Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset tips vecka 41

Ett X Två - Stryktips

13 rätt kan ge 13 miljoner på lördagens Stryktips – ovanligt stor jackpot! Urstarka Premier League-favoriter finns. Vi går igenom samtliga spelsidor med odds och experttips på nätet. Örebro fixar skräll denna lördag?! Det får vi se. Nedan presenterar vi veckans matcher på Stryktipset kupong.

1. Watford – Arsenal 2

Riktigt bra start av Watford, den hittills enda förlusten kom mot Manchester City. Har skrällt mot Arsenal ett par gånger på senare år. Utgångstipset går ändå till Arsenal, som gjort jobbet på sistone och inte får släppa iväg någon större lucka till den absoluta toppen.

2. Burnley – West Ham 1

Det är tydligt att Burnley blir svårtuggat den här säsongen: bara en förlust och fem baklängesmål hittills. West Ham har högre toppnivå men inte alls samma stabilitet. Vinner knappast på tuffa Turf Moor.

3. Crystal Palace – Chelsea 2

0 poäng och 0-17 i målskillnad – Crystal Palace har börjat säsongen rent bedrövligt. Tufft schema förklarar en del och så är ju fallet även på lördagen… Chelsea var överraskande blekt i stormötet mot Manchester City och behöver studsa upp direkt. Stark tvåa.

4. Manchester City – Stoke 1

Det är ett helt annat bett i Manchester City den här säsongen och tillsammans med lokalrivalen United har man gjort ett ryck. Stoke fixade 0-0 här förra säsongen – någonting liknande känns nu mycket avlägset.

5. Swansea – Huddersfield X

Viktig match! Tuff start för Swansea och offensiven är ett stort problem. Huddersfield har gjort det bra men nu är nykomlingen trots allt på nedgång. Svårt att se någonting annat än en tuff och målsnål match.

6. Tottenham – Bournemouth 1

Tottenham började tveksamt men har kommit igång – inte minst Harry Kane som lär bli svårstoppad i skytteligan även denna säsong. Till veckan väntar Real Madrid men visst ska ”Spurs” ändå kunna fokusera tillräckligt för att ta ner ett Bournemouth som haft det jobbigt.

7. Barnsley – Middlesbrough 2

Tre raka utan seger för Middlesbrough och det duger inte om man ska hänga med i toppstriden. Behöver få igång offensiven bättre. Barnsley vann viktigt innan uppehållet men har överlag inte imponerat. X2.

8. Brentford – Millwall 1

Bara en seger för Brentford men insatserna innan uppehållet var lovande, bland annat med stark poäng borta mot ”Boro”. Millwall tar sina poäng på hemmaplan och får svårt att hejda ett segersuget Brentford.

9. Fulham – Preston X

Det har börjat lossna för Fulham, inte helt oväntat. Här lär man dock få slita för målen: Preston har varit imponerande stabilt och bara släppt in sex mål på elva omgångar. Söker en pinne och kan absolut lyckas.

10. Sheffield U – Ipswich 1

Förlusten borta mot Nottingham var ingenting att skämmas över och på det stora hela har ju nykomlingen Sheffield United börjat mycket fint. Har stort stöd hemma på Bramall Lane och även Ipswich kommer få slita ont här.

11. Sunderland – Queens PR 1

Nio raka utan seger för Sunderland och visst är det krisstämpel på fjolårets Premier League-lag. Här är segerchansen ändå vettig hemma mot ett QPR som, inte direkt oväntat, svalnat efter en lovande start. Sunderland tar chansen?!

12. Häcken – AFC Eskilstuna 1

Hatten av för Eskilstuna som höjt nivån i elfte timmen – men att man sent släppte in 1-1 i ödesmatchen mot Jönköping senast var sannolikt nådastöten. Behöver gå för tre poäng men lär straffas av ett Häcken som fortfarande har en liten chans till medalj. Sund hemmaspik.

13. Östersund – Örebro 2

Athletic Bilbao till veckan – men först Örebro… Onekligen skillnad på uppgifterna för Östersund och det blir en utmaning att nå full glöd i slutomgångarna av Allsvenskan. Medaljchansen är ju snudd på borta. Örebro har tänt till igen men tabelläget är odramatiskt. Chanstvåan kommer först!