Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Stryktipset 24 November

Den här gången sockras potten med 12,5 miljoner kronor extra. Engelsk fotboll står på tur vårt Expertförslag Stryktipset 24 November. Flera stora favoriter öppnar för kreativa spiklösningar att bygga ett system runt.

Match 1: Tottenham – Chelsea X

En toppmatch inleder kupongen. För Tottenham har stormatcher med hemmafördel inte resulterat i positiva resultat den här säsongen. Dembele saknas men eventuellt är både Trippier och Foyth tillbaka. Chelsea har fortfarande inte åkt på sin först förlust i PL och vi är tveksamma att den kommer här. Matchen bör garderas kraftigt men vi utgår från kryss.

Match 2: Brighton – Leicester 2

Förra matchen blev Stephens utvisad tidigt, trots det gjorde Brighton en fin match. Saknar kanske Balogun och Jahanbakhsh det här mötet. Leicester gör det hyfsat men har haft svårt att få med sig resultaten. Maguire bort här. Vi utgår från tvåa trots allt.

Match 3: Everton – Cardiff 1

Everton kommer från flera bra matcher det senaste. Täppte till fint mot Chelsea och pressade Brighton fint framåt. Är svårslagna hemma men har flera nyckelspelare som är osäkra, bland annat Sigurdsson och Gomes. Cardiff har problem defensivt och spelar ofta sämre på resande fot. Hygglig etta.

Match 4: Fulham – Southampton 1

Två formsvaga lag som är i desperat behov av poäng. Fulham har sex nederlag på rad och har inte vunnit på nio matcher. För Southampton ser läget likartat ut, de har ingen seger på åtta försök. Svårbedömt, vi utgår från etta för hemmaplan skull.

Match 5: Manchester United – Crystal Palace 1

Man United har en diger skadelista och Shaw är borta på grund utav avstängning. I derbyt mot City slarvade laget och Mourinho verkar inte skapat sig andrum den här säsongen- Palace har ingen vinst på sju matcher och det här måste storlaget ta hem, speciellt när man räknar in hemmafördel. Spik.

Match 6: Watford – Liverpool 2

Hemma skall Watford inte underskattas. Har en mer eller mindre komplett startelva. The Reds har inte förlorat på tolv matcher och på resande fot har de sex raka trepoängare. Liverpool med Salah i spetsen får tillbaka Henderson här och tvåan är det inget snack om. Skräll här rensar kupongen ordentligt.

Match 7: West Ham – Manchester City 2

Londonlaget West Ham har ofta svårt när de mest kvalitativa lagen i Premier League står för motståndet. City har fortfarande inte åkt på en förlust den här säsongen och kommer närmast från fyra fullpoängare på raken. Saknar spelar på grund utav landslaget men bör spela lite roll. Spikförslag.

Match 8: Hull – Nottingham X

Det var starkt av Hull att vända ett tvåmålsunderläge till kryss mot Birmingham senast. Nottingham är heta just nu vilket syns av deras fem matcher utan nollpoängare. Matchen bör bli jämn och krysset är inte en dålig utgångspunkt.

Match 9: Leeds – Bristol City 1

Den här säsongen har det varit ganska upp och ner för Leeds, som dock har en bra period i ryggen. Torskade mot WBA efter en ganska svag insats. Bristol är formsvaga och det är svårt att ge laget förtroende. Vi kör etta.

Match 10: Millwall – Bolton 1

Det är välkänt att Millwall svåra att slå hemma. Den här säsongen har de nätat samtliga gånger de fått besök, vilket säger en hel del. Bolton har sju matcher utan vinst formen verkar vara en bra bit borta. Chansspika ettan?

Match 11: Sheffield Wednesday – Derby X

Sheffield har läckt flest mål bakåt av alla lag i serien, en plats de delar med bottenlaget Preston. Har inte en enda vinst sedan början av oktober, vilket är anmärkningsvärt dåligt. Knep ändå poäng mot United derbyt nyligen, vilket ger mersmak. Derby hade ingen chans mot Aston Villa men saknade till sitt frösvar majoriteten av startelvan i den matchen. Öppen match, vi utgår från kryss.

Match 12: Stoke – Queens PR 2

Ytterligare en match som kan sluta hur som helst. Inget av lagen gör många mål normalt sett. Hetast just nu är ändå QPR som har bra resultat i ryggen. Senast var det Rangers som vann efter att avslutat matchen övertygande. Jämnt här. Vi börjar med tvåa.

Match 13: Swansea – Norwich 2

Hemma har Swansea imponerande statistik. De fyra sista matcherna har de exempelvis gjort två mål eller fler. Nu möter de Norwich som hittat ordentligt till formen. Har fem vinster i rad, den sista avgjorde de på stopptid. Tuff match att bedöma, vi ger fördel till gästerna.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!