Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset tips

Stryktipset tips för att vinna på alla rätt

Att få 13 rätt på Stryktipset är något som fotbollsfanatiker runt hela Sverige har försökt med i över 80 år. Att få in alla rätt kräver både en hel del skicklighet och tur. Du behöver Stryktipset tips och strategi för att lyckas få 10, 11, 12 eller 13 rätt på Stryktipset och vinna pengar.

I generationer har spelare över hela Sverige försökt ta fram strategier för att öka sina chanser att pricka in alla matcher och kamma hem storvinsten. Det finns en massa experter som alla påstår sig veta tillräckligt nog för att bli miljonärer på att tippa Stryktipset. Få lyckas dock när det verkligen gäller. För vem vill dela med sig av fungerande tips och tricks för att bli rik, speciellt när utdelningen påverkas av antal personer som har tippat 10 eller fler matcher rätt.

Vår övergripande rekommendation för dig som gillar Svenska Spel och deras Stryktipset är att välja strategin du trivs bäst med. Nedan går vi igenom några vanliga Stryktips strategier som kan hjälpa dig att få 13 rätt! Visst fungerar de flesta även för spel på Ettkrysstvå och andra alternativ till Stryktipset som du hittar på bettingsidor på nätet 2018.

Expert på Premier League

Oavsett vilken strategi du väljer, rekommenderar vi dig att bli expert på Premier League speltips och andra ligor som finns med på Stryktipset-kuponger:

  1. Följ tabellställningen och klubbform;
  2. Läs nyheter på oberoende sajter som http://pl-guide.com/;
  3. Spela gärna Fantasy Premier League – managerspelet som lär dig att ha stenkoll på Premier League;
  4. Tippa matcher online – satsa riktiga pengar på singel- och multipelbets på oddssajter på nätet så att du får en bättre känsla över vinstsannolikheter och odds
Fantasy Premier League för att bli bättre på Stryktipset

Spela Fantasy Premier League för att bli bättre på Stryktipset. FPL är enormt populärt i Sverige. Med över 50 000 registrerade svenska lag är det ett klart nummer ett bland alla Premier League-managerspel. Du hittar en del bra information om Fantasy Premier League på svenska på www.fantasypremierleague.nu. Själva spelet finns i ca tio olika språk, men inte på svenska. För oss från Sverige är det deras engelska språkversion som gäller.

Följer du dessa råd, kommer du att få det betydligt enklare att tippa Stryktipset utan hjälp från expert eller någon annan källa. Det finns en massa statistik, data och andra verktyg att lära sig för att kunna göra en bra analys och förutspå kommande matchresultat på egen hand, om du är påläst och uppdaterad om allt det senaste som händer i ligorna som omfattas av Stryktipset.

Bästa Stryktipset strategi

Redan när Stryktipset drog igång år 1934 började en intensiv jakt på att hitta det perfekta systemet. Ett system som skulle generera storvinster och vara osårbart. Idag har man dock kommit fram till att det inte finns någon ultimat bästa Stryktipset strategi. Detta bekräftades till och med av en student på Stockholms Universitet som år 2012 gjorde en hel kandidatuppsats med namnet ”Jakten på den ultimata Stryktipsstrategin”.

Dock, med detta sagt, så finns det taktiker som absolut kan öka dina vinstchanser. Nedan har vi listat några av de vanligaste. Medan Stryktipsets systemspel känns för invecklat för många spelare så är bolagsspel relativt vanligt. Om du trots detta skulle vilja prova på ett systemspel så rekommenderar vi att börja med någon eller några enkla garderingar. Om du sedan upptäcker att du gillar speltypen så kan du börja titta närmare på de mer avancerade R- och U-systemen.

Det viktigaste att komma ihåg, oavsett vilket system du använder, så är det kunskap om förutsättningarna inför matcherna som kommer ge dig mest fördel! Se alltid till att skaffa dig så mycket info som möjligt om lagen och inför matcherna för att kunna lägga de smartaste spelen!

Systemspel Stryktips

Systemspel Stryktips är ett sätt för dig som spelare att omfördela insatserna på din kupong och på så sätt öka dina vinstchanser. Nedan förklarar vi mer ingående hur stryktipsets systemspel fungerar.

M-System

Ett M-System är ett systemspel Stryktips där du gör garderingar. Istället för att bara tippa exempelvis ”1” på en match, så kan du tippa ”1X” om du tror att matchen kommer att sluta med vinst till hemmalaget eller oavgjort. Detta kallas för att ”halvgardera”. Om du är riktigt osäker på en match så går det dessutom att helgardera. I detta fall så sätter du 1X2, vilket betyder att matchen garanterat kommer att gå in. Kom dock ihåg att detta kostar mer än om du bara skulle tippat på ett utfall.

Låt oss ta ett exempel: Du tror att en match kommer att sluta antingen med vinst till hemmalaget eller oavgjort. Du gör därför en 1X-halvgardering. I resten av matcherna spelar du endast på ett utfall. Denna kupong kommer att kosta dubbelt så mycket som en vanliga rad eftersom du nu har två stycken kuponger (en med 1 på den garderade matchen och en med X). Om du istället skulle göra en helgardering så skulle raden kostat 3 gånger så mycket eftersom du nu har tre olika kuponger (1, X eller 2 på den helgarderade matchen).

Reducerade system (R-system)

R System Tippa stryktips

Ett reducerat system är egentligen en billigare version av ett M-system. Insatserna är lägre, men så även vinstchanserna. Ett M-system med exempelvis 5 helgarderingar kostar 243 kr (3 x 3 x 3 x 3 x 3). På detta spel har du sammanlagt 243 olika rader. Om du lägger detta spel så vet du med dig att du minst kommer att ha rätt på fem matcher. Det krävs alltså nu endast 7 rätt till för att du skall få 13 rätt.

Om du nu väljer att spela ett reducerat system med 18 rader så väljs 18 rader slumpmässigt ut av dessa 243. Detta innebär att raden endast kostar 18 kr, men att vinstchanserna blir betydligt lägre.

Reducerat system med utgångsrad (U-system)

U System Stryktips

Ett U-system är egentligen en variant av ett reducerat system. Skillnaden här är dock att du får möjligheten att själv bestämma vilka utfall som du vill ha på de garderade matcherna. Detta innebär att du har mer möjlighet att påverka spelet än ett vanligt R-system. Du hittar mer information om produkten och reglerna i vår artikel med Stryktipset introduktion.

Bolagsspel

Bolagsspel är en möjlighet att spela tillsammans med andra spelare på Stryktipset för att öka vinstchanserna. Ju fler spelare som är med, desto större blir givetvis variationen i spelet och desto fler vinstchanser. Däremot så betyder fler spelare även att kakan måste delas upp i fler bitar om en vinst skulle kammas hem.

Förutom att spela med vänner och bekanta går det att spela på Stryktipset bolagsspel med personer som man inte ens känner, antingen via internet eller Svenska Spels ombud. Dessutom kan du via Svenska Spel bjuda in personer att spela bolagsspel tillsammans via e-post.