Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Vecka 45

Speltips Fotboll

Förutom ett hette VM-kvalmöte utgörs veckans kupong av möten i de lägre engelska ligorna. Vi hänger med även där i våra tips – läs på före inlämning! Det är dags för spelförslag för Stryktipset Vecka 45. Det är en bra vecka för dig som vet hur man tippar annat än Premier League. Precis som alltid är det lördag som gäller för Stryktipsförslag. Dessutom har en rad svenska bettingsajter gått live med riskfria spel på landslagsfotboll. Kika vår startsida för att hitta alla aktuella oddskampanjer.

 1. Danmark – Irland 1

Danmark har ett bra lag som sannolikt inte skulle göra bort sig i VM. Många gedigna insatser i kvalet och det ska vara god chans även här. Vi har respekt för Irland som har många spelare med Premier League-rutin. I gruppspelet var man för en gångs skull framgångsrikt på bortaplan och den som har råd tar med krysset.

 1. Blackpool – Portsmouth X

Hur är det egentligen fatt med Blackpool? Formen har inte varit bra och managern har uttryckt önskan om en bredare – och bättre – trupp trots att ägarna nyligen förlorade en rättegång med kostsamt resultat. Portsmouth har inte heller fått till det på slutet men också haft en del tuffa uppgifter och spelet har inte varit så dåligt. Öppet!

 1. Bradford – Plymouth 1

Det ser ut som att Bradford är ”på banan” igen efter en liten svacka. Laget är med i tabellens toppskikt och har gått bra här hemma. Nu gästas laget av tabelljumbon Plymouth och visst får gästerna svårt att ta poäng. De har inte förlorat någon av sina fyra senaste matcher men vi ”luras” inte av det. Stark 1:a!

 1. Gillingham – Bury X

Trots att förlusterna radar upp sig vill vi varna så smått för Bury här. Inför säsongen lät det optimistiskt och spelartruppen är inte alls så svag. Viktigt möte nu med bottenkollegan Gillingham som varit lite mer uppåt på slutet. Logisk hemmafavorit men spelet har inte övertygat och vi tror ändå på en jämn kamp.

 1. Milton Keynes – Fleetwood X

Två ojämna lag drabbar samman här och det är svårtippat. Fleetwood tog poäng i Blackburn och då kan man störa även här. Samtidigt omges Milton Keynes av ett fint rykte och hittar laget formen ska man vara favorit i sådana här hemmamatcher. Nu går det dock trögt och vi förordar helgardering för den som kan.

 1. Oxford – Northampton 1

Oxford föll senast men hade radar upp fina insatser före det. Här hemma har topplaget bara förlorat en match under hösten och nu bör det vara dags för en trepoängare. Northampton har fått vinna på slutet men det var inte länge sedan det var dystra rubriker efter en klen säsongsinledning. Trolig hemmaseger.

 1. Rochdale – Wigan 2

Matchen är uppskjuten och kommer att lottas. Lottfördelningen är 2-2-12 vilket innebär 75 procents chans att det blir en 2:a.

 1. Scunthorpe – Bristol R 1

Efter en toppsäsong föll Scunthorpe tillbaka rejält ifjol. Nu ser det ut att bli ”mittemellan” men efter en seg start är formen nu uppåt. Plusbetyg för bortainsatsen senast då man besegrade Oldham. Bristol Rovers hemma är inte en svårare uppgift och med hemmapubliken i ryggen ska Scunthorpe lösa detta, om man får tro spelsidor med odds. Du får inte mer än 1.20 i odds från de stora kända varumärken.

 1. Shrewsbury – Charlton 1

Matchen är uppskjuten och kommer att lottas. Lottfördelningen är 9-3-4 vilket innebär över 56% chans att det blir en 1:a.

 1. Southend – Oldham 1

Matchen är uppskjuten och kommer att lottas. Lottfördelningen är 12-2-2 vilket innebär 75 procents chans att det blir en 1:a.

 1. Cambridge – Accrington 2

Veckans tipskupong avslutas med tre League Two-matcher. Accrington är ett av seriens hetaste lag och ligger tvåa i tabellen för dagen. Man har vunnit flera matcher på bortaplan och vi plitar ner tvåan först. Garderingen är dock given då Cambridge är bra och nu kommer hemmalaget ifrån fyra raka utan förlust.

 1. Cheltenham – Luton 1

Luton har ett bra rykte och får många streck här men det rapporteras om skador i truppen. Nu stöter man dessutom på ett formstarkt hemmalag. Ja, Cheltenham har kommit igång på allvar och väger vi in hemmaplansfördelen ska man vara favorit här. Kanske en väl fräck spik och kapabla Luton ska helst med på ”lappen”.

 1. Stevenage – Notts County 2

Stevenage har inte gjort mycket väsen av sig och nu kommer man ifrån fyra förluster av fem möjliga. Nu blir det svettigt värre när serieledande Notts County kommer på besök och det är svårt att gå emot gästerna. Man bör kunna såra den darriga Stevenage-defensiven med besked – möjligen kryss men visst är Notts Co ett spikbud.