Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Förslag 6 Oktober

Den här omgången gäller det att ha tungan rätt i mun. Detta Stryktipsförslag 6 oktober är det en bit över 12 miljoner kronor extra i potten. Man United öppnar spelet med en match mot krisande Newcastle.

Manchester United – Newcastle 1

Blir det förlust här för Manchester United är det högst troligt att Jose Mourinho får lämna klubben. Storlaget har inte vunnit en hemmamatch sedan premiären i ligan. United var andefattiga mot Valencia nu i veckan. Newcastle har inte vunnit på sju omgångar. Ettan känns bäst trots allt.

Burnley – Huddersfield 1

Burnley vann senast mot Cardiff där de tjänade tre viktiga poäng. Inte en självklar seger. Huddersfield har inga segrar än, mest på grund utav ett svagt anfall. Har en del spelare borta. Hemmafördel och vi tippar etta.

Crystal Palace – Wolverhampton 2

Wolves har imponerat stort inledningsvis. Nykomlingen känns som en bra utgångstvåa mot Crystal Palace, som haft det kämpigt hittills. Målskyttet har inte fungerat. Motsatt för Wolverhampton, som gjort mål i alla utom en match.

Leicester – Everton 1

Leicester spelar över förväntan och deras målglada lag ingjuter förtroende. De har gjort mål i alla sina matcher hittills och de senaste fler än ett. Everton har varit intetsägande hittills och stod för en tveksam prestation i cupen nyligen. Vi börjar med etta.

Tottenham – Cardiff 1

Även om Tottenham inte haft det enkelt inledningsvis har de ändå nätat i alla sina matcher hittills. Har den bortfall i truppen, bland annat Eriksen, Dembele och Alli är borta. Spelar nog mindre roll när tabelljumbon Cardiff står för motståndet. De har fyra förluster och väntar här sin femte. Etta.

Watford – Bournemouth 2

Watford ger och tar. Hemma är de ofta svårslagna och de visar fin kämpaglöd. Bournemouth har ingen enkel uppgift, även om vi ser de som favoriter. Visserligen spelar dagens bortalag oftast bättre hemma. Vi utgår från tvåan.

Middlesbrough – Nottingham 1

”Boro” spelar riktigt bra. En förlust på tio matcher är klart positiva resultat. Spelade bra mot Ipswich trots allt. Har ett bra lag med hög potential. Nottingham skall inte räknas bort. De är formstarka men saknar viktiga Goncalves här. Vi underskattar inte Middlesbrough och börjar där.

Millwall – Aston Villa 2

Millwall är starka på the Den. Det är det enda som talar för det annars mycket formsvaga laget. Aston Villa har ny tränare och en positiv insats mot Preston i ryggen, där de gjorde tre mål framåt. Millwall är för svaga för att slösa streck på. Tvåa.

Norwich – Stoke X

Det har sett bättre ut för Norwich det senaste. Nu möter de iskalla Stoke som får ses som klara underdogs. Stoke är sällan bortgjorda helt och har nätat i de senaste matcherna. Vi utgår från etta. Krysset är inte otänkbart.

Swansea – Ipswich 1

Swansea gör det bra. Tre nollor på raken visar vart styrkan i laget finns. Mot Wigan spelade de bra anfallsfotboll. Ipswich har det tufft och kommer från två tuffa matcher där de bland annat släppte en tvåmålsledning. Vi tror på etta.

West Bromwich – Reading 1

Bromwich är kanske allra bäst i ligan just nu. Hemmafördel och där spelar de ofta bra, Fyra segrar i rad och här kommer nog den femte hemmasegern i listan. Reading spelar bra på resande fot, men här blir nog motståndet för svårt.

Bolton – Blackburn X

En jämn match. Bolton spelade inte bra mot Stoke. Dessförinnan vann de överraskande mot Derby. Blackburn kryssar ofta men har haft svårt att bärga trepoängare. Har ändå övertygat mot kvalitativt motstånd. Vi öppnar med kryss.

IFK Göteborg – Trelleborg 1

Det här är en viktig match för bägge lagen. IFK Göteborg har krisläge med sex raka matcher utan vinst. För Trelleborg är läget ännu kärvare. Skall de inte bli avhängda i botten krävs tre poäng här. De ser dock riktigt svaga ut och har bland annat släppt in åtta mål de tre senaste matcherna. Hygglig spiketta.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!