Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Speltips Vecka 43

Stryktips vecka 43

Flera av Premier Leagues giganter är i farten på lördagens Stryktips – farligast lever det mycket ojämna Liverpool. Starka bud i övrigt! Vecka 43 kan bli riktigt spännande. Här kommer våra speltips. Vi hoppas vi får 13 rätt denna gång. En annan kupong som är av intresse för er som jagar stora pengar idag är Måltipset, där en jackpott väntar. Nedan hittar du förslag från vår expert på engelsk fotboll som gäller denna lördag. Dessutom publicerar vi även flera andra artiklar med dagens tips inför spelstopp. Missa inte dem.

Bournemouth – Chelsea 2

Formen pekar i rätt riktning för Bournemouth men Chelsea får ändå ett tydligt tips. Imponerade inte mot Watford förra helgen men den sena vändningen var stark. Får inte tappa mer mark än vad man redan gjort – löser detta!

Arsenal – Swansea 1

Precis som Chelsea är Arsenal redan pressat att leverera för att inte halka ”tråkigt” långt efter. Insatsen borta mot Everton senast var höstens kanske hittills vassaste av laget. Swansea har sin styrka i defensiven men mot ett högkapabelt Arsenal med positiv trend får Swansea ge sig.

Crystal Palace – West Ham 1

Crystal Palace kunde inte följa upp Chelsea-skrällen, förlorade surt mot Newcastle efter ett sent avgörande. Viktigt värre att nu leverera i derbyt mot ett West Ham som också haft det tufft. Cupskräll i veckan, dock mot ett Tottenham som ställde upp B-betonat. Knapp etta som tipsförslag.

Liverpool – Huddersfield 1

Liverpool kördes över av Tottenham förra helgen och avståndet uppåt börjar bli väldigt bekymmersamt. Champions League-match väntar till veckan. ”Hudds” bröt den negativa trenden senast, med besked: skräll mot Man United. Inte givet att lita på det ojämna Liverpool…

Watford – Stoke 1

Watford fortsätter att övertyga! Förlust senast – men man vara bara minuter från poäng borta mot Chelsea och gjorde en jättebra insats. Slog Arsenal i förra hemmamatchen och måste ses med mycket bra chans hemma mot ett ovanligt bräckligt Stoke.

West Bromwich – Manchester City 2

Att Manchester City gjort ett ryck i toppen är logiskt: laget har visat grym toppnivå och dessutom varit stabilt. Ser helt enkelt väldigt, väldigt svårstoppade ut. West Brom borta är alltid en uppgift att respektera – men visst löser City även detta!

Queens PR – Wolverhampton 2

Sju raka utan seger för QPR och ingen vidare form. 1-1 mot jumbon Bolton senast – nu väntar istället serieledarna. Wolves fortsätter att se bra ut och offensiven levererar bra för dagen. Tippas tydligt!

Reading – Middlesbrough X

Det topptippade ”Boro” ser mer och mer ut som en besvikelse. Reading har fallit tillbaka mycket jämfört med förra säsongen men respekteras ändå på hemmaplan. Jämn och målsnål match att vänta.

Burton – Ipswich 1

Att Burton bottenstrider är inte oväntat och det har varit problem såväl framåt som bakåt. Här börjar vi ändå med ”chansettan” – gästas av ett Ipswich som föga oväntat fallit tillbaka rätt rejält efter en överraskande bra start.

Cardiff – Millwall 1

Stark bortaseger för Cardiff senast – och här hemma i Wales är man obesegrat. Intrycket är att Cardiff är i toppen för att stanna. Millwall är segerlöst i bortaspelet, som blott givit två mål framåt. Mycket bra chans för Cardiff.

Norwich – Derby 1

Även om offensiven fortfarande bör ha mer att ge är trenden nu ändå klart positiv för det kapabla Norwich. Det gäller dock även Derby, som också besitter hög kapacitet och är svårslaget för dagen. Matchen kryssgarderas, åtminstone.

Preston – Brentford  2

Prestons inledningsvis så starka defensiv har börjat brista och det kan bli väldigt tufft att bita sig fast i de övre regionerna. Brentford ska vara på väg åt andra hållet i tabellen och besitter hög kapacitet. Intressant tvåa!

Sunderland – Bristol City 1

Fortsatt väldigt jobbigt för Sunderland som står kvar på blott en seger. Ändå viss bättring på slutet och segerbegäret lär vara mycket stort. Bristol City har överraskat i motsatt riktning men gick på pumpen senast och kan få problem att freda sig här. 1X räcker som speltips här.