Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Vecka 44

Aston Villa Stryktips

Här kommer speltips för Stryktipset som avgörs den 4 november 2017. Dunderfavoriterna i Premier League lyser med sin frånvaro på Stryktipset denna gång – trevlig utdelning på gång! Aston Villa och Derby spikas. Dags för en lördag fylld med engelsk fotboll, när den är som bäst!

West Ham – Liverpool 2

Liverpool gjorde jobbet mot Hudds förra helgen och mot Maribor i veckan – men inga större värdemätare. Fortfarande finns ett ”ständigt” frågetecken kring Liverpool. Vi har respekt för West Hams kapacitet och helgarderingen behöver inte alls vara fel. Kan vara ett smart val för bonus trading.

Huddersfield – West Brom X

Segern mot Manchester United i förra hemmamatchen var snygg men på det stora hela har ju trenden varit oroväckande för ett trubbigt Hudds. West Brom har inte vunnit på länge men ändå gjort några vettiga insatser. Minst en poäng ett hungrigt bortalag?!

Newcastle – Bournemouth 1

Målsnålt för Newcastle på sistone och laget gnuggar på ganska bra utifrån förutsättningarna. Bournemouth kan vara på gång uppåt i tabellen och kapacitetsmässigt är man knappast sämre än Newcastle. Ettan garderas snabbt!

Southampton – Burnley 1

Här talar mycket för en tight match mellan två lag som fungerat bättre bakåt än framåt. Burnleys bortarad är faktiskt riktigt, riktigt imponerande och det kan bli tufft för Southampton att avgöra detta. 1X.

Swansea – Brighton X

Poäng i tre raka för nykomlingen Brighton som vuxit in i Premier League-kostymen på ett bra sätt. Swansea spelar många målsnåla matcher och visst lider man brist på offensiv toppklass. Lätt att spekulera i en jämn historia.

Aston Villa – Sheffield W 1

Smidig bortaseger för Aston Villa i veckan och laget fortsätter att förbättra positionen – börjar definitivt se ut som ett lag för den absoluta toppen! Sheffield Wednesday är ju däremot en besvikelse och till skillnad från de senaste säsongerna ser toppstrid avlägset ut. Sund spiketta!

Barnsley – Birmingham 1

Viktig bortaseger för Barnsley mot Burton i veckan – här är det bra chans att besegra en annan av bottenkonkurrenterna. Birmingham ser fortsatt begränsat ut och vi kan inte spekulera i något större lyft. 1X räcker.

Bolton – Norwich 2

Poäng i fyra raka för jumbon Bolton, som ju inledningsvis staplade förluster. Respekten för laget har gått upp men här blir det svårt. Norwich behöver slå tillbaka efter förluster mot tuffa motståndare på slutet. Tvåan tippas ganska tydligt och kan vara ett smart alternativ för dig som planerar spela med oddsbonusar idag.

Derby – Reading 1

Spännande Derby-prognos! Efter en trevande inledning har man nu vunnit fyra raka och fått häng på toppen. Reading vann på ett bra sätt i veckan men överlag har det ju varit tydligt att fjolårets succé inte kommer kunna upprepas. Sund etta.

Ipswich – Preston 1

Två lag som fallit i tabellen efter mycket positiva starter. Preston var ruskigt starkt bakåt inledningsvis men har nu börjat släppa in oroväckande mycket mål. Ipswich står inte särskilt högt i kurs men får ändå ett tydligt utgångstips här.

Millwall – Burton 1

Föga oväntat har det blivit tydligt att Millwall kommer ta sina poäng här hemma. Riktigt bra statistik här. Burton sprack i veckan och det börjar se riktigt dystert ut. Millwall ska kunna trycka till sig säsongens femte hemmaseger.

Nottingham – Queens PR 1

Nottingham fortsätter att blanda och ge: efter 15 omgångar har laget faktiskt inte kryssat en enda gång. Överraskande uppryckning av QPR på sistone – men skalperna har plockats på hemmaplan. Nottingham ska lösa detta.

Sheffield United – Hull 2

Intressant match där vi börjar med den fräcka tvåan i våra speltips! Det börjar verkligen brännas för Hull men vi vidhåller att det finns kapacitet att klättra. Sheffield United har gjort det strålande som nykomling men var inte bra i veckan. Formtapp på gång..?