Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 1 September

Den här veckan blandas tunga matcher i Premier League med intressanta drabbningar i Allsvenskan. Manchester City har lämpligt motstånd och med tanke på deras dominans är en spik helt befogat. Chelsea och Sheffield United står för andra bra streck.

Manchester City – Newcastle 1

Det här kommer sluta med en hemmavinst. Första matchen är också den säkraste. De kryssade förra matchen men kommer ta sig i kragen direkt för att påbörja en ny runda vinster. Newcastle var tillbakatryckta av Chelsea och en liknande matchbild är att vänta även i det här mötet. Etta.

Brighton – Fulham X

Den här matchen kan bli jämn. Fulham kommer från både vinst i ligan och cupen och visar bra form för att vara nya i serien. Brighton har vissa frågetecken i truppen även om Gyökeres spelade sin första match för laget i veckan. Kryss inte otänkbart, vi utgår där.

Chelsea – Bournemouth 1

Chelsea vann mötet mot Newcastle sent in i matchen. De dominerade fullständigt men var inte effektiva i sina avslut. Det är möjligt att de lyckas skapa minst lika mycket chanser på hemmaplan mot Bournemouth. Vi spikar ettan.

Crystal Palace – Southampton 1

Både de här lagen var aktiva i cupen i veckan där de stod som segrare. I ligan har dte inte sett lika ljust ut och bägge lagen är i behov av positiva resultat. Vi tror CP klarar av uppgiften, de har trots allt visat upp bra spel trots mediokra resultat.

Everton – Huddersfield 1

Everton imponerar och även utan avstängde Richarlison lär de klara av dagens uppgift. De saknar även andra viktiga spelare som kommer förstärka truppen inom kort. Mot Huddersfield bör det oavsett räcka till vinst. Gardera med kryss i större system.

West Ham – Wolverhampton 2

Wolverhampton spelade riktigt bra mot Manchester City när de lyckades bärga en poäng. West Ham blir ett bottenlag i år igen och deras trupp har problem just nu. Om de lyckas knip poäng blir det av ett kryss. Men vi utgår från tvåan.

Birmingham – Queens PR 1

Två segrar i rad för Queens Park Ranger är klart bättre resultat än i den usla inledningen av säsongen. Nu väntar Birmingham som motstånd, vilka är kamrater i den under delen av tabellen. De tappade en tvåmålsledning nyligen men bör ändå ha bra chans i det här mötet. Vi börjar där.

Hull – Derby 2

Derby spelar bra och har inte släppt in ett mål på tre matcher. I veckan möttes de här lagen i cupen, då var dock startelvan kraftigt förändrad så Derbys vinst betyder inte så mycket i det här läget. Hull är otroligt hemmasvaga och får ses som underdogs här.

Millwall – Swansea 1

Millwall kommer från två sura förluster men har nu hemmafördel igen, där de av tradition är starka. Swansea gjorde inget väsen ifrån sig i matchen mot Bristol C och det är tveksamt att de mäktar med det i den här matchen heller. Garderas.

Sheffield United – Aston Villa 1

Aston Villa började starkt men har spelat dåligt det senaste. Att de förlorade mot Burton i League One är allvarligt. Nu har de flera spelare borta på grund utav skador, vilket lär påverka ytterligare. Det ger ett gyllene tillfälle att knipa tre poäng för Sheffield United.

West Bromwich – Stoke X

Stoke har öppnat säsongen darrigt, trots favoritskap till ligaseger. West Bromwich förutspåddes vara ett av de lag som kunde hota Stoke. Men laget har inte presterat som förväntat. Den här matchen i Championship blir jämn. Ett kryss är inte otänkbart.

AIK – BK Häcken 1

AIK har fortfarande förlorat i årets Allsvenska. Nu höjs dock nivån på motståndet något när BK Häcken ställer upp. De spelar väldigt bra just nu och skall inte underskattas. Vi garderar större system men tippar etta här, om en svagt.

Örebro SK – Östersunds FK 2

Östersund får det svårt ikväll. De saknar Hopcutt och både Islamovic och Bergqvist är oklara för start. Östersund har en svag period och om de inte skall bli avhängda helt behöver de få till sitt spel. Spelarbyten i truppen kan ställa till det, men känns ändå som favoriter här.

SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!