste sju bortamatcherna vilket ger dem goda förutsättningar till poäng. Första garderingsmatch på dagens Stryktips kupong.

Newcastle – Southampton 1X2: En till helgardering

Viktig match för båda lagen på den oerhört jämna undre halvan. Bortalaget har en svit av fyra raka matcher utan förlust på bortaplan. Newcastle måste börja skapa något framåt på hemmaplan där man har varit svaga. Knapp fördel Southampton här.

West Bromwich – Leicester 2: Expertens Bästa Stryktipsförslag

Leicester fick backen Daniel Amartey skadad senast. Laget räddade en poäng på stopptid. Alan Pardews WBA är snart avhängda, men kämpade och slet borta mot Watford. WBA har bara vunnit en match i ligan sen i augusti. Leicester tippas. Vi sätter in pengar på Toto2 och satsar allt på Bortaseger.

West Ham – Burnley 1X2: Svårtippat

West Ham har ingen rolig rad med två raka 1-4 förluster, och lägg till att backen Winston Reid har spelat färdigt för säsongen. Även Sam Byram är skadad och Masuaku är avstängd. Ogbonna och Collins ska vara redo för spel igen för WH, som läckt ordentligt i år. Ytterligare en helgardering här i våra Stryktipsförslag. Oerhört svårtippat. Kanske räcker det med ett kryss dock.

Aston Villa – Wolverhampton 1: Villa vinner

Aston Villa har riktigt bra form, och slagstyrkan blev ännu bättre när anfallarna Adomah och Grealish gjorde comeback efter skador. Wolves känner flåset från motståndet, men har visat upp en stabilitet som inget annat lag i ligan. Svag etta som bör garderas.

Hull – Norwich 1

Trots Abel Hernandez mål i sin comeback efter långvarig skada, så föll Hull i veckan. Laget har god chans till revansch direkt. Norwich skapar inte mycket framåt. Dessutom petades Nelson Oliveira senast av tränare Farkes på grund av disciplinära skäl. Etta.

Ipswich – Sheffield U 1X2: Veckans mest svårtippade match

Ipswich var effektivt mot Sheffield W i veckan, två mål på tre skott. Tyvärr fick yttern Carayol utgå. Sheffield var uddlöst mot Fulham. Nu måste laget snabbt hitta tillbaka. Det står viktiga poäng på spel om Utd. vill nå Play Off. Lagen har likvärdig form, X är närmast.

Millwall – Brentford 1

Millwall har inte gett upp hoppet om en topp sex placering. Här finns chansen att passera Brentford. Båda lagens trupper är fulltaliga. Millwall har visat upp ett spel vi inte fått se på länge. Även Brentford är formstarka, men vi går på en etta här med välkomstbonus på odds.

Preston – Fulham 2

Med Ryan Sessegnon i ett härligt målstim, och inlånade serben Mitrovics fem mål på sju matcher, har Fulham en fulländad offensiv. Preston har häng på playoffplatserna. Fulham ser dock ostoppbart ut. 14 matcher utan förlust säger mycket om formen hos gästerna.

Queens Park Rangers – Sunderland 1

QPR var värda mer i mötet med Derby. Sunderland stod upp bra mot Aston Villa trots förlust, och både O’Shea och Browning utgick. Lägg till att Clarke-Salter är avstängd, så ser backlinjen svag ut. Bortalaget är i stort poängbehov, men tipset går till QPR.

Reading – Leeds 1X2: Stryktipsförslag avslutas med en helgardering

Sista matchen på veckans Stryktipsförslag är fotbollsmötet mellan Reading och Leeds. Garath McCleary missar resten av säsongen vilket för med sig att Reading är kort om anfallare pga skadefrånvaro på flera spelare. Det är inget av lagen som besitter bra form, så den här matchen lär bli ett ställningskrig. Oavgjort verkar mest troligt.