Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Tips 27 Januari

Veckans Stryktipset Tips Lördag

Dags för veckans Stryktipset tips som avser vecka 4. På lördag den 27 januari är det FA-cupen och England som dominerar spelkupongen. Vi på Ettkrysstvå tycker överlag att favoriterna ser stabila ut. Bra lägen för exempelvis Millwall, MK Dons och Swansea! Nedan hittar du våra rekar och speltips för hur du tippar veckans bästa fotbollskupong. Lycka till. Här kommer lördagens bästa expertförslag i Sverige!

 1. Liverpool – West Bromwich 1

Två lag som har viktiga lägen i Premier League och frågan är hur cupglöden blir här. Liverpool lär i vilket fall som helst vara retat efter slarvförlusten mot Swansea och visst är det bra chans mot WBA, trots uppryckning av dessa.

 1. Huddersfield – Birmingham 1

Kostsamma Premier League-förluster för Huddersfield på sistone och fokus bör läggas på bottenstriden där. Liknande läge för Birmingham i botten av The Championship. Formen har dock varit stigande och vi garderar Hudds-ettan ganska snabbt.

 1. Hull – Nottingham 2

Bedrövlig ligaform hos Hull. Kanske kan denna cupmatch vara ett småskönt avbrott. Nottingham skrällde läckert mot Wolves förra helgen och vann när man här i höstas – tvåan tippas!

 1. Middlesbrough – Brighton 1

Stigande form hos ”Boro” och här tycker vi om segerchansen. Brighton börjar nu nämligen hamna riktigt pyrt till i Premier League och kan knappast kosta på sig hundraprocentig cupinställning. Bra etta!

 1. Millwall – Rochdale 1

Millwall kommer från häftig vändning mot Leeds och mår bra för dagen. Är starkt här hemma och ses nu med toppchans att avancera mot ett Rochdale som visar direkt krisartad form i botten av League One. Spik!

 1. Sheffield U – Preston 1

Två ganska jämna lag. Sheffield United är på tydlig uppgång igen efter en djup svacka. Får tipset på hemmaplan men Preston är svårt att bryta ner. 1X.

 1. Southampton – Watford 1

2-2 när lagen nyligen möttes i Premier League. Där har Southampton inte vunnit på väldigt länge men formen börjar ändå lossna, stark pinne mot Southampton senast. Watford har gått tungt en längre tid och får vika sig här.

 1. Wigan – West Ham X

Wigan går starkt i League One och slog ut Premier League-laget Bournemouth i förra rundan – kan absolut bjuda upp till kamp här. West Ham har ju dock hittat harmonin och kommer man hit med full glöd är gästerna givetvis det starkare laget.

 1. MK Dons – Coventry 1

MK Dons är ett problemlag i League One där man inte alls levt upp till förväntningarna – men bra kapacitet finns och cupen kan vara ett fint tillfälle att visa det. Coventry gör det bra i League Two men får svårt att freda sig här.

 1. Notts County – Swansea 2

Äntligen postitivt kring Swansea. Starkt att slå ut Wolves i förra rundan och sedan skrällde man ju tjusigt mot Liverpool! Det gav energi. Notts County är ett topplag i League Two men formkurvan är sval – har knappast skicket för att slå Premier League-motstånd nu.

 1. Brentford – Norwich 1

De tre avslutande avslutande matcherna på kupongen avser Championship speltips, där Brentford vunnit det mesta på sistone och fått fin kontakt med kvalstriden. Har bara en hemmaförlust och tippas tydligt här, trots att även Norwich fått bättre ordning på slutet.

 1. Bristol City – Queens PR 1

Bristol City föll med flaggan i topp mot Manchester City i veckan. Nu är det äventyret slut och man behöver genast få stopp på blödningen i ligaspelet. QPR svagt senast men överlag bra form på sistone. Bristol ser inte ut som någon trygg favorit i dagsläget.

 1. Ipswich – Wolverhampton 2

Fantastisk säsong av Wolves men på slutet har man ändå visat sig mänskligt och senast blev det ju överraskande förlust hemma. Har nu fått vila i veckan vilket var välbehövligt – bra chans att studsa upp mot ett Ipswich som vi inte håller särskilt högt.