Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Spelförslag Vecka 48 Stryktipset

Crystal Palace Hemmastadion Selhurst Park

Vecka 48 är det hela tretton miljoner som väntar på en lycklig vinnare på Stryktipset. En miljon för varje rätt tippat spel. Vårt spelförslag från expert följer nedan. Enligt oss på Ettkrysstvå så är Liverpool och Everton är sunda Premier League-vinnare på veckans Stryktipset-kupong. Längst ner spikas ett lättat Sunderland! Läs tipsförslag och få en kort analys som förhoppningsvis hjälper dig på vägen att bli miljonär på Stryktipset! Åtta fotbollsmatcher finns också med bland Topptipset Tips, precis som de brukar göra på lördagar.

 1. Arsenal – Manchester U 1

Grym kvällsmatch! Arsenal stack ifrån till stora siffror i veckan och det gjorde säkerligen gott för självförtroendet. Formen är på gång och här lever Man United farligt. Levde småfarligt i veckan och vi kan inte sätta full form. Utgångstipset till ”Gunners”!

 1. Brighton – Liverpool 2

Nya mål av Salah i veckan och visst ser Liverpool ganska formstarkt ut. Har ju dock en lucka att täppa till och har inte råd att bränna i matcher som denna. Brighton står fortsatt upp bra och spelar målsnåla matcher mest hela tiden – men här kan man knappast freda sig.

 1. Everton – Huddersfield 1

Oj så skönt för Everton! 4-0 mot West Ham i veckan och hattrick av Rooney. Fortfarande har laget givetvis massor att bevisa men här säger vi bra chans att spinna vidare mot ett Huddersfield som sprack i veckan och som börjar dras in i bottenstriden.

 1. Leicester – Burnley 1

Leicester kan än! Höll tappert undan mot Tottenham i veckan och är nu uppe på den övre halvan, stark uppryckning efter den tuffa starten. Burnleys succé fortsätter och numera levererar man ju även på bortaplan – utgångstipset ändå till Leicester. 1X är speltips för denna Stryktips match.

 1. Stoke – Swansea 1

Kämpigt möte. Stoke är numera ordentligt darrigt bakåt – men här ställs man å andra sidan mot ett Swansea som bara gjort sju mål och långa stunder känns helt ofarligt. Utgångstipset till Stoke men till hög procent känns det inte särskilt kul att spika det opålitliga laget.

 1. Watford – Tottenham 2

Lördagens Premier League tips fortsätter nu med Watford mot Tottenham. Använd dina betting bonusar rätt och tippa på dagens spik Spurs! Nu börjar det brännas för Tottenham. Hyllades för en tid sedan stort men har sedan fallit tillbaka rätt rejält och är plötsligt bara sjua i tabellen. Watford är åtta och gör vassa insatser mest hela tiden. Utmanade Man United i veckan och visst kan man vålla problem även för dagens ”Spurs”. Tvåan garderas kvickt.

 1. West Brom – Crystal Palace 2

Viktigt bottenmöte där vi börjar med den småfräcka bortasegern. West Brom tappade tungt 2-0 i veckan och är ett lag utan självförtroende. För Crystal Palace börjar det dock se bättre ut, poäng i tre raka. På pappret håller vi Palace högre och här får laget tipset.

 1. Brentford – Fulham 1

Detta är två av seriens mest sevärda lag i ljusa stunder – men båda lagen har haft svårt att visa stabilitet. Brentford kommer närmast från ett extremt surt tapp mot QPR, där 2-0 blev 2-2 på stopptid. Fulham har löst två raka segrar men får se upp mot retat motstånd. ”Etta-tvåa” ser bra ut.

 1. Ipswich – Nottingham 1

Starkt av Ipswich att hålla undan till skräll borta mot Derby i veckan och laget gör det riktigt bra, har inte tappat lika mycket som väntat. Nottingham fortsätter att blanda och ge: nio segrar, tio förluster och inte ett enda kryss hittills! Hemmafavören ger Ipswich utgångstipset.

 1. Millwall – Sheffield U X

Nykomlingsmöte där Sheffield United ju hittills gjort det solklart bäst. Nu är dock Sheffield-trenden något negativ och kanske har man lekt färdigt i den absoluta toppen..? Millwall tar sina poäng hemma på The Den och mycket talar för en stenhård historia.

 1. Preston – Queens PR 1

Efter en svacka börjar Preston se bättre ut igen. Det gäller inte bara våra egna spelförslag, utan även Championship speltips som du hittar i andra källor. Frustrerande period här hemma men den här uppgiften ser bra ut. QPR kom tillbaka på stopptid senast men visst var det ganska turligt – och överlag har trenden varit tydligt negativ. Preston-ettan ser sund ut.

 1. Sheffield W – Hull 1

Två besvikelser. Nu har Sheffield W i alla fall sex raka utan förluster men man kryssar mycket. Hull har det blytungt och en snabb comeback till Premier League är ju bara att glömma. Saknar självförtroende och kan gå på pumpen igen.

 1. Sunderland – Reading 1

Sist ut på lördagens Stryktipsförlag är matchen mellan Sunderland och Reading. Båda klubbar är vi i Sverige vana vid att se i Premier League. Nu spelar båda i Division 2 i England. Kors i taket: Sunderland kan fortfarande vinna fotbollsmatcher! 2-0 borta mot Burton senast satt extremt skönt och nu kan storklubben andas något lättare. Reading visar hygglig form men känslan är att man nu gästar Sunderland vid fel läge. Etta!