Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset Spelförslag 25 November

Stryktips spelförslag bild vecka 47

Dags för Premier League och Stryktipset igen nu på lördag den 25 november. Veckan 47 och Spelomgång 13. Det blev rätt lätt på Stryktipset förra helgen – därmed är det inte mindre än hela fjorton miljoner i jackpott på Stryktipset denna gång! Trygga spikar enligt oss på Ettkrysstvå heter: Manchester United, Tottenham Spurs och Wolverhampton.

Speltips match för match

 1. Liverpool – Chelsea 1

Skön kvällsmatch! Liverpool kan gå upp jämsides med Chelsea i PL-tabellen och trots veckans tapp i Sevilla gillar vi Liverpool-formen. Även Chelsea är på uppgång men man trivs inte mot detta motstånd, fem raka Premier League-möten utan blå seger. 1X.

 1. Crystal Palace – Stoke 1

Surt för Crystal Palace senast, förtjänade seger mot Everton. Kan jumbon göra en liknande prestation här ska det vara bra chans till viktig seger. Stoke har spelat upp sig en del men defensiven är fortsatt darrig. Bra Palace-feeling!

 1. Manchester U – Brighton 1

Sur förlust mot schweiziska Basel i veckan men Manchester United behövde ju inte direkt gråta, gruppsegern är klar. Har full pott och 19-1 i målskillnad på Old Trafford och även om vi har ett gott öga till Brighton är det förstås lätt att lämna ”klartecken” här.

 1. Newcastle – Watford 2

Tre raka förluster för ett ganska trubbigt Newcastle och det kan snart börja brännas i bottenstriden. Watford studsade upp med smidig seger mot West Ham senast och har långa stunder imponerat stort. Är betydligt giftigare framåt än Newcastle. Trevlig tvåa!

 1. Swansea – Bournemouth 2

Nu är det tungt för Swansea som förlorat flera nyckelmatcher på sistone. Tvärtom för Bournemouth, som vunnit två raka och kan vara på väg bort från bottenträsket. Lätt att börja med ”formtvåan”.

 1. Tottenham – West Brom 1

Gruppsegern i Champions League säkrades starkt i veckan men förra helgens derbyinsats mot Arsenal var en besvikelse för Tottenham. Jätteviktigt att slå tillbaka direkt här. West Brom lade sig platt mot Chelsea och det är liknande svårighetsgrad här. Stark etta, förstås.

 1. Aston Villa – Ipswich 1

Aston Villa fortsätter att klättra, är nu fyra i tabellen och som vi sagt tidigare: laget ska vara med i den absoluta toppen. Ipswich tappade surt mot Sheffield Wednesday i veckan. Biter ifrån ganska bra men här är man det tydligt svagare laget. Sund etta.

 1. Fulham – Millwall 1

Häftig 5-4-seger för Fulham i veckan – offensiven har inte alls varit lika vass som ifjol men kanske lossnar det nu. Millwall väntar fortfarande på första bortasegern och får vänta ytterligare. Alla matcher fram till denna match nummer åtta går även att hitta på dagens Topptips kupong.

 1. Hull – Bristol City X

Nej, det lossnar inte för Hull. Har varit nära segrar på sistone men fått nöja sig med kryss. Kan bli svårt att vinna även här när den mycket positiva överraskningen Bristol City gästar. Jämn match på gång och vi börjar med delad pott.

 1. Middlesbrough – Derby 1

Sexan mot sjuan och definitivt två lag med kapacitet att toppstrida ända in på våren. Stabil hemmaseger för ”Boro” i veckan men farligare motstånd nu, Derby är svårslaget för dagen. Krysset kommer snabbt med.

 1. Norwich – Preston 2

Norwich var för en tid sedan på väg mot toppen – men har nu kört fast igen. Fem raka utan seger. Preston hade en svacka innan vilan men vann starkt borta mot Bristol City i veckan. Defensiven har långa stunder funkat bra – kan leda till full pott mot ett darrigt hemmalag.

 1. Reading – Sheffield Wednesday 2

Två lag som visat bättring, inte minst Sheffield Wednesday som har fem raka utan förlust och inte har något större avstånd upp till kvalstrecket. Lurig bortamatch men det bättre laget får utgångstipset.

 1. Wolverhampton – Bolton 1

Hatten av för Bolton, som tagit sig samman och nu tagit poäng i sju raka. Hade lite otur som tappade segern i veckan. Nu lever dock sviten väldigt farligt: Wolves går från klarhet till klarhet och snuddar man vid nivån från veckans insats mot Leeds (4-1) ska detta gå smidigt.