Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Stryktipset Vecka 42

Speltips på Stryktipset v. 42 Oktober

Stryktipset vecka 42 inleds ”enkelt” med segrar för Manchester-duon – men sedan blir det tuffare! Crystal Palace, Leicester och Hull streckas snabbt på Premier League matcher på tipskupongens förslag. Vi har även äntligen registrerat ett konto hos ett av Sveriges största betting bolag Unibet och fått en bonus. Där spelar vi just på denna trippelkupong med Palace och två City lag denna lördag.

Huddersfield – Manchester U 2

Det kanske inte slår några gnistor om Manchester Uniteds fotboll just nu – men laget är oerhört svårforcerat och levererar resultat. Efter den lovande starten är det nu riktigt jobbigt för ”Hudds”. Långsökt att trendbrottet ska komma här.

Manchester C – Burnley 1

Manchester City hyllas unisont just nu och det är lätt att stämma in i hyllningskören: laget vinner och man gör det i strålande stil! Burnleys stabilitet imponerar och man har gjort det bra i andra jättesvåra bortamatcher – men detta blir helt enkelt för svårt.

Newcastle – Crystal Palace 2

Efter sju raka förluster – och sju raka utan mål framåt – drog Crystal Palace till med ett snyggt trendbrott senast: 2-1 mot Chelsea. Vi utesluter inte att räven Roy Hodgson kan få ganska bra fart på laget. Helt okej av Newcastle på sistone men här kan laget leva farligt. Skrälltvåan först!

Stoke – Bournemouth 1

90 jobbiga minuter för Stoke senast men då handlade det om Manchester City borta. Annan typ av uppgift här och bra chans till viktig trepoängare. Bournemouth har saknat spets hittills och kan få svårt att hitta lyftet. Sund etta.

Swansea – Leicester 2

Bara 1-1 hemma mot West Bromwich och efter det sparkades tränaren Shakespeare. Frågan är om det får fart på Leicester, som haft ett svårt schema hittills. Nyckelseger för Swansea senast men det kan vara ett farligt läge att möta Leicester nu. Rolig tvåa. Planerar du hämta spelbonusar på bettingbolag idag, är det här verkligen en match att ta hänsyn till.

Aston Villa – Fulham 1

Aston Villa behövde inte skämmas över förlusten mot Wolverhampton senast och överlag har ju laget växlat upp rätt rejält. Liknande trend för Fulham, som efter en seg start nu är på klar uppgång. Alltid svårt att räkna bort Fulham helt – snabb kryssgardering, minst.

Barnsley – Hull 2

Att Hull ligger på den undre halvan är en flopp – men de senaste insatserna har ändå pekat i rätt riktning. Bra period även för Barnsley på sistone men i grund och botten är man det tydligt svagare laget här. Hull inleder klättringen?!

Bolton – Queens PR 1

Vi började tvivla men jo, Bolton kan vinna matcher. 2-1 hemma mot Sheffield Wednesday senast var hur skönt som helst – och vi utesluter inte att laget direkt följer upp den framgången. Gästas av ett QPR som efter en bra start kommit av sig, inte helt oväntat. Ettan först – men snabb gardering.

Bristol City – Leeds 1

Märklig utveckling för Leeds. Laget började ju strålande men har nu kommit av sig riktigt rejält och förlorat fyra av fem. Behöver slå tillbaka men lördagens uppgift är jättesvår. Bristol City gör det strålande bra och är obesegrat här hemma – även efter denna match!

Derby – Sheffield W 1

Två lag som har toppambitioner men som inte får det att flyga och bara ligger i mitten av tabellen. Inget av lagen har sett särskilt spetsigt ut. Derby vann i alla fall viktigt senast och gynnas av hemmaplan. 1X ska räcka.

Middlesbrough – Cardiff 1

Intressant match! ”Boro” gällde som seriefavorit hos många men har halkat efter – istället toppstrider Cardiff, som verkligen gjort det bra. Förlusten i Birmingham senast var dock ett bakslag. Dags för hemmalaget att visa klassen?! Vi tror på att det kan vara en bra idé att lägga till Middlesbrough på din spelkupong, när du satsar pengar på spelbolag online. Det kan verkligen löna sig.

Sheffield U – Reading 1

Sheffield United gör det strålande som nykomling och toppstrider, mycket tack vare hemmaspelet: har vunnit fem av sex här. Reading skrällde mot ett formlöst Leeds senast men har ju fallit tillbaka rejält jämfört med förra säsongen. Sund etta.

AFC Eskilstuna – Elfsborg 1

Fortfarande lever ett litet, litet hopp för AFC Eskilstuna. Här räknas förstås bara tre poäng. Elfsborg vann lite turligt mot Sundsvall senast men har överlag gjort en väldigt svag höst. Frågan är om laget hittar rätt inställning här? Förutsättningarna gör att ”etta tvåa” passar väldigt bra här.