Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Tipsförslag 18 November

Stryktipset idag 18 november fotbollsmatch bild

Det ligger inte mindre än hela 10 miljoner kronor i potten på dagens Stryktips. Spelkupongen är skön! Vi lyfter fram Everton, Sheffield Wednesday samt krisande Premier League-laget Sunderland i vårt tipsförslag. Se nedan för alla våra tips inför lördagens PL-fotbollsmatcher samt fotbollsspel från The Championship som finns med på lördagens Stryktipskupong.

Manchester United – Newcastle 1

Vi börjar våra tipsförslag med dagens första match – mellan Man United och jumbon Newcastle. Så väl Zlatan som Pogba förväntas vara tillbaka och spela ikväll. Förlusten på Stamford Bridge innan uppehållet sved och vilan kan ha gjort gott för Manchester United. Tuffa förluster för Newcastle innan uppehållet och någon jättemarginal ner till botten är det nu inte. Svårt läge att gästa Old Trafford och givetvis är ettan stark.

Bournemouth – Huddersfield 1

Det sena avgörandet mot Newcastle var störtskönt och Bournemouth har, inte helt oväntat, börjat röra på sig. Huddersfield har på det stora hela hållit ihop bra men det är på hemmaplan segrarna kommer. Får svårt här, max en pinne.

Burnley – Swansea 1

Burnley tillhör Premier Leagues mest positiva inslag hittills. Framförallt har man ju varit väldigt imponerande mot storlagen. Annan typ av uppgift här och mycket talar för en målsnål affär – men visst har Burnley klart bäst chans att avgöra mot ett trubbigt Swansea. Vårt tipsförslag för denna Stryktips match är 1X.

Crystal Palace – Everton 2

Inget större lyft för Crystal Palace efter skrällen mot Chelsea men vi hävdar fortfarande att ganska fin kapacitet finns. Det finns det även hos Everton – och snacka om att vändningen mot Watford var viktig! Kan absolut ha varit starten på en bättre period. Tippas här!

Leicester – Manchester City 2

Bara elva omgångar är spelade men frågan måste ställas: är Manchester City på väg att tidigt avgöra guldstriden?! Toppar med åtta poängs marginal och det är inte mycket att orda om, har varit suveränt bra. Leicester har som väntat spottat upp sig men om Man Citys form har överlevt uppehållet slutar detta med bortaseger. Vi väljer ha en 2:a i denna match i vårt Stryktipset tipsförslag. Mycket hänger på vilka spelare som Pep Guardiola väljer in i sin startelva idag. En klar favorit att spela singelbet på, inte minst med välkomst bonus pengar. Vi tror att Man City vinner i denna match med två måls marginal.

Liverpool – Southampton 1

Riktigt bra trend för Liverpool innan uppehållet och nu är det bara fyra poäng upp till andraplatsen. Helt pålitligt är ju dock laget inte och på tisdag väntar nyckelmatch mot Sevilla i Champions League. Ofta målsnålt när Southampton är inblandat och det behöver inte vara fel att betala för skräll.

West Brom – Chelsea 2

Chelsea har på det stora hela varit en besvikelse men segern mot Man United innan vilan gjorde mycket gott. Jobbig period för West Brom och vår feeling är tydlig: Chelsea gör jobbet och hänger med i klungan bakom Man City.

Birmingham – Nottingham 2

Fortsatt dystert för Birmingham och bara 8 gjorda mål på 16 matcher är ju uruselt. Nottingham blandar och ger: har ännu inte kryssat! Något tryggt bud är Nottingham ”aldrig” men visst får man utgångstipset mot detta trubbiga motstånd.

Hull – Ipswich 1

Vi och många andra experter från svenska spelbolag har väntat på att Hull ska lyfta – men innan uppehållet var trenden snarare den motsatta. Ska säsongen kunna räddas måste det genast börja hända grejer. Ipswich har gjort det helt okej och vi vill inte lita på Hull, snabb gardering.

Queens PR – Aston Villa 2

Förlusten mot Sheffield W innan vilan sved men på det stora hela har Aston Villa, ej oväntat, haft en bra trend en längre tid. I våra ögon är man absolut ett lag för toppstriden. QPR har tagit ett antal fina hemmasegrar och vi vill åtminstone kryssgardera.

Reading – Wolverhampton 2

Reading var väldigt nära Premier League i våras – nu är det istället bottenstrid som gäller. Tog dock ett par viktiga segrar innan vilan och visst kan detta bli tufft för serieledande Wolves, trots att laget har imponerat rätt rejält. Snabb kryssgardering.

Sheffield W – Bristol City 1

Efter ett par fina säsonger har Sheffield Wednesday nu varit en besvikelse – men skrällen borta mot Aston Villa innan uppehållet kan ha varit starten på klättringen. Bristol City har gått sensationellt starkt men frågan är hur länge det håller..? Hemmafeeling!

Sunderland – Millwall 1

Sunderland är nu alltså jumbo i The Championship och det är svårt att hitta särskilt många större krisklubbar. Det ska dock sägas att laget har haft en del otur och uppehållet bör ha gjort gott. Millwall är segerlöst i bortaspelet och vi måste säga vettig chans för Sunderland att hitta det extremt viktiga trendbrottet!