Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset: Experttips Vecka 2

Stryktipset Expert tips Januari 13

Dags för årets andra Stryktipset. Denna lördag ligger 13 miljoner kronor i potten. Du kan alltså få en mille för varje rätt tippat resultat på din spelkupong idag, den 13 januari. Premier League är tillbaka efter uppehållet igen. Silly Season är i full gång och de flesta fokuserar på transfers. Spelkupongen ser hemmabetonat ut. Här kommer våra experttips som gäller Stryktipset för vecka 2. Vår proffs på fotbollsodds väljer tippa med Jokersystemet idag. Glöm inte att välja laget för Fantasy Premier League. Nu efter två veckors uppehåll kommer många att missa göra ändringar i sina.

1. Tottenham – Everton 1

Hotspurs har en tendens att åka på onödiga poängtapp. Senaste blev det 1-1 mot West Ham i Londonderby. När Harry Kane är i slag är ju laget mycket svårstoppat. Dominant insats att vänta här, mot ett Everton vars formkurva vänt åt fel håll igen. Vill du ha experttips från oss här, blir det en etta utan tvekan.

2. Chelsea – Leicester 1

Tätt på given för Chelsea i och med cupspelet. Formen är stabil men inte gnistrande. Ska dock definitivt räcka för att besegra ett Leicester som svalnat och som har för långt upp till de roliga placeringarna. Detta löser Chelsea. Vårt speltips i denna Stryktipsmatch är 1.

3. Crystal Palace – Burnley 1

Riktigt stark uppryckning av Palace, som ju tog poäng av självaste Man City i senaste hemmamatchen. Burnley har fått massor med beröm, med all rätt – men nu har man ändå tappat kontakten med storlagen. Lurig match men utgångstipset till Palace, om man får tro våra Stryktips experter.

4. Huddersfield – West Ham 2

Viktigt mellan två lag som inte har några större marginaler till botten. Vi gillar dock trenden för West Ham, som i grund och botten är för bra för bottenstrid. ”Hudds” är svårforcerat i sina bästa stunder men samtidigt uddlöst, saknar givna matchvinnare. Delad pott helt okej för båda lagen. Vi på Ettkrysstvå går emot logiken här och tippar bortavinst.

5. Newcastle – Swansea 1

Newcastle löste ett par viktiga segrar under storhelgerna och skaffade sig andrum. Värre då för Swansea – det är ärligt talat väldigt svårt att se laget kravla sig över strecket. Newcastle är sällan laget som ”bara vinner” men visst tippas ettan tydligt.

6. Watford – Southampton 1

Trötta trender för båda dessa lag. Satsar du på hemmaseger här, kan du få rätt bra ROI på betting. Watford började ju toppen men har verkligen kommit av sig, delvis beroende på skador. Får ändå ett ganska tydligt tips hemma mot ett Southampton som har nio raka utan seger och som på allvar har dragits in i bottenstriden.

7. West Brom – Brighton 1

Den hemska sviten är nu uppe i 20 raka utan seger för West Brom! Förra helgen blev det i alla fall seger i cupen och nu har man onekligen en bra uppgift. Brighton är trubbigt i bortaspelet och får svårt att stå emot ett frustande West Bromwich.

8. Barnsley – Wolverhampton 2

Oerhört imponerande av Wolves, som verkligen stormar mot Premier League – och vi ser ingen anledning att börja spekulera i tyngre tider. Helt okej av Barnsley kring storhelgerna men här väntar onekligen helt annan svårighetsgrad.

9. Birmingham – Derby 2

Det hårt pressade Birmingham tog jätteviktiga segrar kring årsskiftet och vann dessutom i cupen förra helgen. Mår absolut bättre nu – men här blir det ändå tufft. Derby har varit jättestabilt en längre tid och att laget tagit sig upp på Premier League-plats är inte ologiskt. Tippas igen i veckans Stryktipsförslag.

10. Bristol City – Norwich 2

Här chansar vi med tvåan. Bristol City brände mycket krut borta mot Manchester City i veckan och även om insatsen var bra så testas man onekligen hårt just nu, det tuffa matchandet börjar ta ut sin rätt. Bättring av Norwich som dessutom stod emot Chelsea i cupen förra helgen.

11. Ipswich – Leeds 2

Riktigt jobbig trend för Ipswich och vi tvivlar starkt på att laget kommer få kontakt med kvalstrecket igen. Leeds föll svagt i cupen förra helgen och någon toppform är det inte längre tal om. Tippas ändå här i match 11 på Stryktipset denna lördag. Kryssgardering rekommenderas för er som gillar betting strategi med låg risk.

12. Middlesbrough – Fulham 1

Två lag som börjat röra på sig och som absolut har kapacitet för att utmana om Premier League-platser. ”Boro” börjar se mer stabilt ut men får ändå verkligen se upp mot ett Fulham som har ligans just nu hetaste offensiv. Snabb gardering i denna engelska fotbollsmatch.

13. Millwall – Preston X

Båda lagen storvann i cupen förra helgen och stärkte självförtroendet. Millwall är alltid tuffa att brotta ner här på The Den. Preston är också ett svårforcerat lag. Kommer i första hand hit för att ta en pinne, vilket vi tror de kommer att lyckas med i sista Stryktipset match. Preston är inget starkt lag denna säsong och lär få det svårt idag, lördag.