Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Stryktipset 17 November

Det är en frisk blandning mellan landskamper i NL och seriematcher i League One detta expertförslag Stryktipset 17 november. Sverige står inför en tuff uppgift där det är tveksamt de lyckas knipa poäng, trots att laget behöver det desperat.

Match 1: Turkiet – Sverige 1

Det går inte bra för vårt blågula landslag just nu. Fem matcher utan vinst oroar. Senaste gången våra grabbar avslutade en bortamatch med tre poäng var matchen mot Vitryssland i VM-kvalet. Första matchen mot Turkiet blev det förlust, trots fördel av hemmaplan. Forsberg inte med här. Klarar vi krysset eventuellt? Utgår från etta.

Match 2: Italien – Portugal 1

För Italien är det här en måstematch. Skall det bli vidare spel är det bara tre poäng som räknas. Senast lagen möttes var det en alternativ startelva som ställde upp. För Portugal är Ronaldo inte med vilket betyder ett avsevärt sämre lag. Ettan känns bra här.

Match 3: Albanien – Skottland X

Om Skottland löser tre poäng här säkrar de gruppseger, men de saknar flera nyckelspelare, bland annat Griffiths, Naismith och Gordon, som är på skadelistan. Albanien håller långt från samma nivå men har hemmafördel, varför vi inte vill räkna bort de helt. Krysset är inte otänkbart.

Match 4: Azerbajdzjan – Färöarna 1

Två av seriens svagaste lag. Azerbajdzjan förde matchen mot Malta, men lyckades ändå bara säkra en poäng. När de här två lagen möttes första matchen gjorde dagens hemmalag en stark och imponerande insats. Det här blir en etta.

Match 5: Rumänien – Litauen 1

Det senaste har det gått sådär för Rumänien, som har en seger de senaste fyra matcherna. I den här gruppen har de fortfarande inte åkt på en förlust. Behöver tre poäng här. Mot Serbien hade de inte ett enda skott på mål. Litauen är synnerligen svaga och den här matchen behöver bara ett streck, på ettan.

Match 6: Malta – Kosovo 2

Malta har kanske Europas svagaste lag och saknar nu två viktiga försvarare. Mot Azerbajdzjan krigade de till sig en poäng. Kosovo är flera nummer för stora. Första matchen kontrollerade laget totalt. Tvåan väldigt trolig.

Match 7: Accrington Stanley – Barnsley 2

Första matchen som inte är en landskamp denna kupongen. Stanley spelar bra hemma oc har gjort det över förväntan den här säsongen, speciellt med tanke på att de blev uppflyttade i år. Barnsley blev tvingade till nedflyttning från The Championship. De bör vara ett topplag den här säsongen. Garderar, men börja med tvåa.

Match 8: Burton Albion – Coventry 2

Den här matchen har Burton två spelare borta på grund utav landslaget. Det bör betyda att Coventry har bra chans att lösa tre poäng. De spelar bra just nu och har exempelvis tre vinster på bortaplan i rad. Förlorade senast mot Cheltenham i cupen. Vi utgår från tvåa.

Match 9: Doncaster – AFC Wimbledon 1

Det ser inte bra ut för Doncaster om man granskar deras statistik den här säsongen. Förluster inkluderar dock topplag, vilket gör det mer förståeligt. Wimbledon har ligans kanske sämsta form med sju nollpoängare i rad. Ny tränare nu men frågan är om det spelar så stor roll. Stark etta.

Match 10: Luton – Plymouth 1

Hemma har Luton visat sig vara effektiva, vilket förklaras av seriens bästa statistik. De har fortfarande inte åkte på sin första hemmaförlust. Målfarlige Hylton saknas på grund utav avstängning. Plymouth gjorde en hyfsad match mot Sunderland, men presterar dåligt på resande fot.

Match 11: Oxford United – Gillingham 1

Det senaste har det sett något bättre ut för Oxford, vilket lett till sex matcher utan förlust. Nu saknar de både Whyte och Heat som är borta på grund utav landslaget. Utöver det saknar Mackie på grund utav avstängning. Gillingham kan troligtvis inte kapitalisera på det oavsett, men vi lägger med krysset i vårt system.

Match 12: Shrewsbury – Rochdale 2

Senast motade Shrewsbury tillbaka formsvaga Wimbledon med två mål mot noll. Det var första gången på länge som laget gjorde en offensivt sund insats. Ny tränare nu, efter att Askey blivit sparkad. Rochdale gjorde en bra insats mot Luton, vi är benägna att inleda med tvåa.

Match 13: Southend – Blackpool 2

I FA-cupen gjorde Southend en bra insats även om det inte räckte till mot Crawley. Nu är Hopper och Coker borta på grund utav skador. Blackpool spelade bra i EFL nu i helgen och skall verkligen inte räknas bort på förhand. Vi tror de har bäst chans här och startar på tvåa. Men bägge lag kan vinna.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!