Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset tips Vecka 38

Ett X Två - Stryktips

Dags för Ettkrysstvås första Stryktipset tips. Vi sätter igång med vecka 38 och inspireras i mångt och mycket av speltips och spelanalyser som presenteras av Svenska Spel. Liverpool och kanske även Chelsea får slita – men däremot litar vi på Manchester-duon på Stryktipset. I The Championship tippas ”Boro”! Lycka till i den nya Stryktipsomgången som sätter igång nu på lördag den 23 september! Nedan hittar du tips för kommande 13 stryktipsmatcher.

1. Leicester – Liverpool X

Snabb chans till revansch för Liverpool, var ju här och förlorade i Ligacupen i veckan. Nu blir det mer ordinarie elvor hos båda lagen och det ska gynna Liverpool – men samtidigt måste dessa väga in kommande Champions League-spel. Klopp är något pressad just nu och vi ger Leicester bra chans att få till en jämn fight.

2. Burnley – Huddersfield 1

Båda dessa lag åkte ur Ligacupen i veckan men det är förstås Premier League som är huvudfokus och där har båda börjat bra. Burnley har gjort toppresultat mot tunga gäng och här hemma är ju respekten för laget stor. Huddersfield kan konsten att försvara sig men står knappast emot i 90 minuter. 1X.

3. Everton – Bournemouth 1

Segern i Ligacupen i veckan var ett litet trendbrott men överlag har de senaste veckorna varit mycket tuffa för Everton, som även har Europa League att tänka på. Viktigt trendbrott för Bournemouth senast och laget är småfarligt – vi litar inte alls på Everton här och garderar snabbt.

4. Manchester City –  Crystal Palace 1

Ruskigt imponerande av Manchester City de senaste veckorna och med rätt inställning ska det kunna bli spel mot ett mål här. Palace har ju börjat uruselt och väntar rentav på första målet – City har gjort 16… Svårt att hitta en starkare Premier League-spik än detta.

5. Southampton – Manchester United 2

Precis som City har United börjat säsongen lovande, har framförallt visat styrka i slutet av matcherna. Helt annan pondus i laget jämfört med förra säsongen. Tight och klart godkänd start på säsongen av Southampton men visst går det mycket tydliga tipset ändå till ett United i medgång.

6. Stoke – Chelsea 2

0-0 i derbyt mot Arsenal var en missräkning för Chelsea, som måste upp ytterligare om man ska orka hänga med Manchester-duon den här säsongen. Stoke har slagit Arsenal och kryssat mot United här hemma – det måste respekteras och kryssgarderingen är inte fel.

7. Swansea – Watford 1

Swansea försvarade sig tappert mot ett ovanligt trubbigt Tottenham senast. Helt annan typ av matchbild att vänta nu, enligt spelbolag på nätet. Första förlusten för Watford senast och det med besked, tennissiffror hemma mot City. Jätteviktigt för Swansea att hitta trepoängaren och knapp etta tippas.

8. Derby – Birmingham 1

Helt bedrövlig start av Birmingham, som nu gjort sig av med gamle Redknapp – knappast ett dåligt beslut. Det bör kunna bli bättring men knappast någon utdelning här. Derby är förvisso ojämnt men toppnivån är hög och efter bottennappet senast räknar vi med att bra Derby denna gång.

9. Fulham – Middlesbrough 2

Fulham var mycket underhållande förra säsongen men har inte alls sprudlat på samma sätt under hösten. Blir svårt att dominera även här. ”Boro” plockar poäng på ganska bra sätt och är svårforcerat. Tippas!

10. Leeds – Ipswich 1

Riktig kanonstart av Leeds – men förra helgens förlust mot Millwall kom efter ett bottennapp. Studsade dock snabbt upp med cupskräll och måste nu ses med mycket bra chans mot ett Ipswich som kommer att falla tillbaka i tabellen, det är vi övertygade om.

11. Norwich – Bristol City X

Norwich var en besvikelse förra säsongen och har inte rosat marknaden nu heller, även om det tickat in en del poäng på sistone. Bristol City tillhör seriens positiva överraskningar hittills. Har bara torskat en match och förtjänar respekt. Står upp!

12. Preston – Millwall 1

Kanonstart av Preston och framförallt imponerar defensiven, bara tre insläppta på åtta omgångar är ju väldigt starka papper. Millwall slog Leeds på ett snyggt sätt senast men är segerlöst i bortaspelet. 1X.

13. Sunderland – Cardiff X

Bortapoängen mot Hull var godkänd men visst är Sunderland ett problemlag, sex raka utan seger nu. Cardiff började riktigt bra. Har svalnat något men samtidigt haft ett tufft schema i Premier League. Minst en poäng för bortalaget?!